2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kizlar slm kizim al ayak agiz hastaligi oldu cok zor bir hastalik yiyemiyor ememiyor uyuyamiyor tedaviside yok virusun gecmesini bekleyecegiz yaklasik bir hafta tecrubeli olanlar varsa bilgi paylasirmisiniz?
Geçmiş olsun canım ya nasıl bi hastalıkmış ilk defa duydum

Gazı olabilir mi. Benim ki gazı olduğunda ağlayarak uyanıyor metsil veriyorum rahatlıyor

Kizlar slm kizim al ayak agiz hastaligi oldu cok zor bir hastalik yiyemiyor ememiyor uyuyamiyor tedaviside yok virusun gecmesini bekleyecegiz yaklasik bir hafta tecrubeli olanlar varsa bilgi paylasirmisiniz?
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin

Canim nazarlanmistir belki
Olabilir Can'ım biraz önce uyudu ama çok zor şuan yorgunluktan bitmiş haldeyim direk yatıyorum gece oturmaları filmler hayal oldu bana artık o uyudu mu gündüz iş güç akşam direk yatak uyandı mı mümkün değil çünkü eşimle bile ilgilenemez oldum ne kadar böyle gidecek ki bunların bu halleri

Maşallah sıpaya ya :) bi de pozlar vermiş ..
Yatağın altı Nasıl yani yatak mı var sadece altına battaniye filan koydun mu ?

yok, alt kademede iken çok alçak olduğu için gittik aynı yataktan bir tane daha alıp üstüste koyduk. ama pişman oldum, biz yetişkin yatakları gibi yüksek yataklar varmış bebek karyolaları için. keşke ondan alsaydım :/

Ne kadara almıştın ? Biz hala portatif sallanan beşikte yatıyoruz ama az kalkmaya başlasın park yatağa geçeriz ondan sorduk çok alçak oluyor çocuğu alıp koyması zor oluyor ..
Kiiii benimki beşikte sallanma delisi park yatakta Nasıl yatıracam orasını şimdiden kara kara düşünüyorum ...

ebebekten aldım 90 tl miydi neydi.. babyjem marka. kraft marka olanlar da var, onlar 150 civarı.

kızlar ninni repertuarım için youtubedan araştırma yapıyorum. atem tutam ben seni diye bi ninni var acayip güzel ama video animasyonu psikolojimi bozdu ya bi garip duygular barındırdı içimde

Gazı olabilir mi. Benim ki gazı olduğunda ağlayarak uyanıyor metsil veriyorum rahatlıyor
Hâlâ gazı olabiliyormu hiçaklıma gelmedi bi deneyim canım sağol çok şükür bu gece 2,5 saate bir uyandı iyiydi bende öyle olunca çok uyumuşum gibi hissettim.bide gece yatmadan banyo yaptırdım havalar soğuyunca epeydir yıkamamıştım kaloriferde merkezi daha yanmıyor kombiyi yakan varmı, ayrıca bebekleri ne sıklıkla yıkıyorsunuz ben korkuyorum üşüyecek diye

kızlar bebiş bu gece doğru düzgün uyumadı . habire süt istio karnı ağrıo gibi böyle olan var mı? üstünü sürekli açıo bide çare bulamıoruz...

Bende her gun yikiyordum havalar sogudu kalorifer ayni merkezi sistem ve acilmadi o yuzden 2-3 gunde bir yikiyorum, birde sabahla ve aksam ufoyu yakiyorum, usutmektense boyle yapacagim mecbur

Bende her gun yikiyordum havalar sogudu kalorifer ayni merkezi sistem ve acilmadi o yuzden 2-3 gunde bir yikiyorum, birde sabahla ve aksam ufoyu yakiyorum, usutmektense boyle yapacagim mecbur
Ufo akşam bende yaktım iyi oldu ama uyanıkķen ufoyu istiyor üzerine gidiyor yani olmuyor, ayrıca benimki gezgin gibi kapı kapalı olunca bağıŕıyor heryerde gezecek

kızlar ninni repertuarım için youtubedan araştırma yapıyorum. atem tutam ben seni diye bi ninni var acayip güzel ama video animasyonu psikolojimi bozdu ya bi garip duygular barındırdı içimde

Bunu ben kızıma söylüyorum :) oyun oynarken hatta babası akşam değil öğlen geliyor diyerek araya giriyor :)

Biz yaktık kombiyi .. Havalar serinledi burda ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…