2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Aynen ya alamadığım şey kalmadı çay bardağını bende deneyim .. İlk içecektir bardak merakında. Ama sonra yine sanki ağzına limon veriyormuşum gibi ekşitir
Benimiki suyu çok güzel içer hele sıcaklarda daha çok içiyordu.biberon başlığıyla küçük alıştırma bardağıyla

Bizde hiç yatmadık yatamamda korkarım zaten uyuyamam, biraz deli yatariz eşimle, ama yatağı yanımda asla başka odayada koyamam en erken 2 yaşına kadar
Ben kendi odasına da koyuyorum
Çok sık uyandığı günler yanımızdaki park beşiğine alıyorum sadece

Biz cok guzel
Bizde hiç yatmadık yatamamda korkarım zaten uyuyamam, biraz deli yatariz eşimle, ama yatağı yanımda asla başka odayada koyamam en erken 2 yaşına kadar
Cok guzel Yatiyoz valla . .kedi yavrusu gibi sokulacak yer ariyorlar sokuldukca sokuluyorlar. Cok da guzel uyuyoruz
Merak etmeyin bisey olmaz buyuduler artik

Benimki de. Kasikla bazen yiyor ama elden hic red etmiyor. Bizimkiler atalarimiz gibi bandirip yiyecek yemeklerini :)
Benimki kasikla yemiyor hic birseyi iki kasik alip birakiyor. Onceden oglanlar da oyle yapardi ondan hic egip bugmedim israr etmedim elimle veriyorum peynir yumurta sarisi meyve .
Aynen oyle atalarmiz gibi benim oglanlar corbayi direk kaseden icerdi yogurduda oyle yerlerdi yeni duzeldiler.napalim yesinlerde.

Saglik ocagindaki hemsire bize normel kan alma gibi degil seker olcum cihazi gibi bir seyle hemoglobine bakiliyor dedi bir arastirmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…