- 13 Eylül 2011
- 1.245
- 896
- 133
Bende bende :)))haa doğru okudum galiba anımsıyorum. ama ben unutkan biriyim, araya birşey girdiyse aklımdan pufff uçmuştur... sen en iyisi tekrar gel. çay içerik
Trende cipcibil bi erkekkakasi beline cikti çünkü cok bıraktı pat pat. Cok şükür kakadan da kurtulunca uyudu öldüm ya 16 45 ten beri. Trende oyalamak zor oluyo. Hele tamamen soyup giydirmek alkis istiyorum
18 şubat YİĞİT. Bizi eklersin abi de lazım buraya.haa doğru okudum galiba anımsıyorum. ama ben unutkan biriyim, araya birşey girdiyse aklımdan pufff uçmuştur... sen en iyisi tekrar gel. çay içerik
Kayısı ve erik haşlayıp yada suda bekletip veriyordum bende. Birde bunu deneyeyim canım. Haşlanınıca rondodan mı geçiriyorsun. Bide sabah aç karnamı vereyim fark ediyor muCan'ım kabızlıkta benim oğluma armut ve yaptığım bi tarif çok iyi geliyor. Kuru incir, kuru kayısı ve kuru üzümü haşlayıp irmik ve pirinç unu katıyorum. Hep çok işe yaradı valla. Aynı gün armutta yiyince çok iyi oluyor.
Evet emen bebekler anne süütnden su ihtiyacının büyük kısmını karşılarmışTarhana yayla sebze çorbası ( püre oluyor ) meyve özellikle mürdüm eriği . Yoğurdu tam oturtamadık .. Ve benim kız su içmeyi hiç sevmiyor ya .. Nasıl çözüm bulacam buna .. Emdiği için susuzluğunu ordan mı giderir ki ..
Bende patates ve havucu alıp eziyorum yemeklerden , seviyoben çorba yaptığımda baharatını tuzunu katmadan bir kase ayırıyorum çocuk için. bugün mercimek vardı menüde mesela. bazı yemeklerdeki patatesi havucu da veriyorum çocuğa. gazında, kakasında bir huzursuzluk yaratmadı şimdiye kadar.
Biz hiç beraber yatmadıkben dün gece çocuk uyumayınca son çareyi yanımızda yatırmakta buldum. eşimde bende çocuk uyanmasın diye iki büklüm olmuşuzher tarafım ağrıyor yeminle :)
Benimki taneli yutabiliyor birazcık eziyoruz. Sabah veriyor bakıcımız uykudan kalkınca. Farkeder mi bilmiyorum.Kayısı ve erik haşlayıp yada suda bekletip veriyordum bende. Birde bunu deneyeyim canım. Haşlanınıca rondodan mı geçiriyorsun. Bide sabah aç karnamı vereyim fark ediyor mu
Teşekkür ederim canım, sabah aç karna daha mı etkili olur diye düşündüm sizde sabah veriyormuşsunuz. öyle deneyeyim. Çorbasına et suyu katarsam çok işe yarıyor ama ağır mı gelir diye her gün koyamıyorumBenimki taneli yutabiliyor birazcık eziyoruz. Sabah veriyor bakıcımız uykudan kalkınca. Farkeder mi bilmiyorum.
çok geçmiş olsun canm nasıl şimdi bşy yoktur umarım
Teşekkür ederim canım, iyiyiz şükür mesaj altta kalmış yeni gördüm
suyu benimkide çok zor içti, biberon kaşık alıştırma bardağı hepsini denedim, en son çay bardağıyla vermekte buldum çareyi, bazen güzel içiyor bazen bir yudum içip bırakıyor. çorba muhallebide veriyorum kabızlık olmasın diye su içirmeye çalışıyorum ama canı isterse içiyor istemezse yokTarhana yayla sebze çorbası ( püre oluyor ) meyve özellikle mürdüm eriği . Yoğurdu tam oturtamadık .. Ve benim kız su içmeyi hiç sevmiyor ya .. Nasıl çözüm bulacam buna .. Emdiği için susuzluğunu ordan mı giderir ki ..
sadesinden mi yapıyorsunuz, ben bir kere denedim sevmedi benimki içine birşeyler katayım olmazsa1,5 yemek kaşığı 150 cc su ile yada 1 yemek kaşığı tepeli şekilde :) 100 cc su ile yapıyorum ..
Maşallah ya özeniyorum bu rakamlara ya :)7. Ay omuz 9400 boy 72 boyumuz az uzamis bu ay
Aynen ya alamadığım şey kalmadı çay bardağını bende deneyim .. İlk içecektir bardak merakında. Ama sonra yine sanki ağzına limon veriyormuşum gibi ekşitirsuyu benimkide çok zor içti, biberon kaşık alıştırma bardağı hepsini denedim, en son çay bardağıyla vermekte buldum çareyi, bazen güzel içiyor bazen bir yudum içip bırakıyor. çorba muhallebide veriyorum kabızlık olmasın diye su içirmeye çalışıyorum ama canı isterse içiyor istemezse yok
Sütlü /Muzlu olandan.. Hiç reddetmedi .. Genelde bebekler seviyor ..sadesinden mi yapıyorsunuz, ben bir kere denedim sevmedi benimki içine birşeyler katayım olmazsa
Bende ozenenler gtubundayimMasaAllah bebisimize darisi basimiza...Maşallah ya özeniyorum bu rakamlara ya :)
bizim kız ancak 9/10 aylık olunca gelir bu kilolara ... O da gelirse tabi o bile şüpheli :))
bizde yatmıyoruzBiz hiç beraber yatmadık
Korkuyoruz elimiz kolumuzu çarparız diye
Dağınık yatıyoruz biz demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?