2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bu sabah oğlum koltuktan tahta yere düştü.38 cm yüksekliğinde.Çok fena oldum.Doktora götürdük.Birşeyi yok çok şükür.
Doktorun yanında kusunca reflüsü olduğunu anladık.Aslında ben nasıl anlamamışım kendime kızıyorum.Sürekli ağzına kusmuk geliyordu,suratını ekşitiyordu.Gece çok sık uyanıyor.her saat uyanıyor.Kusmayı biliyorsunuz zaten.sık hıçkırık.Gece çığlık çığlığa ağlamalar.Meğerse midesi yanıyormuş çocuğun.ilaç verdi ve bana ve bebeğe süt ve süt ürünlerini yasakladı.
Zor bir gündü(
Toprak Güneş 19 Mart.

Bu arada geçen ay 7800 dü kilosu bugün 7600 çıktı (Kilo alacağına vermiş.O kadar da ek besine başlamıştım.Niye böyle olur ki?

En korktuğum şey biryerden düşmesiydi.O kadar da dikkat ediyordum.Annem düşürdü bebeği altını alırken bir an arkasını dönmüş güneş hop yere.Kadıncağız çok ağladı nasıl düşürdüm diye.Sırtüstü tahtya düşmüş.Kafasını nasıl çarptığını hatırlamıyor hemen kucaklamış.2-3 saat uyutmadık.hemen doktora götürdük.Olacağı varsa birşekilde oluyor sanırım.
Aman nolur çok dikkat edelim bundan sonra bebişlere.Birde kucaktayken çok geriye atmaya çalışıyorlar artık kendiilerini.Biz dikkat ediyoruz ama akraba,eş dost da kucağına alıyor ya onları da uyarmak lazım.Sıkı tutsunlar.

Cok gecmis olsun cnm ilk ve son olsun ins.Doktor reflu teshisini sadece kustu diye mi koydu benim kizimda kusuyor nasil anladi merak ettim.

Bu arada geçen ay 7800 dü kilosu bugün 7600 çıktı (Kilo alacağına vermiş.O kadar da ek besine başlamıştım.Niye böyle olur ki?
Hep ayni yerde ayni sartlarda tarttirmak cok onemli farklar olabiliyor cnm.Ayrica boyu uzadi isede alamiyorlar boy durumuniz nasil?

iyi geceler hanimlar
arada geliyorum buraya ama geri donmeyi hep unutyiorum
face den katilayim dedim ordanda almadiniz :)

oglum 3 mart dogumlu
emekliyor, otuuryor,ayakda durup yava syavas siraliyor ama daha zzamani var herhalde hizlanmasi için
4 disi kazma gibi 5. de patlamis
en buyuk yemegi anne sutu hala
çok çene yaaprsa yediklerimizden veriyorum,çigneme problemi yok sukur , blander kullanmiyorum

8.500 kg ,69 cm boydu gecen ay

aklima gelenler bunlar valla bilgi oalrak

benimkini baska yere gitigimde yere yatak yaptiryorum , 4 aydir kesinlikle normal yataga koltuga uyatirmiyorum
bi kere yastikdan tumsek yaptim durur dedim ama dustu 2 ay kadar oluyor, çok kotuydu çok agladi ama aglamasi iyi dusmelerde , sukur bisey olmadi ama çok kotuydu o agladi ben agladim

Alahim kimseeyi evlaidyla sinamasin

Çok gecmiş olsun Can'ım üzmeyin kendiniz allah beterinden korusun

Cok gecmis olsun canim Allah korusun bebislerimizi

Yaptım tablo, olmuş mu

Eline saglik, bizimkileride dolduruver o zaman 19 mart zeyneb sare

Bebegi dusen herkese cok gecmis olsun ne cok artti dusmeler cok dikkat etmek lazim benim oglum daha 40i yeni cikmisti esim tasirken ana kucaginda dusup yuz ustu yrre kapaklandi cok kotu bir durum insa n ne yapacagini sasiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…