Çok çok geçmiş olsun,Allah korumuş yavrunu.Çok dikkat etmek lazım,artık atıyorlar kendilerini,hep bağlamak lazım.Kızlar ömrümden ömür gitti bu akşam halada nefesim daralıyor bebeğim arabasında oturuyordu bizde babasıyla yanında mutfaktaydık birden kendini yere attı. Sese döndükki yerde yatıyor. Elim ayağım kesildi bakamadım babası hemen aldı nasıl ağladı kuzucum. Hemen acile gittik. Şimdi evdeyiz iyi çok şükür 24 saat gözetim altında tutucaz. Öyle anlık bişeydi ki. O an aklımda flu. Allah yavrularımızı bize bağışlasın. Esirgesin saklasın. Ne olur dua edin birşey çıkmasın. Yerde betonun üstünde yatışı gözümden gitmiyor. Ooofff çok zormuş anne olmak insanın içi parçalanıyor
Hosgeldin cnm hayirli olsun :)slm kızlar ben girmeyeli yine sayfalarca şey birikmiş hepsini okumaya çalışcam..
okul ev temizlik misafir derken buraya uğramak epey zor oldu.çınar bera sonunda diş çıkardı alttan iki diş:)çok tatlı artık desteksiz de oturuyor ve benden başka kimsenin kucağında durmamaya başladı kime gitse gözü beni arıyo bi yandan hoşuma gidiyo bi yandan çok zorlanıyorum yemek yemek için birinin yemeğini yeyip çocuğu almasını bekliyorum evde teksem uyumasını yoksa yemek yedirmiyo pek ki zaten yediğim her şeyden yemek istiyo:)
Âmin canım ikimizde yanındaydık sakin sakin oturuyordu biz tezgaha döndük o arkamızda kaldı ama anlık birşey. Çok dikkat etmek gerek çokBugün benimde dikkatimi çekti artık mama sandalyesinden sarkıyor aşağıya bakmaya çalışıyor.Arabasındada daha hiç kemerini takmadım bende.Sanırım takmamızın zamanı geldi.Allah bütün bebişleri korusun hertürlü kazadan...
Cok gecmis olsun cnm ya insallah iyidir şimdiKızlar ömrümden ömür gitti bu akşam halada nefesim daralıyor bebeğim arabasında oturuyordu bizde babasıyla yanında mutfaktaydık birden kendini yere attı. Sese döndükki yerde yatıyor. Elim ayağım kesildi bakamadım babası hemen aldı nasıl ağladı kuzucum. Hemen acile gittik. Şimdi evdeyiz iyi çok şükür 24 saat gözetim altında tutucaz. Öyle anlık bişeydi ki. O an aklımda flu. Allah yavrularımızı bize bağışlasın. Esirgesin saklasın. Ne olur dua edin birşey çıkmasın. Yerde betonun üstünde yatışı gözümden gitmiyor. Ooofff çok zormuş anne olmak insanın içi parçalanıyor
Bizimkilerde huylu bi şekilde büyüyor :) 31 miydi şubat olmadığı kesindi:)sen tecrübelisin ek gıda işi Nasıl gidiyor neler verdin ne kadar verdin .. Kilosu ne durumda ?Ooo hafıza süper , +1 yani 31 Ocak
İkra büyüdü iyice cadoloz oldu her yana tırmanıyo tırmanamazsa ağlıyo
Sizin bebekler nasıl
Sağol canım. İyi çok şükür. Kusma olmayınca tomografi çekmek istemediler küçük diye. Bu gece ara ara uyandırıp kontrol edicez. Bir sıkıntı olursa tekrar götürücezCok gecmis olsun cnm ya insallah iyidir şimdi
Olmaz cnm allahin izniyle. Kereme kelebek şarkısını acmistim nerden geliyo diye bakacaginda arkasina düştü pat diye otururken. Ama oyle bi ses geldi ki ck kizdim kendime. Birsey olmadi şükür sadece aglamasi yanimiza kaldiSağol canım. İyi çok şükür. Kusma olmayınca tomografi çekmek istemediler küçük diye. Bu gece ara ara uyandırıp kontrol edicez. Bir sıkıntı olursa tekrar götürücez
Canim çok tesekkur ederimm cevabin için dediğim gibi chicco aldik. Umarim memnun kaliriz senin gibi :)Canim ben de polly mama sandalyesinden almayi dusunuyordum ama ebebekten joie mimzy 360 aldik 360 derece donuyor ve o kadar kullanisli ki donuyor olmasi cok iyi biz salona koyduk oturmayi cok seviyor ustune oyuncaklar koyuyoruz oynuyor mama sandalyeleri cok agir dondurmek cok zor ama bununla tolga sıkıldıgında ya da biz ne tarafta oturursak o tarafa ceviriyoruz bize bakiyor mutfaga goturdugumuzde de cok isime yarayacak yemek yerken masaya donuk ben is yaparken bana donuk kullanacagim kesinlikle tavsiye ederim
Caniim çok geçmiş olsun. İnşallah rahat bir gece gecirmissinizdir. Benim de en çok korktugum şeylerden biri düşmesi. Çok dikkat etmek lazim çok. Hic beklemediğin bir anda, hic beklemedigin şeyler yapiyorlar. Kemersiz oturtma nolur hicbir yere. Allah bütün yavrularimizi korusun.Kızlar ömrümden ömür gitti bu akşam halada nefesim daralıyor bebeğim arabasında oturuyordu bizde babasıyla yanında mutfaktaydık birden kendini yere attı. Sese döndükki yerde yatıyor. Elim ayağım kesildi bakamadım babası hemen aldı nasıl ağladı kuzucum. Hemen acile gittik. Şimdi evdeyiz iyi çok şükür 24 saat gözetim altında tutucaz. Öyle anlık bişeydi ki. O an aklımda flu. Allah yavrularımızı bize bağışlasın. Esirgesin saklasın. Ne olur dua edin birşey çıkmasın. Yerde betonun üstünde yatışı gözümden gitmiyor. Ooofff çok zormuş anne olmak insanın içi parçalanıyor
Gece rahat geçti şükür. Amin canım. Öyle savunmasızlar ki emanetleri Allah aCaniim çok geçmiş olsun. İnşallah rahat bir gece gecirmissinizdir. Benim de en çok korktugum şeylerden biri düşmesi. Çok dikkat etmek lazim çok. Hic beklemediğin bir anda, hic beklemedigin şeyler yapiyorlar. Kemersiz oturtma nolur hicbir yere. Allah bütün yavrularimizi korusun.
Olmaz cnm allahin izniyle. Kereme kelebek şarkısını acmistim nerden geliyo diye bakacaginda arkasina düştü pat diye otururken. Ama oyle bi ses geldi ki ck kizdim kendime. Birsey olmadi şükür sadece aglamasi yanimiza kaldi[/QUOTE
Sakınmayı bilmediklerinden pat diye düşüyorlar canım. Nasıl ağladı hemde. O sese bide yerde yatıyor görünce benim çığlığımada korktu sanırım. Ben kendimi serin kanlı bilirdim o an hemen yanına koşamadım eşim gitti. Allah bir daha yaşatmasın. Geçti şükür
Kızlar ömrümden ömür gitti bu akşam halada nefesim daralıyor bebeğim arabasında oturuyordu bizde babasıyla yanında mutfaktaydık birden kendini yere attı. Sese döndükki yerde yatıyor. Elim ayağım kesildi bakamadım babası hemen aldı nasıl ağladı kuzucum. Hemen acile gittik. Şimdi evdeyiz iyi çok şükür 24 saat gözetim altında tutucaz. Öyle anlık bişeydi ki. O an aklımda flu. Allah yavrularımızı bize bağışlasın. Esirgesin saklasın. Ne olur dua edin birşey çıkmasın. Yerde betonun üstünde yatışı gözümden gitmiyor. Ooofff çok zormuş anne olmak insanın içi parçalanıyor
Canım dişten olabilir, gece için uyku tulumu alabilirsin , ben geçen gün Ankara Kızılay'a indim 30 tl ye buldum gayet güzel içi elyaf dışı Penye tavsiye ederim
RABBİM BEBEKLERİMİZİ KORUSUN HEPİMİZİNKİNİ ... GEÇMİŞ OLSUN SON OLSUN...Kızlar ömrümden ömür gitti bu akşam halada nefesim daralıyor bebeğim arabasında oturuyordu bizde babasıyla yanında mutfaktaydık birden kendini yere attı. Sese döndükki yerde yatıyor. Elim ayağım kesildi bakamadım babası hemen aldı nasıl ağladı kuzucum. Hemen acile gittik. Şimdi evdeyiz iyi çok şükür 24 saat gözetim altında tutucaz. Öyle anlık bişeydi ki. O an aklımda flu. Allah yavrularımızı bize bağışlasın. Esirgesin saklasın. Ne olur dua edin birşey çıkmasın. Yerde betonun üstünde yatışı gözümden gitmiyor. Ooofff çok zormuş anne olmak insanın içi parçalanıyor
Bizimkilerde huylu bi şekilde büyüyor :) 31 miydi şubat olmadığı kesindi:)sen tecrübelisin ek gıda işi Nasıl gidiyor neler verdin ne kadar verdin .. Kilosu ne durumda ?
ayy maşallahhhhhBugünkü menüde sabah peynir,zeytin,yarım ceviz,devam sütü karıştırıp verdim.öğlen pırasa,kereviz,brokolili sebze püresi vardı;akşamda öğlenkinin aynısı.Yazık ben bile sevmem brokoliyle kerevizi çocukcağız hergün sebze yiyor :))
Bugün bayağ bir kendi kendine takıldı,döndü,yuvarlandı;şaşırdım.
Balkondaki sandalyeyi çok seviyor,bıraksam bütün gün dikilir orada.
oy kurban olurum ya,ne kadar zor , hiç birşey söyleyemiyorlar yazık kuzularaCiglik cigliga bi gece yaşıyoruzumarim su dis cikar artik kulaklarini koparcak
Telefon ve kumanda delisi biizmki de ama yükseğe ve görünmeyecek yerlere koyuyorumO kaptirdin kendini demek yine oraya :) bendeki cadi da ayni inatki ne inat az once agliyo telefonu istiyo verince aninda guluyo elinden alinca cigligi basiyo saniyede tepkisi degisiyo surunme isi ne alemde tutunup kalkiyo galiba, biz sadece surunuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?