2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bugünkü menüde sabah peynir,zeytin,yarım ceviz,devam sütü karıştırıp verdim.öğlen pırasa,kereviz,brokolili sebze püresi vardı;akşamda öğlenkinin aynısı.Yazık ben bile sevmem brokoliyle kerevizi çocukcağız hergün sebze yiyor :))
Bugün bayağ bir kendi kendine takıldı,döndü,yuvarlandı;şaşırdım.
Balkondaki sandalyeyi çok seviyor,bıraksam bütün gün dikilir orada.

Eklentiler

• 20151006_125414[1].webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 91
  • 20151010_143301[1].webp
    34 KB · Görüntüleme: 105
  • 20151010_143313[1].webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 101
Çok çok geçmiş olsun,Allah korumuş yavrunu.Çok dikkat etmek lazım,artık atıyorlar kendilerini,hep bağlamak lazım.

Bugün benimde dikkatimi çekti artık mama sandalyesinden sarkıyor aşağıya bakmaya çalışıyor.Arabasındada daha hiç kemerini takmadım bende.Sanırım takmamızın zamanı geldi.Allah bütün bebişleri korusun hertürlü kazadan...

Hosgeldin cnm hayirli olsun :)

Âmin canım ikimizde yanındaydık sakin sakin oturuyordu biz tezgaha döndük o arkamızda kaldı ama anlık birşey. Çok dikkat etmek gerek çok

Cok gecmis olsun cnm ya insallah iyidir şimdi

Ooo hafıza süper , +1 yani 31 Ocak
İkra büyüdü iyice cadoloz oldu her yana tırmanıyo tırmanamazsa ağlıyo
Sizin bebekler nasıl
Bizimkilerde huylu bi şekilde büyüyor :) 31 miydi şubat olmadığı kesindi:)sen tecrübelisin ek gıda işi Nasıl gidiyor neler verdin ne kadar verdin .. Kilosu ne durumda ?

Sağol canım. İyi çok şükür. Kusma olmayınca tomografi çekmek istemediler küçük diye. Bu gece ara ara uyandırıp kontrol edicez. Bir sıkıntı olursa tekrar götürücez
Olmaz cnm allahin izniyle. Kereme kelebek şarkısını acmistim nerden geliyo diye bakacaginda arkasina düştü pat diye otururken. Ama oyle bi ses geldi ki ck kizdim kendime. Birsey olmadi şükür sadece aglamasi yanimiza kaldi

Canim çok tesekkur ederimm cevabin için dediğim gibi chicco aldik. Umarim memnun kaliriz senin gibi :)

Caniim çok geçmiş olsun. İnşallah rahat bir gece gecirmissinizdir. Benim de en çok korktugum şeylerden biri düşmesi. Çok dikkat etmek lazim çok. Hic beklemediğin bir anda, hic beklemedigin şeyler yapiyorlar. Kemersiz oturtma nolur hicbir yere. Allah bütün yavrularimizi korusun.

Gece rahat geçti şükür. Amin canım. Öyle savunmasızlar ki emanetleri Allah a

ayyyy kuzum yaa, çok geçmiş olsun canım ,iyidir umarım şimdi, okurken bile tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu Allahım bebişlerimize kaza bela vermesin

Canım dişten olabilir, gece için uyku tulumu alabilirsin , ben geçen gün Ankara Kızılay'a indim 30 tl ye buldum gayet güzel içi elyaf dışı Penye tavsiye ederim

KIZILAYDAN NEREDEN ALDIN BENDE ANK ?
RABBİM BEBEKLERİMİZİ KORUSUN HEPİMİZİNKİNİ ... GEÇMİŞ OLSUN SON OLSUN...

Günaydın herkese
Bizimkilerde huylu bi şekilde büyüyor :) 31 miydi şubat olmadığı kesindi:)sen tecrübelisin ek gıda işi Nasıl gidiyor neler verdin ne kadar verdin .. Kilosu ne durumda ?

Ben işte herşeyi araştırayım bebek çorbası nedir nasıldır derken
Ne denediysem yemedi, bizim çorbadan verdim içti
Biz ne yesek ondan minik minik verdim , aç kalmasından iyidir diye
Çünkü mama da pek yemeyen bi bebek, her şeyi sorun oldu

Şimdi çalışıyorum zaten annem bakıyor sağ olsun

ayy maşallahhhhh

Telefon ve kumanda delisi biizmki de ama yükseğe ve görünmeyecek yerlere koyuyorum
Unutursak alçakta görüp çıldırıyo çünkü
Önce geri geri sürünüyodu, şimdi öne gitmeyi öğrendi biraz tembel ama düz yöne emekleyebiliyo
Bir de koltuğa tutunup ayağa kalkıyo yavaştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…