- 10 Ocak 2012
- 153
- 169
- 303
- 37
Aynen bizim kide sevmiyor.sanirim emdigi icin.kasikla verirsem iciyor.kendi aman aliyim biberonu da iceyim yok:)Tarhana yayla sebze çorbası ( püre oluyor ) meyve özellikle mürdüm eriği . Yoğurdu tam oturtamadık .. Ve benim kız su içmeyi hiç sevmiyor ya .. Nasıl çözüm bulacam buna .. Emdiği için susuzluğunu ordan mı giderir ki ..
Afiyet olsun Begüm'e. Yarasın boy olsun kilo olsun. Bende mercimek çorbası vermek istedim ama gaz yapar diye çekinmiştim. Hep sebze hep tarhana çorbası ne yapacağımı şaşırıyorum vallaBugün kızım ilk defa az da olsa yoğurt al beraber mercimek çorbası yedi sevdi sanırım bu arada biz 11 mart doğumluyuz adımız BEGÜM
Bugün kızım ilk defa az da olsa yoğurt al beraber mercimek çorbası yedi sevdi sanırım bu arada biz 11 mart doğumluyuz adımız BEGÜM
Valla bir günde daha bir hareketlendi sanki. Yada ben daha bir dikkat ediyorum. Güvenlik malzemelerinden almak gerek. Emekleme yürüme derken ev mayın tarlası gibi. Her yerde sivri uçlu bişeyler var. Emanetleri Allah'ageçmiş olsun güzelim ama maalesef bu düşmelere artık alışmamız lazım çünkü hareketlendiler. kendi oğlumdan örnek vereyim; ilk yataktan düştü, üstelik bende yanındaydımçok korktum ve üzüldüm ama şimdi nerdeyse her gün 3-4 kez düşüyor çünkü mümkün değil her saniye onlara bakmak. emekliyorlar, ayağa kalkmaya çalışıyorlar, otururken bile devriliyorlar... bizimki düşmese bile kafasını çarpıyor devamlı
Tatlandırmak için şeker yerine pekmez diyorlar ben sabahları veriyorum. Hatta pekmez tahin karıştırıp veriyorum. Ek gıda işi zormuş hakkaten.Sağlık ocağındaydık bugün aşı için,pekmezi bir yaşından önce vermiyoruz dedi,ama burda verenler var kafam karmakarışık oldu ek gıda için,önceden ne iyiyiydi gık dese memeyi dayıyoduk:)
Bende vermiyorum. Benim ki kabız olmaya çok müsait demir damlasıda kabızlık yapıyor dediler vermedim. Pekmez veriyorum. Muhallebisini hazırlarken devam sütü kullanıyorum onun içindede Demir var. Oralardan alıyor. Yetiyordur inşallahBende veremiyorum demir damlası veren varmı
Üzülme canım ya bu bir dönem demekki verirsin kiloları. Bebeğin peşinde koşmaktan güzel spor mu var. Stres yapınca daha zor veriliyor azar azar dikkat etmeye bak çok kafaya takmadan. Allah mucizesini göndermiş bebek sahibi olmayı nasib etmiş. Bunun yanında kilo işi teferruat benceBen hamileyken hep zayıfladım, en son hamile kaldığimdan 4 kilo fazlayla doğuma gittim 1 hafta sonra hamile kaldığimdan 3 kilo aşağıdaydim ama ne olduysa ondan sonra oldu bi iştah bi tatlı krizi şimdi tartıya bile çikamıyorum ama çok kilo aldım çok mutsuzum, zaten kiloluluydum cok tedavi gördum bebek için çok zor veriyorum diyette yapamıyom napcam bilmem çok derin yaralıyim bu konuda spor desen bebekle zaten mümkün degil depresyondayim
Şimdilik bir sıkıntı olmadı gaz olarak zaten az yedi dene benceAfiyet olsun Begüm'e. Yarasın boy olsun kilo olsun. Bende mercimek çorbası vermek istedim ama gaz yapar diye çekinmiştim. Hep sebze hep tarhana çorbası ne yapacağımı şaşırıyorum valla
Hahahaha bende atillayı biliyorumseni biliyoozz heralde :)
Atilla bizim abimiz :)o zaman bende yazayım.
adım elif. yaş 29. istanbul. grafik tasarımcıyım. oğlum attila (2 t ile :) ) 5 mart
Yuh :)Tc kimlik no, ev adresi, annenizin kizlik soyadinin 3. Ve 5. Harfi
Yok cnm yazmıştım ben burda yarin hizli trenle istanbula gidiyoruz dua edin diyeAyy sen istanbula geldiiin ve haber vermedin haa? Ayip ayip
Yok cnm yazmıştım ben burda yarin hizli trenle istanbula gidiyoruz dua edin diye
Can'ım kabızlıkta benim oğluma armut ve yaptığım bi tarif çok iyi geliyor. Kuru incir, kuru kayısı ve kuru üzümü haşlayıp irmik ve pirinç unu katıyorum. Hep çok işe yaradı valla. Aynı gün armutta yiyince çok iyi oluyor.Bende vermiyorum. Benim ki kabız olmaya çok müsait demir damlasıda kabızlık yapıyor dediler vermedim. Pekmez veriyorum. Muhallebisini hazırlarken devam sütü kullanıyorum onun içindede Demir var. Oralardan alıyor. Yetiyordur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?