- 30 Eylül 2015
- 295
- 249
- 33
- 42
Benimiki suyu çok güzel içer hele sıcaklarda daha çok içiyordu.biberon başlığıyla küçük alıştırma bardağıylaAynen ya alamadığım şey kalmadı çay bardağını bende deneyim .. İlk içecektir bardak merakında. Ama sonra yine sanki ağzına limon veriyormuşum gibi ekşitir
Bizde hiç yatmadık yatamamda korkarım zaten uyuyamam, biraz deli yatariz eşimle, ama yatağı yanımda asla başka odayada koyamam en erken 2 yaşına kadarBiz hiç beraber yatmadık
Korkuyoruz elimiz kolumuzu çarparız diye
Dağınık yatıyoruz biz demek ki
Ben kendi odasına da koyuyorumBizde hiç yatmadık yatamamda korkarım zaten uyuyamam, biraz deli yatariz eşimle, ama yatağı yanımda asla başka odayada koyamam en erken 2 yaşına kadar
Benimki de. Kasikla bazen yiyor ama elden hic red etmiyor. Bizimkiler atalarimiz gibi bandirip yiyecek yemeklerini :)Bebegi sebze yemeyenler minik parcalar koparip verin elinizle verin ama benimki oyle yiyo
Cok guzel Yatiyoz valla . .kedi yavrusu gibi sokulacak yer ariyorlar sokuldukca sokuluyorlar. Cok da guzel uyuyoruzBizde hiç yatmadık yatamamda korkarım zaten uyuyamam, biraz deli yatariz eşimle, ama yatağı yanımda asla başka odayada koyamam en erken 2 yaşına kadar
Benimki kasikla yemiyor hic birseyi iki kasik alip birakiyor. Onceden oglanlar da oyle yapardi ondan hic egip bugmedim israr etmedim elimle veriyorum peynir yumurta sarisi meyve .Benimki de. Kasikla bazen yiyor ama elden hic red etmiyor. Bizimkiler atalarimiz gibi bandirip yiyecek yemeklerini :)
hehe masallahBenimki de. Kasikla bazen yiyor ama elden hic red etmiyor. Bizimkiler atalarimiz gibi bandirip yiyecek yemeklerini :)
benim kuzum alkış diyoruz,alkış yapıyor
Ben yazmiyorum canim konu sahibinin ilk mesajina ilistirmesi lazim bence. Benim yaptigim tablo sayfalarin arasinda kaynar diye dusunuyor. Yigit abiye selamlar.18 şubat YİĞİT. Bizi eklersin abi de lazım buraya.
masaallah cadılarımızaMasallah minik kizimiza ☺ benim kizimda alkis yapiyo ve gel gel diyo cadim
Aaa kizinin adi ayse naz mi cok guzel kizim olsaydi ben de ayse naz koyacaktimilaç kullanamıyoruz dimi,ayşe naz'ım iyi çok şükür ,oturuyoruz,dişi çıkmadı daha,seninki nasıl
Okuyacak bu çocuk şimdiden belli. Hevesini kırmayınimdat!
yakında referans gösterebileceğim bir dergim kalmayacak!
Saglik ocagindaki hemsire bize normel kan alma gibi degil seker olcum cihazi gibi bir seyle hemoglobine bakiliyor dedi bir arastirmak lazimAma cocuktan kan aldirmak hic kolay degil. Ben oglanlara 10 aylikken demire bakilsin diye tahlil yaptirmustim kac yil gecti cirpinisi hala gozumun onunde . Sunnette bile bu kadar eziyet cekmemislerdi. Tombik olunca damar bulamiyorlar o aylarda cok zor. Ben zorda kalmadikca kan filan aldirmam
benimde kızım 16 Mart doğumlu :))16 mart -Ayşe Naz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?