2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

biliyorum orayı ayakkabılarımı ordan alırım genelde tşk ederim bakıcam inşallah...

Çok geçmiş olsun canım

Oho masallah biz daha yogurttan oteye gecemedik
Benim kiz bunlari yese beni emmeyi birakir
valla geçtik ama sadece bunları versek doymaz :) çünkü çok az yiyor zaten, özellikle sebzede zorlanıyoruz. bi yerde okumuştum, 1 yaşına dek asıl besin annesütüymüş ve ek gıdalar yani ara öğün başlangıçta bikaç kaşık giderek artıyor ve 1 yaşa dek anca 1 çay bardağı/kase kadar oluyormuş günlük.
bebeğiniz ne kadarlık?et için soruyorum
11 mart doğumlu, 7ay bitti 8den günalıyoruz :)

Benim oğlum çok hareketli sürunuyor ama tutunup ayaga kalkmıyorbiz ayağa dikincede fazla durmuyor sizinkiler maşallah.kalksada ayrı dert yatağından aşağı tehlike olacak

cnm hafızan kuvvetlimiş masaallah

benimde öyle deli oluyor görünce.
annemin teli akılsız tel:) onu beğenmiyor hanım,istemiyor

Cok gecmis olsun canim Allah korumus, bundan sonra nasil yapacaz bilmiyorum kasla goz arasinda herseyi yapiyorlar

kızlar burnum akıyor,ne iyi gelir,emziriyorumda,yardım edin
Benim de oyle ya ve burnum genzim aciyo kerem hasta olunca kardesime ondan da bana bulasmisti. Bu ikinci oldu insallah kereme geçmez. Ben normalde bu kadar sk hasta olmam galiba hava degistikligi yapti

kahvaltık neler veriyorsunuz bebişlere
Ben emmiyor diye vermeyi biraktim ama verirken eski bebek mamalarindan yapayim dedim belki sever diye cok sevdi. 1 yumurta sarisi 1 ceviz 1 cay kasigi pekmez kendi yaptigim lor peynirinden 1 tatli kasigi azicik tereyag anne sutuyle ya da ihlamurla cok az islatip veriyordum. Ondan once yumurtayi peyniri tek yediriyordum daha az yiyordu, karistirinca neredeyse bitiriyor bunlari tadina da baktim guzelde

Benim de oyle ya ve burnum genzim aciyo kerem hasta olunca kardesime ondan da bana bulasmisti. Bu ikinci oldu insallah kereme geçmez. Ben normalde bu kadar sk hasta olmam galiba hava degistikligi yapti
Aman ilerlemeden caresine bakin ben ta bayramda hasta oldum iyiym simdi ama oksuruk kaldi gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…