2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bende veremiyorum demir damlası veren varmı
Selam anneler..uzun zamandir yazmadim annemler bizdeydi her gun programimiz vardi nerdeyse. Takip ettim ama geriden oyle olunca yorum yazmak pek uygun olmadi tabii. Dun yolcu ettim bugun basinizdayim :)

Ben demir damlasini veriyorum ama eskisi gibi her gun degil. Doktorumuz ete baslayana kadar devam etmemi soyledi, o da 7,5 aylik olunca yani haftaya :)) pekmez veriyorum ben her sabah, yine doktor tavsiyesiyle.

Sağlık ocağındaydık bugün aşı için,pekmezi bir yaşından önce vermiyoruz dedi,ama burda verenler var kafam karmakarışık oldu ek gıda için,önceden ne iyiyiydi gık dese memeyi dayıyoduk:)
Neden vermeyelim ki şeker içermiyor sadece meyve şekeri var içinde. Ben sürekli veriyorum

Kizlar gunluk beslenme programiniz nasil
Ben 3 ogun veriyorum. Kahvalti, sebze, meyveli muhallebi yada meyve puresi. Gecen haftaya kadar yogurdu ogun olarak veriyordum ama muhallebiye baslayinca sebzenin yaninda vermeye basladim. Kizim yogurt delisi kasikta beyaz gorunce agizini aciyor renkli gorunce basini ceviriyor. O yuzden sebzeden biraz alip kasigin ucuna yogurt aliyorum oyle yediriyorum. Kahvaltida da ksigin ucunda peynir oluyor :) neyse ki muhallebi beyaz :)))

Cok geçmiş olsun bizimkide yataktan düşmüştü.çok kötü hissediyorum ya biliyorum.inş bise olmaz bebekler masallah bizden esnek bu konuda için rahat olsun.

Kizlar ya bu arada dogum kilolariyla araniz nasil halen kardes kardes misiniz yoksa kustu gitti mi?

Cok geçmiş olsun bizimkide yataktan düşmüştü.çok kötü hissediyorum ya biliyorum.inş bise olmaz bebekler masallah bizden esnek bu konuda için rahat olsun.
Sağol canım. Valla düşen o keyfi yerinde şükür sanırsın babasıyla ben düştük nasıl kastıysak kendimizi her yerimiz ağrıyor

Kizlar ya bu arada dogum kilolariyla araniz nasil halen kardes kardes misiniz yoksa kustu gitti mi?

ahahahah ben oğlumla hergün parka gidiyorum yürüyüşe. zaten gündüz sırf doğum yapmış kadınlar geliyor bebeleriyle beraber hergün göre göre selamlaşmaya ve tanışmaya başladık :) ama çocukla olmuyor, tempolu yürümek lazım. zaten havalarda soğudu. artık attilasız çıkarım heralde. hem spor aletleri de var ya parklarda, onları da kullanırım. ben ilk başlarda kilolarımı pek önemsemedim. birkaç kişi kilolar yerleşmeden bişiler yap dedi moralim bozuldu. yememden kısamıyorum çünkü sütüm zaten az, iyice kesilmesin şuan 72 kiloyum. hedefim ilk etapta 60 olmak :)

Bende yatak odama park yatak aldım
Büyük beşiği var ortopedik yatak koyunca ( oldukça kalın bizimyataklar kadar ) tehlikeli hale geldi
Bi de önümüz kış yanımızda yatsa daha iyi, sık ta uyanıyor

ben dün gece çocuk uyumayınca son çareyi yanımızda yatırmakta buldum. eşimde bende çocuk uyanmasın diye iki büklüm olmuşuz her tarafım ağrıyor yeminle :)

eti nasıl veriyorsunuz ya benimkinin dişi yok, yutabilir mi acaba? kuzu eti olması şart mı? kurban eti olma mı :)))

geçmiş olsun güzelim ama maalesef bu düşmelere artık alışmamız lazım çünkü hareketlendiler. kendi oğlumdan örnek vereyim; ilk yataktan düştü, üstelik bende yanındaydım çok korktum ve üzüldüm ama şimdi nerdeyse her gün 3-4 kez düşüyor çünkü mümkün değil her saniye onlara bakmak. emekliyorlar, ayağa kalkmaya çalışıyorlar, otururken bile devriliyorlar... bizimki düşmese bile kafasını çarpıyor devamlı

Ben hamileyken hep zayıfladım, en son hamile kaldığimdan 4 kilo fazlayla doğuma gittim 1 hafta sonra hamile kaldığimdan 3 kilo aşağıdaydim ama ne olduysa ondan sonra oldu bi iştah bi tatlı krizi şimdi tartıya bile çikamıyorum ama çok kilo aldım çok mutsuzum, zaten kiloluluydum cok tedavi gördum bebek için çok zor veriyorum diyette yapamıyom napcam bilmem çok derin yaralıyim bu konuda spor desen bebekle zaten mümkün degil depresyondayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…