2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Aynen bizim kide sevmiyor.sanirim emdigi icin.kasikla verirsem iciyor.kendi aman aliyim biberonu da iceyim yok:)

Bizde geceleri husursuzluk basladi.diste yakindir sanırım bi kızarıklık var.mercimege basladinizmi kizlar.biz kahvaltiyla baslayip corbayla devam edip aksamda yogurt yada meyve ama gnellikle yogurdu tercih ediyorum.yogurta alisti sanirm seevmeye basladi:)bu arada dis cikaranlar hayirli ugurlu olsun disleriniz.insallah bizde cikaririz:))kizlarr bizi de ekleyin 6 mart ismail tugra:))

Bugün kızım ilk defa az da olsa yoğurt al beraber mercimek çorbası yedi sevdi sanırım bu arada biz 11 mart doğumluyuz adımız BEGÜM
Afiyet olsun Begüm'e. Yarasın boy olsun kilo olsun. Bende mercimek çorbası vermek istedim ama gaz yapar diye çekinmiştim. Hep sebze hep tarhana çorbası ne yapacağımı şaşırıyorum valla

Valla bir günde daha bir hareketlendi sanki. Yada ben daha bir dikkat ediyorum. Güvenlik malzemelerinden almak gerek. Emekleme yürüme derken ev mayın tarlası gibi. Her yerde sivri uçlu bişeyler var. Emanetleri Allah'a

Sağlık ocağındaydık bugün aşı için,pekmezi bir yaşından önce vermiyoruz dedi,ama burda verenler var kafam karmakarışık oldu ek gıda için,önceden ne iyiyiydi gık dese memeyi dayıyoduk:)
Tatlandırmak için şeker yerine pekmez diyorlar ben sabahları veriyorum. Hatta pekmez tahin karıştırıp veriyorum. Ek gıda işi zormuş hakkaten.

Bende veremiyorum demir damlası veren varmı
Bende vermiyorum. Benim ki kabız olmaya çok müsait demir damlasıda kabızlık yapıyor dediler vermedim. Pekmez veriyorum. Muhallebisini hazırlarken devam sütü kullanıyorum onun içindede Demir var. Oralardan alıyor. Yetiyordur inşallah

Üzülme canım ya bu bir dönem demekki verirsin kiloları. Bebeğin peşinde koşmaktan güzel spor mu var. Stres yapınca daha zor veriliyor azar azar dikkat etmeye bak çok kafaya takmadan. Allah mucizesini göndermiş bebek sahibi olmayı nasib etmiş. Bunun yanında kilo işi teferruat bence

Afiyet olsun Begüm'e. Yarasın boy olsun kilo olsun. Bende mercimek çorbası vermek istedim ama gaz yapar diye çekinmiştim. Hep sebze hep tarhana çorbası ne yapacağımı şaşırıyorum valla
Şimdilik bir sıkıntı olmadı gaz olarak zaten az yedi dene bence

siteye bi erkek dadanmış ya tolgahan diye, bana otomatik mesaj attı sevişmekle ilgili banlanmış allahtan !!!

Can'ım kabızlıkta benim oğluma armut ve yaptığım bi tarif çok iyi geliyor. Kuru incir, kuru kayısı ve kuru üzümü haşlayıp irmik ve pirinç unu katıyorum. Hep çok işe yaradı valla. Aynı gün armutta yiyince çok iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…