- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 37
Annesine hahaaaa :) Begüme massallah cok tatli ya :)Biz bugün 7 aylık olduk :) büyüdük teyzeler ablalar
Benden da hahahaha Kerem'e maşallah biz gün önde ama iyi fark attı bize olsun biraz daha büyüyelim sollayacağız sizi :)))Annesine hahaaaa :) Begüme massallah cok tatli ya :)
havalikiz_84 kendine gel biz 7 ay 1 günlüğüz :)
Emziriyorum zaten cok sık kalkior ya ne bileyim cevremde var oyle yapanda bana garip geldi de acaba basklarida mi oyle yapiyor ben mi yanlisim die dusundum saolun:)
Arkadaşlar kabus gibi bigece geçirdim oğlum saat başı bazen dahadasık çığlıkla uyandı günlerdir böyle zaten ama bu gece daha bi kötü idi.neden bilmiyorum ama artıkben bittim çok yoruldum bu nasıl düzelecek bilmiyorum
Kizlar slm kizim al ayak agiz hastaligi oldu cok zor bir hastalik yiyemiyor ememiyor uyuyamiyor tedaviside yok virusun gecmesini bekleyecegiz yaklasik bir hafta tecrubeli olanlar varsa bilgi paylasirmisiniz?
Massallah cnm cok tatliymis. Allah nazarlardan saklasin insallahBizim yaramazligimizda bu:)))geri geri gidincee boyle oluyor:))
Masallah cok yakışıklı:)Bizim yaramazligimizda bu:)))geri geri gidincee boyle oluyor:))
Teşekkür ederm sizinki de ayri bi tatlı :))Massallah cnm cok tatliymis. Allah nazarlardan saklasin insallah
Teşekkür ederiz :))Masallah cok yakışıklı:)
Çok tatlı yaBizim yaramazligimizda bu:)))geri geri gidincee boyle oluyor:))
Çok geçmiş olsun Canım. Keşke bilseydik bişeyler ama ilk defa duyuyorumKizlar slm kizim al ayak agiz hastaligi oldu cok zor bir hastalik yiyemiyor ememiyor uyuyamiyor tedaviside yok virusun gecmesini bekleyecegiz yaklasik bir hafta tecrubeli olanlar varsa bilgi paylasirmisiniz?
Ya sanırım bi akrabamin kizida olmustu dillerinde yaralar cikmisti sadece su iciyordu oda zorla.cok gecmis olsun ins hemen atlatirsin.kiyamam ya o kucucuk bedenlerinde nelerle savasiyorlar.Allah yardimciniz olsun.Kizlar slm kizim al ayak agiz hastaligi oldu cok zor bir hastalik yiyemiyor ememiyor uyuyamiyor tedaviside yok virusun gecmesini bekleyecegiz yaklasik bir hafta tecrubeli olanlar varsa bilgi paylasirmisiniz?
Canim nazarlanmistir belkiSaatlerdir uyutamadım kızımı derdi ne anlamadım Keske söyleyebilseleryatağa yatınca basıyor çığlığı
Teşekürler sizinkide ole masallahh:)Çok tatlı ya
Gerçekten tam tersiymiş :)) Ben bunaldım mı açıyorum çocuk şarkılarını pc den pür dikkat seyrediyor,çok seviyor.5,10 dakka nefes alıyorum.İyi değil belki ama ne yapayım bazen çaresiz kalıyorumbenimkide tam tersi, hiç bizimle oynamıyor. çok kafasına buyruk :)
yumuşak toplardan aldım ona. karşısına oturup topu yuvarlıyorum, hiç oralı olmuyor. alıyor topu elinde sallayıp duruyor. bide hiç oturmuyor bizimki. ya emeklicek ya biryerde dikilip kalacak. :) artık oyun halısı falan hiç işe yaramıyor. devamlı evi turluyor, nerede örtü varsa hepsini çekiyor, perdelerin altında sürünüyor... :)
Canım kulağına bak ağrıyor olabilirSaatlerdir uyutamadım kızımı derdi ne anlamadım Keske söyleyebilseleryatağa yatınca basıyor çığlığı
Ek gıdada yol katettik biz. Sebze çorbası tarhana çorbası muhallebi veriyorum. Yoğurda meyve katıp veriyorum. Sebzeleri 3 gün kuralı yüzünden tek tek vermen gerekiyor. Benimki öyle yemedi. Patates kabak havuç kırmızı biber yapıyorum bayılarak yiyor. Başta biraz zor ama rayına oturuyor zamanla. Allah kolaylık versinEk gida olarak neler veriyorsun peki? Ben sadece yoğurt yediriyorum. Yarin yumurta sarisi deneyecegim. Sebzeleri nasil yedirecegim en büyük problem orda. Ek gidayi düzene oturtursam sutum de yeter diye düşünüyorum.
Güle güle kullanın. Afiyetle bol bol yemek yesin bebişinCanim ben de dun aldim chicco polly, ptesi aksam gelecek. Biz sivas ta yasiyoruz, burada en güzeli oydu, umarim memnun kaliriz.
Geçmiş olsun hiç duymadım bu hastalığı...Kizlar slm kizim al ayak agiz hastaligi oldu cok zor bir hastalik yiyemiyor ememiyor uyuyamiyor tedaviside yok virusun gecmesini bekleyecegiz yaklasik bir hafta tecrubeli olanlar varsa bilgi paylasirmisiniz?
Çok şeker ya...Maşallah ona:))Biz bugün 7 aylık olduk :) büyüdük teyzeler ablalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?