KIZILAYDAN NEREDEN ALDIN BENDE ANK ?
Canım Sosyal pasajı var kızılaydan biliyormusun? onun en alt katından aldım ben,BJK store gidiyordum denk geldi, böyle ayaklı giydiriyorsun üsteik elini ters çevirince eldiven gibi oluyor ,sabah dışarı çıkarken kapanabilir,
Çok geçmiş olsun canımKızlar ömrümden ömür gitti bu akşam halada nefesim daralıyor bebeğim arabasında oturuyordu bizde babasıyla yanında mutfaktaydık birden kendini yere attı. Sese döndükki yerde yatıyor. Elim ayağım kesildi bakamadım babası hemen aldı nasıl ağladı kuzucum. Hemen acile gittik. Şimdi evdeyiz iyi çok şükür 24 saat gözetim altında tutucaz. Öyle anlık bişeydi ki. O an aklımda flu. Allah yavrularımızı bize bağışlasın. Esirgesin saklasın. Ne olur dua edin birşey çıkmasın. Yerde betonun üstünde yatışı gözümden gitmiyor. Ooofff çok zormuş anne olmak insanın içi parçalanıyor
valla geçtik ama sadece bunları versek doymaz :) çünkü çok az yiyor zaten, özellikle sebzede zorlanıyoruz. bi yerde okumuştum, 1 yaşına dek asıl besin annesütüymüş ve ek gıdalar yani ara öğün başlangıçta bikaç kaşık giderek artıyor ve 1 yaşa dek anca 1 çay bardağı/kase kadar oluyormuş günlük.Oho masallah biz daha yogurttan oteye gecemedik
Benim kiz bunlari yese beni emmeyi birakir
11 mart doğumlu, 7ay bitti 8den günalıyoruz :)bebeğiniz ne kadarlık?et için soruyorum
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
Amin Canım, Allah bebeklerimizi bize bağışlasın, kimseye de acısını yaşatmasınKIZILAYDAN NEREDEN ALDIN BENDE ANK ?
RABBİM BEBEKLERİMİZİ KORUSUN HEPİMİZİNKİNİ ... GEÇMİŞ OLSUN SON OLSUN...
Sağol canım, Amin Allahım esirgesin saklasın emanetleriniayyyy kuzum yaa, çok geçmiş olsun canım ,iyidir umarım şimdi, okurken bile tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu Allahım bebişlerimize kaza bela vermesin
Oyy ben severim onun ayağını atışını, çok tatlı maşallah. Oda ayırma olayı benimde kafamı karıştırıyor. Nasıl yapıcaz bilmemResmi yanlış yapıştırmış :))
Eki Görüntüle 1655429
cnm hafızan kuvvetlimiş masaallahAramizda muhabbet geçen seylrri unutuyorum cnm genelde. Bizimki de oyle arada bakiyorum parmagimi almis koparacak gibi isiriyo bu arada attilla 5 mart :) biz de ondan kucuguz :) @tubisa galiba onunki bizimkiyle es idi bebisinin adi Abdullah konu gecenleri unutmam yanisupurgelicadi da dhmide teknisyen mesela :)
benimde öyle deli oluyor görünce.Telefon ve kumanda delisi biizmki de ama yükseğe ve görünmeyecek yerlere koyuyorum
Unutursak alçakta görüp çıldırıyo çünkü
Önce geri geri sürünüyodu, şimdi öne gitmeyi öğrendi biraz tembel ama düz yöne emekleyebiliyo
Bir de koltuğa tutunup ayağa kalkıyo yavaştan
amin cnmAmin Canım, Allah bebeklerimizi bize bağışlasın, kimseye de acısını yaşatmasın
Kızlar ömrümden ömür gitti bu akşam halada nefesim daralıyor bebeğim arabasında oturuyordu bizde babasıyla yanında mutfaktaydık birden kendini yere attı. Sese döndükki yerde yatıyor. Elim ayağım kesildi bakamadım babası hemen aldı nasıl ağladı kuzucum. Hemen acile gittik. Şimdi evdeyiz iyi çok şükür 24 saat gözetim altında tutucaz. Öyle anlık bişeydi ki. O an aklımda flu. Allah yavrularımızı bize bağışlasın. Esirgesin saklasın. Ne olur dua edin birşey çıkmasın. Yerde betonun üstünde yatışı gözümden gitmiyor. Ooofff çok zormuş anne olmak insanın içi parçalanıyor
Ooo şimdiden işini biliyobenimde öyle deli oluyor görünce.
annemin teli akılsız tel:) onu beğenmiyor hanım,istemiyor
Benim de oyle ya ve burnum genzim aciyokızlar burnum akıyor,ne iyi gelir,emziriyorumda,yardım edin
Ben emmiyor diye vermeyi biraktim ama verirken eski bebek mamalarindan yapayim dedim belki sever diye cok sevdi. 1 yumurta sarisi 1 ceviz 1 cay kasigi pekmez kendi yaptigim lor peynirinden 1 tatli kasigi azicik tereyag anne sutuyle ya da ihlamurla cok az islatip veriyordum. Ondan once yumurtayi peyniri tek yediriyordum daha az yiyordu, karistirinca neredeyse bitiriyor bunlari tadina da baktim guzeldekahvaltık neler veriyorsunuz bebişlere
Aman ilerlemeden caresine bakin ben ta bayramda hasta oldum iyiym simdi ama oksuruk kaldi gitmiyorBenim de oyle ya ve burnum genzim aciyokerem hasta olunca kardesime ondan da bana bulasmisti. Bu ikinci oldu insallah kereme geçmez. Ben normalde bu kadar sk hasta olmam galiba hava degistikligi yapti
Kahvaltida yumurta sarisi keci peyniri pekmez yakinda tahinde ekliycem . Ha ben veriyorum o yemiyor ayri konu.ayri ayri pirinc gibi koparip veriyorum karistirinca hic yemiyor.kahvaltık neler veriyorsunuz bebişlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?