2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızım erken doğmuştu 2,950 idi ama şimdi iyi şükür
Sizinkiler de iyidir inşallah

Siz neler yediriyosunuz
Bebek çorbalarını vs pek sevmiyo bizimkinden yemek istiyo bende tuzu yağı azalttım mecburen
Senin doğumunu cok iyi hatırlıyorum ilk doğuma gidenlerdendin daha benim var derken bende çok geçmeden 19 şubatta doğum yaptım.ben yeni üyeoldum ama hep sıkı takipçiydim daha birkaç gün önce çekirge meltems pıtırcık gihi kişiler vardı neredelerki diye aklımdan geçmişti seni görünce şaşırdım.senin bebiş kaç haftalık dogmuştu

38.haftada doğuma girdim, sezeryan istiyordum önceden bileyim diye ama nasip işte. Yine sezeryan oldu da işte önceden haber filan vermedi sıpa, sancı çektim gece sabaha karşı da yolara düştüm
Evet bende göremedim eski arkadaşları
Bendne önce burcu yapmıştı hatta

Sağlık ocağındaydık bugün aşı için,pekmezi bir yaşından önce vermiyoruz dedi,ama burda verenler var kafam karmakarışık oldu ek gıda için,önceden ne iyiyiydi gık dese memeyi dayıyoduk:)
E bu cocuk bisey yemiyor sadece emiyor . Demir damlasida vermiyorum neyle kan yapacak .
Cok da dinlemiyorum isime gelmeyen yeri napayim pekmezide veriyorum .

geçmiş olsun,oturamıyormu daha cnm ,neden attıkı
yerdeki poşete heyecanlandı doğrulmaya çalıştı dengesini kaybetti tabii bu tahminim arkamı 2-3saniyeliine donmuştum,yerde gördüm ben şoookkk tabiii,Allahtan kısa mesafeydi,oturuyor ama 3-5 saniye desteksiz,ana kucağı da eğimliydi biraz

demir damlasını bende vermiyorum,kötümü yapıyorum acaba
Bisey olmaz insallah . Benim oglanlar var uc bucuk yasinda onlara da hic vermedim onlarda kansizlik olmadi. Ama o gariplerime sut yetmiyordu .pekmez yumurta et ne varsa yiyordu kiz simdi bisey yemiyor emmek istiyor.
Ne yapsam emzirmeyi mi azaltsam bilemedim bende

demir damlasını bende vermiyorum,kötümü yapıyorum acaba
bende ara ara veriyorum,vermediğim zaman vicdan yapıyorum ,Bi dahaki aşıya aralık 23 kan tahlili yaptır dedi,ona göre devam edip etmicemize karar verelim dedi,bide Bi dahaki aşıda tahlil sonucuna göre yapılacak dedi,her kafadan Bi ses çıkıyor ya,birinin ber dediğine biri verme diyo

Öncesi 1 saat sonrası 1 saat süt ve süt ürünu verme dedi ebe ben bunu başaramadım .ilk başlarda veriyordum sonra zorlaşti burdada vermeyin gibi şeyler okudum sonra hepten bıraktım.8 ay dolunca tahlil yapılacakmış ya ona göre davranacam tahlil yapılan varmı

Ama cocuktan kan aldirmak hic kolay degil. Ben oglanlara 10 aylikken demire bakilsin diye tahlil yaptirmustim kac yil gecti cirpinisi hala gozumun onunde . Sunnette bile bu kadar eziyet cekmemislerdi. Tombik olunca damar bulamiyorlar o aylarda cok zor. Ben zorda kalmadikca kan filan aldirmam

Ben kan ilacını hiç vermedim
Düzenli pekmez verdim
Geçen hafta parmağından kan alındı, baktılar kanı gayet iyi. Kan ilacına devam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…