Cok hareketlendiler canim cok normal bizde 7500 den yukariyi gormedik dahaa.ama bi sn durmaz yerindeBu arada geçen ay 7800 dü kilosu bugü. n 7600 çıktı(Kilo alacağına vermiş.O kadar da ek besine başlamıştım.Niye böyle olur ki?
Cok gecmis olsun cnm ilk ve son olsun ins.Doktor reflu teshisini sadece kustu diye mi koydu benim kizimda kusuyor nasil anladi merak ettim.Bu sabah oğlum koltuktan tahta yere düştü.38 cm yüksekliğinde.Çok fena oldum.Doktora götürdük.Birşeyi yok çok şükür.
Doktorun yanında kusunca reflüsü olduğunu anladık.Aslında ben nasıl anlamamışım kendime kızıyorum.Sürekli ağzına kusmuk geliyordu,suratını ekşitiyordu.Gece çok sık uyanıyor.her saat uyanıyor.Kusmayı biliyorsunuz zaten.sık hıçkırık.Gece çığlık çığlığa ağlamalar.Meğerse midesi yanıyormuş çocuğun.ilaç verdi ve bana ve bebeğe süt ve süt ürünlerini yasakladı.
Zor bir gündü(
Toprak Güneş 19 Mart.
Hep ayni yerde ayni sartlarda tarttirmak cok onemli farklar olabiliyor cnm.Ayrica boyu uzadi isede alamiyorlar boy durumuniz nasil?Bu arada geçen ay 7800 dü kilosu bugün 7600 çıktı(Kilo alacağına vermiş.O kadar da ek besine başlamıştım.Niye böyle olur ki?
benimkini baska yere gitigimde yere yatak yaptiryorum , 4 aydir kesinlikle normal yataga koltuga uyatirmiyorumEn korktuğum şey biryerden düşmesiydi.O kadar da dikkat ediyordum.Annem düşürdü bebeği altını alırken bir an arkasını dönmüş güneş hop yere.Kadıncağız çok ağladı nasıl düşürdüm diye.Sırtüstü tahtya düşmüş.Kafasını nasıl çarptığını hatırlamıyor hemen kucaklamış.2-3 saat uyutmadık.hemen doktora götürdük.Olacağı varsa birşekilde oluyor sanırım.
Aman nolur çok dikkat edelim bundan sonra bebişlere.Birde kucaktayken çok geriye atmaya çalışıyorlar artık kendiilerini.Biz dikkat ediyoruz ama akraba,eş dost da kucağına alıyor ya onları da uyarmak lazım.Sıkı tutsunlar.
Çok gecmiş olsun Can'ım üzmeyin kendiniz allah beterinden korusunEn korktuğum şey biryerden düşmesiydi.O kadar da dikkat ediyordum.Annem düşürdü bebeği altını alırken bir an arkasını dönmüş güneş hop yere.Kadıncağız çok ağladı nasıl düşürdüm diye.Sırtüstü tahtya düşmüş.Kafasını nasıl çarptığını hatırlamıyor hemen kucaklamış.2-3 saat uyutmadık.hemen doktora götürdük.Olacağı varsa birşekilde oluyor sanırım.
Aman nolur çok dikkat edelim bundan sonra bebişlere.Birde kucaktayken çok geriye atmaya çalışıyorlar artık kendiilerini.Biz dikkat ediyoruz ama akraba,eş dost da kucağına alıyor ya onları da uyarmak lazım.Sıkı tutsunlar.
Benim kızımda 16 mart :) 09:09Be
benimde kızım 16 Mart doğumlu :))
Saati kac,biz 09:55Be
benimde kızım 16 Mart doğumlu :))
Evet cnmAaa kizinin adi ayse naz mi cok guzel kizim olsaydi ben de ayse naz koyacaktim
eline sağlık çok güzel olmuşş şekerimmmYaptım tablo, olmuş mu
Bizi de ekler misin 06.03.2015 Mina Elif yas 30 meslek ihracatYaptım tablo, olmuş mu
Bu sabah oğlum koltuktan tahta yere düştü.38 cm yüksekliğinde.Çok fena oldum.Doktora götürdük.Birşeyi yok çok şükür.
Doktorun yanında kusunca reflüsü olduğunu anladık.Aslında ben nasıl anlamamışım kendime kızıyorum.Sürekli ağzına kusmuk geliyordu,suratını ekşitiyordu.Gece çok sık uyanıyor.her saat uyanıyor.Kusmayı biliyorsunuz zaten.sık hıçkırık.Gece çığlık çığlığa ağlamalar.Meğerse midesi yanıyormuş çocuğun.ilaç verdi ve bana ve bebeğe süt ve süt ürünlerini yasakladı.
Zor bir gündü(
Toprak Güneş 19 Mart.
Yaptım tablo, olmuş mu
Helal olsun valla hele kendimi gorunce sok oldum. Bu arada guzel oglumun adi tolga teyzesi ve 23 martta dogduYaptım tablo, olmuş mu
Yas yazmayı unutmuşum ah ah 31 olduk :))))Yaptım tablo, olmuş mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?