- 25 Ocak 2013
- 644
- 822
- 303
- 39
Sağlık ocağındaydık bugün aşı için,pekmezi bir yaşından önce vermiyoruz dedi,ama burda verenler var kafam karmakarışık oldu ek gıda için,önceden ne iyiyiydi gık dese memeyi dayıyoduk:)
Kızım erken doğmuştu 2,950 idi ama şimdi iyi şükür
Sizinkiler de iyidir inşallah
Siz neler yediriyosunuz
Bebek çorbalarını vs pek sevmiyo bizimkinden yemek istiyo bende tuzu yağı azalttım mecburen
Bende veremiyorum demir damlası veren varmı
Giden olmadı dahaKizlar ya bu arada dogum kilolariyla araniz nasil halen kardes kardes misiniz yoksa kustu gitti mi?
Ben hamileyken hep zayıfladım, en son hamile kaldığimdan 4 kilo fazlayla doğuma gittim 1 hafta sonra hamile kaldığimdan 3 kilo aşağıdaydim ama ne olduysa ondan sonra oldu bi iştah bi tatlı krizi şimdi tartıya bile çikamıyorum ama çok kilo aldım çok mutsuzum, zaten kiloluluydum cok tedavi gördum bebek için çok zor veriyorum diyette yapamıyom napcam bilmem çok derin yaralıyim bu konuda spor desen bebekle zaten mümkün degil depresyondayim
Aynı kilodayız bende 60 a düşsem keşke özledim incecik halimi ama bende yemeden kısamıyorum akşamları ekmek yemediğim halde gitmiyor Nasıl yapıcaz bilmem , dr a göre spor salonuna gitsem daha iyiahahahah ben oğlumla hergün parka gidiyorum yürüyüşe. zaten gündüz sırf doğum yapmış kadınlar geliyor bebeleriyle beraberhergün göre göre selamlaşmaya ve tanışmaya başladık :) ama çocukla olmuyor, tempolu yürümek lazım. zaten havalarda soğudu. artık attilasız çıkarım heralde. hem spor aletleri de var ya parklarda, onları da kullanırım. ben ilk başlarda kilolarımı pek önemsemedim. birkaç kişi kilolar yerleşmeden bişiler yap dedi moralim bozuldu. yememden kısamıyorum çünkü sütüm zaten az, iyice kesilmesin şuan 72 kiloyum. hedefim ilk etapta 60 olmak :)
Kerem hixli trende kaka yapti büyük felakethala birakiyo
Evet hepsinin massallahi var :) hele o biyiklar :)bizim mart bebeklerinin hepsinin maşallahı var yaa hepsi çok tatlııııı tü tü tü tüüü
Trende cipcibil bi erkek
Benim hamilelikten 3 kilom vardi ama iki aydir gezmelerde lop lop götürdüğüm icin bayadir tartilmadim :)Giden olmadı daha
Trende cipcibil bi erkekkakasi beline cikti çünkü cok bıraktı pat pat. Cok şükür kakadan da kurtulunca uyudu öldüm ya 16 45 ten beri. Trende oyalamak zor oluyo. Hele tamamen soyup giydirmek alkis istiyorum
OhhhhResmi yanlış yapıştırmış :))
Eki Görüntüle 1655429
Maasallah ne guzel uyuyo.. Ben de odasini ayirmayi pek istemiyorum. Yalniz korkacakmis g8bime geliyo. Ama boyle giderse yanimizda yatmaya alisacak.Canım ben Aramıza koyamıyorum , babamız çok döndüğü için ezer falan diye :)) e yataktanda kovalıyoruz :) ama resimdeki gibi hemen Yanımda minik bir Beşik yatak var onda yatıyor , emziği düşünce kalkan cinsten olduğu için yatağın yanı Başımda olması avantaj oluyor, ıh dese gözümü açıp bakıyorum, nasıl ayrılacağız bilmiyorum , bu oda Ayırma olayları Kafamı karıştırıyor , ben 1 yaşına kadar ayırmak istemiyorum
çok geçmiş olsun canm nasıl şimdi bşy yoktur umarımKızlar ömrümden ömür gitti bu akşam halada nefesim daralıyor bebeğim arabasında oturuyordu bizde babasıyla yanında mutfaktaydık birden kendini yere attı. Sese döndükki yerde yatıyor. Elim ayağım kesildi bakamadım babası hemen aldı nasıl ağladı kuzucum. Hemen acile gittik. Şimdi evdeyiz iyi çok şükür 24 saat gözetim altında tutucaz. Öyle anlık bişeydi ki. O an aklımda flu. Allah yavrularımızı bize bağışlasın. Esirgesin saklasın. Ne olur dua edin birşey çıkmasın. Yerde betonun üstünde yatışı gözümden gitmiyor. Ooofff çok zormuş anne olmak insanın içi parçalanıyor
canm allah kolaylık versin ama çınar o kadr sıkıntı çekti çıkmadan önceki bi hafta hiç sıkıntı yoktu gece de rahat uyuyodu bi anda çıktıCiglik cigliga bi gece yaşıyoruzumarim su dis cikar artik kulaklarini koparcak
Kizlar ya bu arada dogum kilolariyla araniz nasil halen kardes kardes misiniz yoksa kustu gitti mi?
valla ben ne yalan söyliym, unutuyorum. listemi yapsak napsak :) üye adı, çocuk adı, doğum tarihi, şehir falan diye
çok geçmiş olsun canmKizlar selamlar dort gun sonra ilk kez bir nefes aldik sukur yazmistim kizim cok beter bir hastalik olan el ayak agiz hastaligina yakalandi diye.Ist salgin varmis cok dikkat edin cok rezil bisey.Dr su cicegi olsa daha iyiydi dedi dusunun yani agzinin ici ve poposy aft yaralari ile doluydu su bile icemedi ac kaldi agladi bugun cok sukur iyi ve tedavisi yok ates icin calpol verip bekliyorsun virusun terketmesini uc gun olduk olduk dirildik kimsenin bebislerine bisi olmasin ins...
ben arada veriyorum canm içim rahat etmiyor günlük 1 tatlı kaşığı da pekmez veriyorum yumurtaya katıpBende veremiyorum demir damlası veren varmı
4 kilo kaldı ama işe başlayalı yrüyorum sıkılaştığımı hissediyorum giremediğim pantolonlara giryorum 63 üm şu andaKizlar ya bu arada dogum kilolariyla araniz nasil halen kardes kardes misiniz yoksa kustu gitti mi?
Trende cipcibil bi erkekkakasi beline cikti çünkü cok bıraktı pat pat. Cok şükür kakadan da kurtulunca uyudu öldüm ya 16 45 ten beri. Trende oyalamak zor oluyo. Hele tamamen soyup giydirmek alkis istiyorum
Benim 4 kilom kaldi 65 ile hamileydm 69a kadr dustum ne guzel havalr guzelken atuyordum arabasina dogruu yuruyuse simdi yagmurdan disari cikamaz oldum:))Kizlar ya bu arada dogum kilolariyla araniz nasil halen kardes kardes misiniz yoksa kustu gitti mi?
Ayni durumu bizde cok yasadik.yemeklerden tamamen tiksinmesinden korktum.annem soyle yapti birkac kere.tarhana corbasini seviyor. Onun icine sebze puresi ekledi. Bir de un kavurup corbasini yapti.onun icine de sebze puresi koydu ve tadi da cok guzeldi.Kızlar acil tavsiyelerinize ihtiyacım var.ben de Nisan annesiyim.oğlum bu ay 6 ayını bitirdi.ek gıdaya başlamaya çalışıyoruz,yoğurt ve meyve yiyor fakat sebze püresi verince öğürüyor kesinlikle istemiyo hatta bi keresinde kustu.ne yapmam lazım cok strese girdim.bi de haftaya işe başlayacağım o yüzden mümkün olduğunca alışması lazım.lütfen yardımlarınız ı bekliyorum.
Bizim de coktandir cekiyo hatta senimle ben yaziyorduk millet cikardi daha bizimkiler oooo :) seninki yine cikardi kerem beklemede :)çok geçmiş olsun canm nasıl şimdi bşy yoktur umarım
canm allah kolaylık versin ama çınar o kadr sıkıntı çekti çıkmadan önceki bi hafta hiç sıkıntı yoktu gece de rahat uyuyodu bi anda çıktı
Gecmis olsun canim hava degisimi cok fazla etkiliyo ya.bol bol ihlamur ic.biz oyle atlattik sukurBenim de oyle ya ve burnum genzim aciyokerem hasta olunca kardesime ondan da bana bulasmisti. Bu ikinci oldu insallah kereme geçmez. Ben normalde bu kadar sk hasta olmam galiba hava degistikligi yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?