Ufo akşam bende yaktım iyi oldu ama uyanıkķen ufoyu istiyor üzerine gidiyor yani olmuyor, ayrıca benimki gezgin gibi kapı kapalı olunca bağıŕıyor heryerde gezecek
uykusuzluk çok zor, bazen emzirirken uyuyakalıyorum elimde değil. Bizimki banyoyu çok seviyor yazın her gün yıkıyordum, şimdi bir gün durup bir gün yıkıyorum. Yıkayacağım zaman kombiyi açıp evi ısıtıyorum. Ankara'da yaşıyoruz biz. Havalar serinledi evin durumuna göre aralarda yakıyorum 2-3 saat soğuk kırılsın diye. Benimki genelde gazı varsa uyuyamıyor. Tabi diş ağrısı kulak ağrısı aşırı yorgunluk hepsi uykusuzluk yapıyor. Allah kolaylık versin canımHâlâ gazı olabiliyormu hiçaklıma gelmedi bi deneyim canım sağol çok şükür bu gece 2,5 saate bir uyandı iyiydi bende öyle olunca çok uyumuşum gibi hissettim.bide gece yatmadan banyo yaptırdım havalar soğuyunca epeydir yıkamamıştım kaloriferde merkezi daha yanmıyor kombiyi yakan varmı, ayrıca bebekleri ne sıklıkla yıkıyorsunuz ben korkuyorum üşüyecek diye
Sebze püresi ne veriyorsun, seveceği tadı bulman gerek, bebekler ama damak tatları var valla. brokoli dene kırmızı biber dene ben her tarifte yazıyorum kırmızı biber kurtarıcım o sayede yiyor benim ki. Sade kabak verdim yemedi, bebek tarhanası verebilirsin ben önce ondan almıştım sonra normal tarhanadan yaptım, pes etme çokta zorlayıp bulandırma, ara ara tarifi değiştirerek dene. Su içirebilmek için biberonuydu alıştırma bardağıydı çay bardağıydı kaşıktı denemediğim şey kalmamıştı, Allah kolaylık versin canım annelik zahmetli işKızlar acil tavsiyelerinize ihtiyacım var.ben de Nisan annesiyim.oğlum bu ay 6 ayını bitirdi.ek gıdaya başlamaya çalışıyoruz,yoğurt ve meyve yiyor fakat sebze püresi verince öğürüyor kesinlikle istemiyo hatta bi keresinde kustu.ne yapmam lazım cok strese girdim.bi de haftaya işe başlayacağım o yüzden mümkün olduğunca alışması lazım.lütfen yardımlarınız ı bekliyorum.
oyy maşallah iki eliyle ne güzelde tutmuş, elma yemekten elma yanak olmuş annesiDun aksam elma kurdum elma kemiriyordu elma elinden düşüyor kocaman elmayi kavrayip kaldiramayinca üstüne yumulup oyle kemiriyordu ay koptuk ya :)
Eki Görüntüle 1654530
Burda da oyuncak bebek ol annecim dedim oldu :)
Eki Görüntüle 1654532
Kızlar acil tavsiyelerinize ihtiyacım var.ben de Nisan annesiyim.oğlum bu ay 6 ayını bitirdi.ek gıdaya başlamaya çalışıyoruz,yoğurt ve meyve yiyor fakat sebze püresi verince öğürüyor kesinlikle istemiyo hatta bi keresinde kustu.ne yapmam lazım cok strese girdim.bi de haftaya işe başlayacağım o yüzden mümkün olduğunca alışması lazım.lütfen yardımlarınız ı bekliyorum.
Insallah hasta olmazlar. Ben cok fena hasta oldum. Kizima da gecmez umarimBu gece bizde ayni durumdaydik hic uyumadi surekli agladi ayakta gezdik sabahta biraz ateslendi simdi tetikteyim zaten el ayak hastaligi salgini varmis ates sonrasi dokuntu arkadasimin iki cocugu yatiyor ins ugramadan gecer gider dikkat edin bebislere kizlar...
Benimki de tadina bakip birakmaya basladi. Favorimiz sadece seftali. Onun da icine havuc ve bebe biskuvisi atip hem doyurucu hem vitaminli yapmaya calisiyorum.Bilmemki canim ben p
Pek sallamiyorum ac olsa yer herhalde allah razi olsun her verdigimden bir iki cay kasigi yer yinede geri cevirmez ama tadina bakar daha fazla yemez .
0Benimki de. Damaklar cok kasiniyo zaten. Benim sutumu bari icse keske. Annem agzinda geveleyip duruyodu uykusu da vardi dedi. Deligini catalla azcikgenislettim sallarken icti ve uyudu dedi. Dogrumu acaba deligi genisletmesi.Bi
Biberon alistirmaya calisiyorum ben ama geviyor
Cok zorda kalirsam denerim.tesekkur ederim.Canim denedinmi bilmiyorum ama ben gece yatmadan bi mama yapıyorum çok seviyo.tarif vereyim.anneler pek tercih etmiyo ama ben işte böyle bazı akşamlar pirinç unundan mama yapıyorum.yarım bardak su bi tatlı kaşığı pirinç ünü pişir.içine cici bebe bi tane.bir çay kaşığı kadar pekmez.birazda şeftali yada muz puresi.tadı çok güzel oluyo.ve tok tutuyo.
Ayy bayildimm hallerinee yaa")))masallahh cok tatlii:)))Dun aksam elma kurdum elma kemiriyordu elma elinden düşüyor kocaman elmayi kavrayip kaldiramayinca üstüne yumulup oyle kemiriyordu ay koptuk ya :)
Eki Görüntüle 1654530
Burda da oyuncak bebek ol annecim dedim oldu :)
Eki Görüntüle 1654532
Oho masallah biz daha yogurttan oteye gecemedikkızlar ben de arka odalarımız serin oluyor diye geceleri diğer petekleri kapatıp açıyorum kombiyi. oğluş zaten genelde çok hareketli ve terliyor, en az hareketli hali uyurken ama o zaman bile üstünü açıp ordan oraya geçiyor yatağında :) o yüzden bi tek gece uykusu zamanı yakıyorum düşükte.
Bu arada ctesi kontrolümüz vardı, yeni ek gıdalar geldi :
Sabah kahvaltısında 30cc annesütü + 1 tk tuzsuz lor (ben kendim yaptım, dışardan da yapamadığımız zamanlar için tuzsuz %100 keçi peyniri aldık) + 1 tk organik dut pekmezi + 3-4 tk Hipp 7 tahıllı ek gıda karışımı
Acıktığı bir ara meyve püresine elma/armut/şeftali/erik ile devam
Öğlen sebzesine de kuzu eti ilavesi geldi. Havuç, patates, kabak, pirinç, 1 tk z.yağ ve 1 sb su ile haşlanan sebzeler 1 yk kadar parça et ilave ederek haşlayacağız artık. Et yumuşadığında onu alıp blendırdan geçireceğiz, veya kendimiz iyicene ezeceğiz. Sonra tekrar birlikte haşladığımız sebzelere katarak güzelce çatalla ezdirip karışmasını sağlayacağız.
Akşamüstü evde mayaladığımız yoğurda devam.
Dr umuz kahvaltıya başladıktan 3-5 gün sonra ete başlayın dedi. Sebze püresine de mevsiem göre yeşil sebzelerden ilave edebilirsiniz dedi. Ispanak, brokoli vb. 3 gün kuralından bahsetti, buna uyarak çeşitli sebzelerle deneyebilirsiniz dedi. Yine 6.ayda olduğu gibi her ek gıda sonrası annesütüne devam.
Oğluş en çok yoğurdu seviyor gibi, sizde durumlar nasıl? inşallah zamanla herşeyi sever ve de iştahla yer tüm kuzucuklar :)
Bende yatak odama park yatak aldımbuda benden :)
ilk fotoda park yatagımız üst kademede...
ikinci fotoda ise yatak alt kademede... ama göründüğü gibi Attila'ya alt üst farketmiyor.. her türlü ayakta!
Canim seni o kadar iyi anliyorum ki, benim oğlum da ayni. Yoğurt ve meyveler sorunsuz, sebzeyi hayatta yemiyor. Ne yapacagimi sasirmis vaziyetteyim. Bi çaresini bulursan nolur yaz.Kızlar acil tavsiyelerinize ihtiyacım var.ben de Nisan annesiyim.oğlum bu ay 6 ayını bitirdi.ek gıdaya başlamaya çalışıyoruz,yoğurt ve meyve yiyor fakat sebze püresi verince öğürüyor kesinlikle istemiyo hatta bi keresinde kustu.ne yapmam lazım cok strese girdim.bi de haftaya işe başlayacağım o yüzden mümkün olduğunca alışması lazım.lütfen yardımlarınız ı bekliyorum.
Selam nasılsınız
Epeydir girmiyordum Mart anneleri topiğine
Aaaa çekirge gelmiş ... Hg... İtiş sen nasılsın .. İkra hanım Nasıl .. Siz Kocaman olmuşsunuzdur .. 30 ocaktı sanırım :) demi aceleci kız :)Selam nasılsınız
Epeydir girmiyordum Mart anneleri topiğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?