Ben veriyorum canım riske atamıyorumBende veremiyorum demir damlası veren varmı
Teşekkür ederim. Arabasında ana kucağı takılı o yüzden yüksek oluyor. Masa boyuna geliyor çok rahatpusetten mi,arabadan mı düştü kaçırdım orayı,çooıokkkkk geçmiş olsun
Amin canım teşekkürler. Allah hepimizin bebeklerini korusunÇok çok geçmiş olsun canım inşallah bişey olmaz bebişine
Selam anneler..uzun zamandir yazmadim annemler bizdeydi her gun programimiz vardi nerdeyse. Takip ettim ama geriden oyle olunca yorum yazmak pek uygun olmadi tabii. Dun yolcu ettim bugun basinizdayim :)Bende veremiyorum demir damlası veren varmı
Neden vermeyelim ki şeker içermiyor sadece meyve şekeri var içinde. Ben sürekli veriyorumSağlık ocağındaydık bugün aşı için,pekmezi bir yaşından önce vermiyoruz dedi,ama burda verenler var kafam karmakarışık oldu ek gıda için,önceden ne iyiyiydi gık dese memeyi dayıyoduk:)
Ben 3 ogun veriyorum. Kahvalti, sebze, meyveli muhallebi yada meyve puresi. Gecen haftaya kadar yogurdu ogun olarak veriyordum ama muhallebiye baslayinca sebzenin yaninda vermeye basladim. Kizim yogurt delisi kasikta beyaz gorunce agizini aciyor renkli gorunce basini ceviriyor. O yuzden sebzeden biraz alip kasigin ucuna yogurt aliyorum oyle yediriyorum. Kahvaltida da ksigin ucunda peynir oluyor :) neyse ki muhallebi beyaz :)))Kizlar gunluk beslenme programiniz nasil
Cok geçmiş olsun bizimkide yataktan düşmüştü.çok kötü hissediyorum ya biliyorum.inş bise olmaz bebekler masallah bizden esnek bu konuda için rahat olsun.Kızlar ömrümden ömür gitti bu akşam halada nefesim daralıyor bebeğim arabasında oturuyordu bizde babasıyla yanında mutfaktaydık birden kendini yere attı. Sese döndükki yerde yatıyor. Elim ayağım kesildi bakamadım babası hemen aldı nasıl ağladı kuzucum. Hemen acile gittik. Şimdi evdeyiz iyi çok şükür 24 saat gözetim altında tutucaz. Öyle anlık bişeydi ki. O an aklımda flu. Allah yavrularımızı bize bağışlasın. Esirgesin saklasın. Ne olur dua edin birşey çıkmasın. Yerde betonun üstünde yatışı gözümden gitmiyor. Ooofff çok zormuş anne olmak insanın içi parçalanıyor
BNM HALA 5 KİLO FAZLA VAR MALESEFKizlar ya bu arada dogum kilolariyla araniz nasil halen kardes kardes misiniz yoksa kustu gitti mi?
Dun aksam elma kurdum elma kemiriyordu elma elinden düşüyor kocaman elmayi kavrayip kaldiramayinca üstüne yumulup oyle kemiriyordu ay koptuk ya :)
Eki Görüntüle 1654530
Burda da oyuncak bebek ol annecim dedim oldu :)
Eki Görüntüle 1654532
Sağol canım. Valla düşen o keyfi yerinde şükür sanırsın babasıyla ben düştük nasıl kastıysak kendimizi her yerimiz ağrıyorCok geçmiş olsun bizimkide yataktan düşmüştü.çok kötü hissediyorum ya biliyorum.inş bise olmaz bebekler masallah bizden esnek bu konuda için rahat olsun.
Kizlar ya bu arada dogum kilolariyla araniz nasil halen kardes kardes misiniz yoksa kustu gitti mi?
Benim 2-3 kilo kaldı o da göğüsle göbekte. Ama ben 25 kilo almıştım o yüzden bu kalanı çok takmıyorumKizlar ya bu arada dogum kilolariyla araniz nasil halen kardes kardes misiniz yoksa kustu gitti mi?
Bende yatak odama park yatak aldım
Büyük beşiği var ortopedik yatak koyunca ( oldukça kalın bizimyataklar kadar ) tehlikeli hale geldi
Bi de önümüz kış yanımızda yatsa daha iyi, sık ta uyanıyor
Sabah 9 emzirme 10 gibi hafif kahvaltılık. 12:30 emzirme 15:00 çorba 17:00 yoğurt 18:30 emzirme 21:00 muhallebi. 23:00 emzirme. Gecede bir yada iki kere daha emzirme. Şimdilik böyle.Kizlar gunluk beslenme programiniz nasil
Kızlar ömrümden ömür gitti bu akşam halada nefesim daralıyor bebeğim arabasında oturuyordu bizde babasıyla yanında mutfaktaydık birden kendini yere attı. Sese döndükki yerde yatıyor. Elim ayağım kesildi bakamadım babası hemen aldı nasıl ağladı kuzucum. Hemen acile gittik. Şimdi evdeyiz iyi çok şükür 24 saat gözetim altında tutucaz. Öyle anlık bişeydi ki. O an aklımda flu. Allah yavrularımızı bize bağışlasın. Esirgesin saklasın. Ne olur dua edin birşey çıkmasın. Yerde betonun üstünde yatışı gözümden gitmiyor. Ooofff çok zormuş anne olmak insanın içi parçalanıyor
cnm hafızan kuvvetlimiş masaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?