- 30 Eylül 2015
- 295
- 249
- 33
- 42
Senin doğumunu cok iyi hatırlıyorum ilk doğuma gidenlerdendin daha benim var derken bende çok geçmeden 19 şubatta doğum yaptım.ben yeni üyeoldum ama hep sıkı takipçiydim daha birkaç gün önce çekirge meltems pıtırcık gihi kişiler vardı neredelerki diye aklımdan geçmişti seni görünce şaşırdım.senin bebiş kaç haftalık dogmuştuKızım erken doğmuştu 2,950 idi ama şimdi iyi şükür
Sizinkiler de iyidir inşallah
Siz neler yediriyosunuz
Bebek çorbalarını vs pek sevmiyo bizimkinden yemek istiyo bende tuzu yağı azalttım mecburen
38.haftada doğuma girdim, sezeryan istiyordum önceden bileyim diye ama nasip işte. Yine sezeryan oldu da işte önceden haber filan vermedi sıpa, sancı çektim gece sabaha karşı da yolara düştümSenin doğumunu cok iyi hatırlıyorum ilk doğuma gidenlerdendin daha benim var derken bende çok geçmeden 19 şubatta doğum yaptım.ben yeni üyeoldum ama hep sıkı takipçiydim daha birkaç gün önce çekirge meltems pıtırcık gihi kişiler vardı neredelerki diye aklımdan geçmişti seni görünce şaşırdım.senin bebiş kaç haftalık dogmuştu
E bu cocuk bisey yemiyor sadece emiyor . Demir damlasida vermiyorum neyle kan yapacak .Sağlık ocağındaydık bugün aşı için,pekmezi bir yaşından önce vermiyoruz dedi,ama burda verenler var kafam karmakarışık oldu ek gıda için,önceden ne iyiyiydi gık dese memeyi dayıyoduk:)
yerdeki poşete heyecanlandı doğrulmaya çalıştı dengesini kaybetti tabii bu tahminim arkamı 2-3saniyeliine donmuştum,yerde gördüm ben şoookkk tabiii,Allahtan kısa mesafeydi,oturuyor ama 3-5 saniye desteksiz,ana kucağı da eğimliydi birazgeçmiş olsun,oturamıyormu daha cnm ,neden attıkı
Ihlamur . Buhar .. Çok ilerlerse parol .. İki gün önce bende öyleydim şimdi iyim şükür ..
Kızın Nasıl ? İsmini söylemişmiydin biilmiyorum :)
kıyamamyerdeki poşete heyecanlandı doğrulmaya çalıştı dengesini kaybetti tabii bu tahminim arkamı 2-3saniyeliine donmuştum,yerde gördüm ben şoookkk tabiii,Allahtan kısa mesafeydi,oturuyor ama 3-5 saniye desteksiz,ana kucağı da eğimliydi biraz
arı mama kasık mamasını bende veriyorum,ölçü nasıl yapıyonKilosu iyi alacağını alıyor demek ki .. Bende arı mama veriyorum arada .. Kilo alsın diye bana göre benim kız zayıf dr a göre minyon :)
demir damlasını bende vermiyorum,kötümü yapıyorum acabaE bu cocuk bisey yemiyor sadece emiyor . Demir damlasida vermiyorum neyle kan yapacak .
Cok da dinlemiyorum isime gelmeyen yeri napayim pekmezide veriyorum .
Bende veremiyorum demir damlası veren varmıdemir damlasını bende vermiyorum,kötümü yapıyorum acaba
Bisey olmaz insallah . Benim oglanlar var uc bucuk yasinda onlara da hic vermedim onlarda kansizlik olmadi. Ama o gariplerime sut yetmiyordu .pekmez yumurta et ne varsa yiyordu kiz simdi bisey yemiyor emmek istiyor.demir damlasını bende vermiyorum,kötümü yapıyorum acaba
bende ara ara veriyorum,vermediğim zaman vicdan yapıyorum ,Bi dahaki aşıya aralık 23 kan tahlili yaptır dedi,ona göre devam edip etmicemize karar verelim dedi,bide Bi dahaki aşıda tahlil sonucuna göre yapılacak dedi,her kafadan Bi ses çıkıyor ya,birinin ber dediğine biri verme diyodemir damlasını bende vermiyorum,kötümü yapıyorum acaba
ya bende vermiyorum kan tahlili vs yapmadan demir ilavesini uygun görmüyorum, çünkü demir fazlasıda zarar :Sdemir damlasını bende vermiyorum,kötümü yapıyorum acaba
Aynı durumdayım bitki çayı dışında bişey içemiyorumkızlar burnum akıyor,ne iyi gelir,emziriyorumda,yardım edin
Bugun konyaya dönüyoruz cnm orda alirim c vitamini insallah gerci tam mevsimi degilAman ilerlemeden caresine bakin ben ta bayramda hasta oldum iyiym simdi ama oksuruk kaldi gitmiyor
Sabah on gibi yoğurt veya meyve, akşam altı gibi sebze püresi veya muhallebi. Şimdilik iki öğün veriyorumKizlar gunluk beslenme programiniz nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?