2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Sağlık ocağındaydık bugün aşı için,pekmezi bir yaşından önce vermiyoruz dedi,ama burda verenler var kafam karmakarışık oldu ek gıda için,önceden ne iyiyiydi gık dese memeyi dayıyoduk:)

aa bilmiyordum yasaklar listesinde olduğunu ben kahvaltısına katıyorum pekmezi. yumurta sarısı+ keçi peyniri+bebe bisküvisi+pekmez karışımı yapıyordum ılık su ile ıslatıp.. nerdeyse her sabah yiyor, bi sıkıntısı çıkmadı ama hiç.

Kızım erken doğmuştu 2,950 idi ama şimdi iyi şükür
Sizinkiler de iyidir inşallah

Siz neler yediriyosunuz
Bebek çorbalarını vs pek sevmiyo bizimkinden yemek istiyo bende tuzu yağı azalttım mecburen

ben çorba yaptığımda baharatını tuzunu katmadan bir kase ayırıyorum çocuk için. bugün mercimek vardı menüde mesela. bazı yemeklerdeki patatesi havucu da veriyorum çocuğa. gazında, kakasında bir huzursuzluk yaratmadı şimdiye kadar.

yaş, boy, kilo ne? ben 29 yaşındayım. 166 boy, 72 kiloyum. benden kötü mü durum?

Aynı kilodayız bende 60 a düşsem keşke özledim incecik halimi ama bende yemeden kısamıyorum akşamları ekmek yemediğim halde gitmiyor Nasıl yapıcaz bilmem , dr a göre spor salonuna gitsem daha iyi

Resmi yanlış yapıştırmış :))
Eki Görüntüle 1655429
Ohhhh
Maasallah ne guzel uyuyo.. Ben de odasini ayirmayi pek istemiyorum. Yalniz korkacakmis g8bime geliyo. Ama boyle giderse yanimizda yatmaya alisacak.

çok geçmiş olsun canm nasıl şimdi bşy yoktur umarım

Ciglik cigliga bi gece yaşıyoruz umarim su dis cikar artik kulaklarini koparcak
canm allah kolaylık versin ama çınar o kadr sıkıntı çekti çıkmadan önceki bi hafta hiç sıkıntı yoktu gece de rahat uyuyodu bi anda çıktı

çok geçmiş olsun canm

Bende veremiyorum demir damlası veren varmı
ben arada veriyorum canm içim rahat etmiyor günlük 1 tatlı kaşığı da pekmez veriyorum yumurtaya katıp

Kizlar ya bu arada dogum kilolariyla araniz nasil halen kardes kardes misiniz yoksa kustu gitti mi?
4 kilo kaldı ama işe başlayalı yrüyorum sıkılaştığımı hissediyorum giremediğim pantolonlara giryorum 63 üm şu anda

Kizlar ya bu arada dogum kilolariyla araniz nasil halen kardes kardes misiniz yoksa kustu gitti mi?
Benim 4 kilom kaldi 65 ile hamileydm 69a kadr dustum ne guzel havalr guzelken atuyordum arabasina dogruu yuruyuse simdi yagmurdan disari cikamaz oldum:))

Ayni durumu bizde cok yasadik.yemeklerden tamamen tiksinmesinden korktum.annem soyle yapti birkac kere.tarhana corbasini seviyor. Onun icine sebze puresi ekledi. Bir de un kavurup corbasini yapti.onun icine de sebze puresi koydu ve tadi da cok guzeldi.

Bizim de coktandir cekiyo hatta senimle ben yaziyorduk millet cikardi daha bizimkiler oooo :) seninki yine cikardi kerem beklemede :)

Benim de oyle ya ve burnum genzim aciyo kerem hasta olunca kardesime ondan da bana bulasmisti. Bu ikinci oldu insallah kereme geçmez. Ben normalde bu kadar sk hasta olmam galiba hava degistikligi yapti
Gecmis olsun canim hava degisimi cok fazla etkiliyo ya.bol bol ihlamur ic.biz oyle atlattik sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…