2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kayısı ve erik haşlayıp yada suda bekletip veriyordum bende. Birde bunu deneyeyim canım. Haşlanınıca rondodan mı geçiriyorsun. Bide sabah aç karnamı vereyim fark ediyor mu

Evet emen bebekler anne süütnden su ihtiyacının büyük kısmını karşılarmış
Benim kızım da su sevmezdi, pekmez damlatıp verdim tatlanınca içti
Ama alıştırma dediler bıraktım, şimdi arada içiyor

Bende patates ve havucu alıp eziyorum yemeklerden , seviyo
Bi de bulgur beğeniyo

Kayısı ve erik haşlayıp yada suda bekletip veriyordum bende. Birde bunu deneyeyim canım. Haşlanınıca rondodan mı geçiriyorsun. Bide sabah aç karnamı vereyim fark ediyor mu
Benimki taneli yutabiliyor birazcık eziyoruz. Sabah veriyor bakıcımız uykudan kalkınca. Farkeder mi bilmiyorum.

Benimki taneli yutabiliyor birazcık eziyoruz. Sabah veriyor bakıcımız uykudan kalkınca. Farkeder mi bilmiyorum.
Teşekkür ederim canım, sabah aç karna daha mı etkili olur diye düşündüm sizde sabah veriyormuşsunuz. öyle deneyeyim. Çorbasına et suyu katarsam çok işe yarıyor ama ağır mı gelir diye her gün koyamıyorum

suyu benimkide çok zor içti, biberon kaşık alıştırma bardağı hepsini denedim, en son çay bardağıyla vermekte buldum çareyi, bazen güzel içiyor bazen bir yudum içip bırakıyor. çorba muhallebide veriyorum kabızlık olmasın diye su içirmeye çalışıyorum ama canı isterse içiyor istemezse yok

Aynen ya alamadığım şey kalmadı çay bardağını bende deneyim .. İlk içecektir bardak merakında. Ama sonra yine sanki ağzına limon veriyormuşum gibi ekşitir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…