2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Benim kızıma şişko derler foto da ama yakından gören aaa biz daha tombik sanıyoduk tek yanakları tombiş der
Aynennnnn ben de bununla çok karşılaştım hala da karşılaşıyorum ...bi de gelen geldiği yerde Tombik bi Bebek görmüşse aaa bu baya minik şu kız tombul demesi yok mu ... Bunu bi kaç defa tekrarlarsa gidin o kızı sevİn diyorum bende ...

Kızım erken doğmuştu 2,950 idi ama şimdi iyi şükür
Sizinkiler de iyidir inşallah

Siz neler yediriyosunuz
Bebek çorbalarını vs pek sevmiyo bizimkinden yemek istiyo bende tuzu yağı azalttım mecburen
Tarhana yayla sebze çorbası ( püre oluyor ) meyve özellikle mürdüm eriği . Yoğurdu tam oturtamadık .. Ve benim kız su içmeyi hiç sevmiyor ya .. Nasıl çözüm bulacam buna .. Emdiği için susuzluğunu ordan mı giderir ki ..

Siz ve biz minyonluktan bir turlu kurtulamadikson durumunuz nasil boy kilo?
Cuma 7 ay bitecek bakalım dr kontrolü Nasıl geçecek valla tartıya çıkmasına korkuyorum .. Taş mı koysam cebine :) 6 ayda 6,800 kg boy 62 idi 15 gün sonra sağlık ocağına gitmiştik aşı için boyu orda 66 kilo aynı çıkmıştı ..

ilaç kullanamıyoruz dimi,ayşe naz'ım iyi çok şükür ,oturuyoruz,dişi çıkmadı daha,seninki nasıl
Ben Parol kullandım Canım iki sefer sadece. O bile fayda etti .. Bizde de diş yok sadece salya var bi de herşey ağızda onun haricinde ne kırmızılık ne şişlik bişi yok..
Ek gıda devam sabah devam sütü onun içine yumurta sarısı katıyorum bi kaç tanede bebe bisküvisini bazen sadece devam sütü öğlen çorba yada sebze püresi .. Arada meyve .. Akşam ya devam sütü ya da arı mama veriyorum .. Emiyor aralarda uyuyacağı Zaman uyanınca ya da oyun oynarken huysuzlnınca teklif ediyorum canı isterse o sırada emiyor .. Gece Zaten full emiyor babayı attık beraber uyuyoruz her uyandığında memeyi verince uykuya devam ediyor bazen de gecenın 3 ünde uyanıp 2 saat uyumadığı da oldu :)

Üüü

demir damlasını bende vermiyorum,kötümü yapıyorum acaba
Bende vermiyorum veremiyorum .. Kusuyor hep .. Kanına bakılmiştı ateşi çıkmıştı 11,9 geldi normal bir değermiş bende üstelemiyorum .. 1 -1,5 ay sonra zaten ete kıymaya başlarız napıyım..

Kisa günün ozeti. Bugun fenerbahceden cikip pendike gitmemiz baya zaman aldi. Hele o kadıköy pendik otobüsü 64. durakta indik :) 68 durakli otobus kucuk dilimi yutuyordum :) bir bucuk saatte ulastik istanbulun trafik ve mesafe cilesini simdi anladim :) gelgelelim hizli trene. Kerem cok huysuzdu cunku kakalari birikim yapmis. Yüzüstü koydum pirt pirt bi helikopter sesi :) ay iyi osurdu dedim ki ses kaka sesine döndü :) abovvvv isin rengi sariya döndü cok cok birakinca sankim yillik yapiyo bi arkasina bakim dedim birsey yok ama bi sirtina degdirdim zibinini renk yine sariya döndü bu defa mecbur basladim soymaya zor oldu ama cipcibil yaptim bal dok yala yaptim giydirdim tosuncugu ay bir de acayip huysuz geldi surunemwdi yuruyemedi herseyi agzina atamadi cok zor bir gündü ama simdi misil misil uyuyo :)

Ay bunlari niye anlattim ben hepinizin bebisleri seviyorum ayri ayri öpüyorum hepsini diycekken bunlari yazmis buldum kendimi

Opuldunuz bayanlar

Ayy sen istanbula geldiiin ve haber vermedin haa? Ayip ayip

10 mart kardesligi:)biz çıkardık dişleri cçoktan Hadi sira sizde:)

Hakikaten çok güzel o iki diş :) azönce kızıma senin o dişlerini yerim dedim
Bugün tam 7 aylık olduk bizde
Kızıma bugün ilk kez Çorba yaptım yedirdim, çok da sevdi, hemen tarifi paylaşayım;
Yoğurt ve yumurta sarısı, biraz da un bi güzel çırpılır. ( aa önce başka tencerede bir Parça tavuk göğsü haşladım) kaynamaya bırakılır, içine biraz da pirinç atılır..daha sonra parçalanmış tavuk da eklenir içine. Sonram blender ile hepsi iyice çekilir. ( hiç tavuktan eser kalmamıştı ) Soğumaya bırakılır ve Bebişe yedirilir :)
Tencerede geri kalanada tuz, yağ, nane ne sevilirse eklenir, biz büyüklerce afiyetle yenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…