- 30 Eylül 2015
- 295
- 249
- 33
- 42
Kötü malesef boşveryaş, boy, kilo ne? ben 29 yaşındayım. 166 boy, 72 kiloyum. benden kötü mü durum?
Aynennnnn ben de bununla çok karşılaştım hala da karşılaşıyorum ...bi de gelen geldiği yerde Tombik bi Bebek görmüşse aaa bu baya minik şu kız tombul demesi yok mu ... Bunu bi kaç defa tekrarlarsa gidin o kızı sevİn diyorum bende ...Benim kızıma şişko derler foto da ama yakından gören aaa biz daha tombik sanıyoduk tek yanakları tombiş der
Oyle canim bende aglamistim.kerem gibi bizimkide ben agladikca guluyodu :)Sağol canım. Valla düşen o keyfi yerinde şükür sanırsın babasıyla ben düştük nasıl kastıysak kendimizi her yerimiz ağrıyor
Tarhana yayla sebze çorbası ( püre oluyor ) meyve özellikle mürdüm eriği . Yoğurdu tam oturtamadık .. Ve benim kız su içmeyi hiç sevmiyor ya .. Nasıl çözüm bulacam buna .. Emdiği için susuzluğunu ordan mı giderir ki ..Kızım erken doğmuştu 2,950 idi ama şimdi iyi şükür
Sizinkiler de iyidir inşallah
Siz neler yediriyosunuz
Bebek çorbalarını vs pek sevmiyo bizimkinden yemek istiyo bende tuzu yağı azalttım mecburen
Cuma 7 ay bitecek bakalım dr kontrolü Nasıl geçecek valla tartıya çıkmasına korkuyorum .. Taş mı koysam cebine :) 6 ayda 6,800 kg boy 62 idi 15 gün sonra sağlık ocağına gitmiştik aşı için boyu orda 66 kilo aynı çıkmıştı ..Siz ve biz minyonluktan bir turlu kurtulamadikson durumunuz nasil boy kilo?
Bence sen yapmalisin:):)valla ben ne yalan söyliym, unutuyorum. listemi yapsak napsak :) üye adı, çocuk adı, doğum tarihi, şehir falan diye
Ben Parol kullandım Canım iki sefer sadece. O bile fayda etti .. Bizde de diş yok sadece salya var bi de herşey ağızda onun haricinde ne kırmızılık ne şişlik bişi yok..ilaç kullanamıyoruz dimi,ayşe naz'ım iyi çok şükür ,oturuyoruz,dişi çıkmadı daha,seninki nasıl
1,5 yemek kaşığı 150 cc su ile yada 1 yemek kaşığı tepeli şekilde :) 100 cc su ile yapıyorum ..arı mama kasık mamasını bende veriyorum,ölçü nasıl yapıyon
Bende vermiyorum veremiyorum .. Kusuyor hep .. Kanına bakılmiştı ateşi çıkmıştı 11,9 geldi normal bir değermiş bende üstelemiyorum .. 1 -1,5 ay sonra zaten ete kıymaya başlarız napıyım..demir damlasını bende vermiyorum,kötümü yapıyorum acaba
Hahahaha dogru soyluyorsun ya hadi o zaman yapiyorum kendime liste. Herkes yazsin bilgileriniBence sen yapmalisin:):)
Simdi iyi gibiyim cnm olmazsa yarin bi nane limon hemenGecmis olsun canim hava degisimi cok fazla etkiliyo ya.bol bol ihlamur ic.biz oyle atlattik sukur
He ya ben ona üüzülp aglayinca gülüyo :)Oyle canim bende aglamistim.kerem gibi bizimkide ben agladikca guluyodu :)
:)neleri yaziyoruz.ilk ben yazim 10 mart abdullah baska ne soylicezHahahaha dogru soyluyorsun ya hadi o zaman yapiyorum kendime liste. Herkes yazsin bilgilerini
Oppsss on mart bizim bi kerem :):)neleri yaziyoruz.ilk ben yazim 10 mart abdullah baska ne soylicez
Tc kimlik no, ev adresi, annenizin kizlik soyadinin 3. Ve 5. Harfi:)neleri yaziyoruz.ilk ben yazim 10 mart abdullah baska ne soylicez
Ayy sen istanbula geldiiin ve haber vermedin haa? Ayip ayipKisa günün ozeti. Bugun fenerbahceden cikip pendike gitmemiz baya zaman aldi. Hele o kadıköy pendik otobüsü 64. durakta indik :) 68 durakli otobus kucuk dilimi yutuyordum :) bir bucuk saatte ulastik istanbulun trafik ve mesafe cilesini simdi anladim :) gelgelelim hizli trene. Kerem cok huysuzdu cunku kakalari birikim yapmis. Yüzüstü koydum pirt pirt bi helikopter sesi :) ay iyi osurdu dedim ki ses kaka sesine döndü :) abovvvv isin rengi sariya döndücok cok birakinca sankim yillik yapiyo bi arkasina bakim dedim birsey yok ama bi sirtina degdirdim zibinini renk yine sariya döndü bu defa mecbur basladim soymaya zor oldu ama cipcibil yaptim bal dok yala yaptim giydirdim tosuncugu ay bir de acayip huysuz geldi surunemwdi yuruyemedi herseyi agzina atamadi cok zor bir gündü ama simdi misil misil uyuyo :)
Ay bunlari niye anlattim ben hepinizin bebisleri seviyorum ayri ayri öpüyorum hepsini diycekken bunlari yazmis buldum kendimi
Opuldunuz bayanlar
10 mart kardesligi:)biz çıkardık dişleri cçoktan Hadi sira sizde:)Nadir dissiz bebek annelerinden biri olarak pek sayun kem gözlü sevketi anmak isterim
oasisbera anammm cinarin disleri ne gadar guzel keske keremin olsa :)
Dis cikaran butun bebislerimizi tebrik ederim o iki minik dis gözümün önünde :)
Nadir dissiz bebek annelerinden biri olarak pek sayun kem gözlü sevketi anmak isterim
oasisbera anammm cinarin disleri ne gadar guzel keske keremin olsa :)
Dis cikaran butun bebislerimizi tebrik ederim o iki minik dis gözümün önünde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?