2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Selam canim nerelerdesin, bizler iyiyiz cok sukur ek gidayla yuvarlanip gidiyoruz. Ikra kocaman olmustur nasil gidiyo is ve cocuk bakimi
İyiyim sağ ol sen nasılsın
Aman ben yine eski hastalığıma yakalandım ( Bir derdim var bölümüne sardım yani )
Büyüdü maşallah sıpa, 8,5 aylık oldu
Ama çok zor hala, dediği dedik çaldığı düdük
Uykusuz vs işe geldiğim oluyo

Sizin nasıl gidiyo

Aaaa çekirge gelmiş ... Hg... İtiş sen nasılsın .. İkra hanım Nasıl .. Siz Kocaman olmuşsunuzdur .. 30 ocaktı sanırım :) demi aceleci kız :)
Ooo hafıza süper , +1 yani 31 Ocak
İkra büyüdü iyice cadoloz oldu her yana tırmanıyo tırmanamazsa ağlıyo
Sizin bebekler nasıl

bebeğiniz ne kadarlık?et için soruyorum

slm kızlar ben girmeyeli yine sayfalarca şey birikmiş hepsini okumaya çalışcam..
okul ev temizlik misafir derken buraya uğramak epey zor oldu.çınar bera sonunda diş çıkardı alttan iki diş:)çok tatlı artık desteksiz de oturuyor ve benden başka kimsenin kucağında durmamaya başladı kime gitse gözü beni arıyo bi yandan hoşuma gidiyo bi yandan çok zorlanıyorum yemek yemek için birinin yemeğini yeyip çocuğu almasını bekliyorum evde teksem uyumasını yoksa yemek yedirmiyo pek ki zaten yediğim her şeyden yemek istiyo:)

buda benden :)

ilk fotoda park yatagımız üst kademede...
ikinci fotoda ise yatak alt kademede... ama göründüğü gibi Attila'ya alt üst farketmiyor.. her türlü ayakta!

bu çocuk tam yemelik yaaaa :)

Bebegi gece sik sik uyananlar yanina yatip bir elini elinize alin . Bir elinizide cocugun karnina koyun bakin nasil uyuyor.
evet ben oğlumu yatağında uyutuyorum gece ağlayarak uyandığında yatağına eğilip sarılıyorum hemn uykuya dalıyo ya da gündüz oturduğum odada minderde yatrdığımda uyanıp ağlayınca sarılıp elini tutuyorum burdayım annecim diyorum uykuya dalıyo geri

Kizlar slm kizim al ayak agiz hastaligi oldu cok zor bir hastalik yiyemiyor ememiyor uyuyamiyor tedaviside yok virusun gecmesini bekleyecegiz yaklasik bir hafta tecrubeli olanlar varsa bilgi paylasirmisiniz?
çok geçmiş olsun

önce sadece Havuç verdim, sonra Havuç patates Karışık verdim.ikisinde de öğürdü.tavsiyelerin için çok Sağol canım bi de onları deneyim.kırmızı biberi közleyip mi koyuyorsun

Cok tesekkur ederim canım tariflerini deneyeceğim.tecrübesiz ve tek olunca ne yapacağımı bilemedim

kızlar bebiş bu gece doğru düzgün uyumadı . habire süt istio karnı ağrıo gibi böyle olan var mı? üstünü sürekli açıo bide çare bulamıoruz...
Canım dişten olabilir, gece için uyku tulumu alabilirsin , ben geçen gün Ankara Kızılay'a indim 30 tl ye buldum gayet güzel içi elyaf dışı Penye tavsiye ederim

önce sadece Havuç verdim, sonra Havuç patates Karışık verdim.ikisinde de öğürdü.tavsiyelerin için çok Sağol canım bi de onları deneyim.kırmızı biberi közleyip mi koyuyorsun
Canım bazı sebzeleri sevmiyor Yada bazen sebzeden sıkılınca yaptığım herhangi bir çorbanın içerisine yoğurt karıştırıyorum, yoğurdu sevdiği için sebze tadını almıyor sanırım o zamana bayıla bayıla yiyor :) aklında olsun

Kızlar merhaba, ya şöyle bir yazı okudum ne kadar doğru bilemedim , siz ne düşünüyorsunuz,
http://banndu.com/bebegim-benimle-uyursa-ne-olur/
Yaziyi okumadim ama kizim esimle aramizda uyuyor:) surekli uyandigi icin boyle kolay geliyo. Bir de yatagi pek rahat degil gibi. Yatak odamizdaki besik bir tanidigimizindi. Ben kendi odasina yenisini aldim. Odasina gecene kadar idare edicem boyle. Surekli uyanmalar azalirsa odasina artik.

Az önce yazdım sebze pürelerinin içine 1 Kaşık kadar yoğurt koyabilirsin canım belki öyle sever

Gazi olmazsa damaklar biraz rahatsa oynuyor ama cogunlukla bizimki de ilgi istiyor. Beni evde odadan disari salmiyor.ciglik atiyor. Dogdugundan beri dogru duzgun yemek yapmiyorum evde.

O kaptirdin kendini demek yine oraya :) bendeki cadi da ayni inatki ne inat az once agliyo telefonu istiyo verince aninda guluyo elinden alinca cigligi basiyo saniyede tepkisi degisiyo surunme isi ne alemde tutunup kalkiyo galiba, biz sadece surunuyoruz

Havuç kabak patates haşlıyorum, kırmızı biberi közleyip kabuklarını soyup ekliyorum birazda onunla haşlıyorum. Sonra blendırdan geçiriyorum. Çorba yada muhallebide pütür gelirse ağzına öğürüyor benimki. Belki pütüre alışmadığı için öğürüyordur seninkide. Zamanla alışır

Kızlar ömrümden ömür gitti bu akşam halada nefesim daralıyor bebeğim arabasında oturuyordu bizde babasıyla yanında mutfaktaydık birden kendini yere attı. Sese döndükki yerde yatıyor. Elim ayağım kesildi bakamadım babası hemen aldı nasıl ağladı kuzucum. Hemen acile gittik. Şimdi evdeyiz iyi çok şükür 24 saat gözetim altında tutucaz. Öyle anlık bişeydi ki. O an aklımda flu. Allah yavrularımızı bize bağışlasın. Esirgesin saklasın. Ne olur dua edin birşey çıkmasın. Yerde betonun üstünde yatışı gözümden gitmiyor. Ooofff çok zormuş anne olmak insanın içi parçalanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…