2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Seni emiyor demi .. Devam sütü alıyor mu .. Kilosu ne kadar ?

Benim oğlanda dun ana kucağından attı kendini yere,uç saat uyutmadım,kusma olmadı,keyfide yerindeydi,yarım saatimiz var24 saatin dolmasına,bakamıyorum ben bu çocuğa diyip durdum akşama kadar hiç bişey yapamadım,zor çok zor anne olmak

geçmiş olsun,oturamıyormu daha cnm ,neden attıkı

Seni emiyor demi .. Devam sütü alıyor mu .. Kilosu ne kadar ?
Devam sütlerini denedim almadı, arı mama verdim onu beğendi muhallebi gibi hani
Önceleri sütüm vardı sağıyordum, şimdi sadece akşamları emiyor. O da yetmiyor ek bişeyler yiyor
9 aylık 9 kilo , normal dediler

Sağlık ocağındaydık bugün aşı için,pekmezi bir yaşından önce vermiyoruz dedi,ama burda verenler var kafam karmakarışık oldu ek gıda için,önceden ne iyiyiydi gık dese memeyi dayıyoduk:)

Kilosu iyi alacağını alıyor demek ki .. Bende arı mama veriyorum arada .. Kilo alsın diye bana göre benim kız zayıf dr a göre minyon :)

Kilosu iyi alacağını alıyor demek ki .. Bende arı mama veriyorum arada .. Kilo alsın diye bana göre benim kız zayıf dr a göre minyon :)
Benim kızıma şişko derler foto da ama yakından gören aaa biz daha tombik sanıyoduk tek yanakları tombiş der

Çok çok geçmiş olsun canım inşallah bişey olmaz bebişine

Kizlar selamlar dort gun sonra ilk kez bir nefes aldik sukur yazmistim kizim cok beter bir hastalik olan el ayak agiz hastaligina yakalandi diye.Ist salgin varmis cok dikkat edin cok rezil bisey.Dr su cicegi olsa daha iyiydi dedi dusunun yani agzinin ici ve poposy aft yaralari ile doluydu su bile icemedi ac kaldi agladi bugun cok sukur iyi ve tedavisi yok ates icin calpol verip bekliyorsun virusun terketmesini uc gun olduk olduk dirildik kimsenin bebislerine bisi olmasin ins...

9 ay 9 kilo gayet iyi cnm
Kızım erken doğmuştu 2,950 idi ama şimdi iyi şükür
Sizinkiler de iyidir inşallah

Siz neler yediriyosunuz
Bebek çorbalarını vs pek sevmiyo bizimkinden yemek istiyo bende tuzu yağı azalttım mecburen

Ben bile dayanamıyorum ağız içi beyaz yaralara
Minicik bebek nasıl dayansın
Acil şifalar dilerim

Kızım erken doğmuştu 2,950 idi ama şimdi iyi şükür
Sizinkiler de iyidir inşallah

Siz neler yediriyosunuz
Bebek çorbalarını vs pek sevmiyo bizimkinden yemek istiyo bende tuzu yağı azalttım mecburen
Erken dogum ve 2.950 supermisss.Benim kizimda erken dogdu 2kg tabi odem atilinca kalan hast cikisi 1.800gr filanmistir.Kendi gelisimine gore iyi ama biraz geriden geliyoruz tabi. Ek gida meyve puresi yogurt sebzq corbasi veriyorum biyolojik yasi 7 aylik duzeltilmis yasi 6 aylik cnm

15 gün erkendi ama sadece , belki ondandır
Çok geçmiş olsun size de
Sağlıklı olsunlar da boy pos önemli değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…