Çok komikler ya.Geri geri de olsa biryerlere varıyor sonuçta.Benim tombalak hiç kıpırdamasın,heryere taksiyle gidiyor :))Bizim yaramazligimizda bu:)))geri geri gidincee boyle oluyor:))
Geçmiş olsun canım ya nasıl bi hastalıkmış ilk defa duydumKizlar slm kizim al ayak agiz hastaligi oldu cok zor bir hastalik yiyemiyor ememiyor uyuyamiyor tedaviside yok virusun gecmesini bekleyecegiz yaklasik bir hafta tecrubeli olanlar varsa bilgi paylasirmisiniz?
O yüzden tombalak zaten biz gibi 1dk durmasa tığ olur benim oğluş uyurken bile durmaz döner durur dönemez sıkışırsa basar çığlığıÇok komikler ya.Geri geri de olsa biryerlere varıyor sonuçta.Benim tombalak hiç kıpırdamasın,heryere taksiyle gidiyor :))
Maşallah güzelimeBiz bugün 7 aylık olduk :) büyüdük teyzeler ablalar
Gazı olabilir mi. Benim ki gazı olduğunda ağlayarak uyanıyor metsil veriyorum rahatlıyorArkadaşlar kabus gibi bigece geçirdim oğlum saat başı bazen dahadasık çığlıkla uyandı günlerdir böyle zaten ama bu gece daha bi kötü idi.neden bilmiyorum ama artıkben bittim çok yoruldum bu nasıl düzelecek bilmiyorum
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versinKizlar slm kizim al ayak agiz hastaligi oldu cok zor bir hastalik yiyemiyor ememiyor uyuyamiyor tedaviside yok virusun gecmesini bekleyecegiz yaklasik bir hafta tecrubeli olanlar varsa bilgi paylasirmisiniz?
Olabilir Can'ım biraz önce uyudu ama çok zor şuan yorgunluktan bitmiş haldeyim direk yatıyorum gece oturmaları filmler hayal oldu bana artık o uyudu mu gündüz iş güç akşam direk yatak uyandı mı mümkün değil çünküCanim nazarlanmistir belki
Maşallah sıpaya ya :) bi de pozlar vermiş ..
Yatağın altı Nasıl yani yatak mı var sadece altına battaniye filan koydun mu ?
Ne kadara almıştın ? Biz hala portatif sallanan beşikte yatıyoruz ama az kalkmaya başlasın park yatağa geçeriz ondan sorduk çok alçak oluyor çocuğu alıp koyması zor oluyor ..yok, alt kademede iken çok alçak olduğu için gittik aynı yataktan bir tane daha alıp üstüste koyduk. ama pişman oldum, biz yetişkin yatakları gibi yüksek yataklar varmış bebek karyolaları için. keşke ondan alsaydım :/
Ne kadara almıştın ? Biz hala portatif sallanan beşikte yatıyoruz ama az kalkmaya başlasın park yatağa geçeriz ondan sorduk çok alçak oluyor çocuğu alıp koyması zor oluyor ..
Kiiii benimki beşikte sallanma delisi park yatakta Nasıl yatıracam orasını şimdiden kara kara düşünüyorum ...
Hâlâ gazı olabiliyormu hiçaklıma gelmedi bi deneyim canım sağol çok şükür bu gece 2,5 saate bir uyandı iyiydi bende öyle olunca çok uyumuşum gibi hissettim.bide gece yatmadan banyo yaptırdım havalar soğuyunca epeydir yıkamamıştım kaloriferde merkezi daha yanmıyor kombiyi yakan varmı, ayrıca bebekleri ne sıklıkla yıkıyorsunuz ben korkuyorum üşüyecek diyeGazı olabilir mi. Benim ki gazı olduğunda ağlayarak uyanıyor metsil veriyorum rahatlıyor
Hâlâ gazı olabiliyormu hiçaklıma gelmedi bi deneyim canım sağol çok şükür bu gece 2,5 saate bir uyandı iyiydi bende öyle olunca çok uyumuşum gibi hissettim.bide gece yatmadan banyo yaptırdım havalar soğuyunca epeydir yıkamamıştım kaloriferde merkezi daha yanmıyor kombiyi yakan varmı, ayrıca bebekleri ne sıklıkla yıkıyorsunuz ben korkuyorum üşüyecek diye
Aynen üstünü örtünce kızıyor, evler soguk uyku tulumunada ben pek sıcak bakmıyorum benimki onun içindede rahat edemezkızlar bebiş bu gece doğru düzgün uyumadı . habire süt istio karnı ağrıo gibi böyle olan var mı? üstünü sürekli açıo bide çare bulamıoruz...
Ufo akşam bende yaktım iyi oldu ama uyanıkķen ufoyu istiyor üzerine gidiyor yani olmuyor, ayrıca benimki gezgin gibi kapı kapalı olunca bağıŕıyor heryerde gezecekBende her gun yikiyordum havalar sogudu kalorifer ayni merkezi sistem ve acilmadi o yuzden 2-3 gunde bir yikiyorum, birde sabahla ve aksam ufoyu yakiyorum, usutmektense boyle yapacagim mecbur
Çok akıllı ve tatlı maşallahKeremin annnesi post: 42992931 .!.:Dun aksam elma kurdum elma kemiriyordu elma elinden düşüyor kocaman elmayi kavrayip kaldiramayinca üstüne yumulup oyle kemiriyordu ay koptuk ya :)
Eki Görüntüle 1654530
Burda da oyuncak bebek ol annecim dedim oldu :)
Eki Görüntüle 1654532
Bunu ben kızıma söylüyorum :) oyun oynarken hatta babası akşam değil öğlen geliyor diyerek araya giriyor :)kızlar ninni repertuarım için youtubedan araştırma yapıyorum. atem tutam ben seni diye bi ninni var acayip güzel ama video animasyonu psikolojimi bozdu ya bi garip duygular barındırdı içimde
Biz yaktık kombiyi .. Havalar serinledi burda ..Hâlâ gazı olabiliyormu hiçaklıma gelmedi bi deneyim canım sağol çok şükür bu gece 2,5 saate bir uyandı iyiydi bende öyle olunca çok uyumuşum gibi hissettim.bide gece yatmadan banyo yaptırdım havalar soğuyunca epeydir yıkamamıştım kaloriferde merkezi daha yanmıyor kombiyi yakan varmı, ayrıca bebekleri ne sıklıkla yıkıyorsunuz ben korkuyorum üşüyecek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?