Elina saglik excel calismissin gecenin bir vaktinde :) ben 29 nisan 81, kizim Miray 3 mart dogumluYaptım tablo, olmuş mu
Eline sağlık :)Yaptım tablo, olmuş mu
Niye kustu dedi bana bende karnindan tuttugumda hep boyle kusuyor dedim.o zaman anladi,tutmakla kusmaz dedi.Durup dururken kusuyorsa sende bir goster canim.Cok gecmis olsun cnm ilk ve son olsun ins.Doktor reflu teshisini sadece kustu diye mi koydu benim kizimda kusuyor nasil anladi merak ettim.
Bu ay boyuda uzamamis,hala 68 cm,neden boyle olur ki.Cok canim sikildi.Hep ayni yerde ayni sartlarda tarttirmak cok onemli farklar olabiliyor cnm.Ayrica boyu uzadi isede alamiyorlar boy durumuniz nasil?
Amin canım.Bundan sonra bende güvenlik tedbirlerini iki katına çıkartıcam zaten :)) Bir daha o korkuyu yaşamak istemiyorum.benimkini baska yere gitigimde yere yatak yaptiryorum , 4 aydir kesinlikle normal yataga koltuga uyatirmiyorum
bi kere yastikdan tumsek yaptim durur dedim ama dustu 2 ay kadar oluyor, çok kotuydu çok agladi ama aglamasi iyi dusmelerde , sukur bisey olmadi ama çok kotuydu o agladi ben agladim
Alahim kimseeyi evlaidyla sinamasin
gecen ay yada bu yanlis olçulmus olabilirBu ay boyuda uzamamis,hala 68 cm,neden boyle olur ki.Cok canim sikildi.
Geçen ay ebe ölçmüştü.Hatta espri yapmıştı zorla 68 yaaptım demişti.Bu ay biraz önce ben ölçtüm işaret koyup iki kere.Gene 68.gecen ay yada bu yanlis olçulmus olabilir
süper olmus cnm,ellerine sağlıkYaptım tablo, olmuş mu
cnm bizimde kabardı ama hala diş miş yokOglumun dis yerleri kabarmiiiis bizim muhtesem ikili geliyor galibane kadar surer cikmasi acaba???
Hi i çünkü bebislerin dogum sirasina gore olcakti :) saka tabi cnm eline saglik :)Yaptım tablo, olmuş mu
deemkki gecen ay 67 falanmis :)Geçen ay ebe ölçmüştü.Hatta espri yapmıştı zorla 68 yaaptım demişti.Bu ay biraz önce ben ölçtüm işaret koyup iki kere.Gene 68.
çizgi varsa bi kaç gune aptlarOglumun dis yerleri kabarmiiiis bizim muhtesem ikili geliyor galibane kadar surer cikmasi acaba???
Bebeklerde arada sırada böyle durağanlaşma olurmuş.Bir dahaki aya göre hareket edicem.Anne olmak böyle bir şey sanırım.Herşeyi kafaya takıyoruz. :))deemkki gecen ay 67 falanmis :)
niye zorliyor neyse onu soylesin
Ben arada findik veriyorum ama eger bebegin emiyor ise annenin gunde 200gr yaklasik yirmi tane findik yemesi bebegin boy gelisiminde cok etkiliymis benim bebegim kucuk ve kisa dogdu boyda yakaldik yasitlarini Rabbimin izniyle faydali oldugu dusunuyorum cnm faydali yaglar grubundan oldugu icin cnm sen bol bol ye cnm.Kizlar memleketten taze findik ve ceviz geldi: ) bebegime ezip vermek istiyorum ama acaba erken mi veren var mi araniza?
Ayşe Naz ablası sayılır :)) saat 17:38 bizimdeSaati kac,biz 09:55
Ne kadar cok cnm yazmisim yaBen arada findik veriyorum ama eger bebegin emiyor ise annenin gunde 200gr yaklasik yirmi tane findik yemesi bebegin boy gelisiminde cok etkiliymis benim bebegim kucuk ve kisa dogdu boyda yakaldik yasitlarini Rabbimin izniyle faydali oldugu dusunuyorum cnm faydali yaglar grubundan oldugu icin cnm sen bol bol ye cnm.
Ayy sizin saat çok güzel hiç akıldan çıkmazBenim kızımda 16 mart :) 09:09
Eline saglik cnm.cok guzel:)Yaptım tablo, olmuş mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?