18 ağustos benim sat :) doktora hiç gitmedim daha ben.sadece regli günü degerım 107,36 iki gün sonra 243,35 cıktı.önümüzdeki hafta başı gitmeyi düşünüyorum.sende durum nasıl?CANIM erkek doktor istemiyorum benim genelde vajinadan da bakıyorlar bayanda dahi zor oluyo vajinal ultroson oyuzden erkek doktor istemiyorum
senle aynı anda mı hamile kalmısız sat 19 agustos senin?
ayyy çok sevindim kızımda ben bir türlü iyi bir dr bulamamıştım inşallah bende memnun kalırımda dr arayışına girmem tekrar yarın saat 10 da bakalım inşallah yolundadır herşey sen tam olarak ne kadarlıksın ben yarın 6+1 im erken ama çok halsiz ve hasta gibiyim bulantım var fenalaşıyorum bayılacak gibi oluyorum çok kötü bir duygu o nedenle gideceğim haber veririm bende buradan canım.
teşekkür ederimm canım ..inşlh olmuşturcanım sağ üstte bildirimler gelan kutusu ve senin adın yazıyor bak jeosevda ona tıkla çıkan sayfanın altlarına doğru hamilelik takvimi yazıyor oraya tahminı bebeğin doğum tarihini yaz alt kısımda değişikleri kaydet de olur .:)
canım benim içinin rahatlamasına sevindim :)Canim arkadaşlarım güzel annelerim öncelikle hakkınızı helal edin, az yemedim başınızın etini, içimi rahatlattiniz, artık lahmacunda bol pismis maydanozun zararlı olmadığına hemen hemen inandım sayılır, Allah sizden razi olsun, bebeğini kalp atışını görmeyen varsa da bir an önce görmeyi o duyguyu yaşamayı nasip etsin rabbim, 1 ay var dr randevum a :) lekelenmeden korkmayin ben de 5. Haftada yaşadım ama benim 10 dk bile sürmedi, iliskidenmis, sonra kanamam oldu yerlesmedenmis, dün bi baktikki rabbim şükür bebişi m çok sağlıklı, ben hergün dua ediyorum, sizede ediyorum canlarım, birbirimize destek olalım, iyiki varsınız yoldaslarim
Merhaba canim benimde 8 yasinda bir kizim ve sekiz aylik bir oglum var sat 16 agustos bende adet olmadim ve hamilelik belirtisi yasiyorum uyku halsizlik ve kasiklarimda kramp ...allah herseyin hayirlisini versin test yaptinmi sen canimmerhaba hanımlar..ben 33 aylık oğlu ve 7,5 aylık kızı olan bir anneyim..satım 19 ağustostu..adetim 5 gün gecikti..korunuyordum yani hamile kalmam çok düşük bir ihtimal..fakat gebelik belirtileri yaşıyorum..kasıklarımda acaip bir batma var,çok halsizim..satı benimle aynı olup bu belirtileri yaşayan var mı?bebeğim daha çok küçük inşallah hamile değilimdir,hamileysemde yapacak birşey yokRabbim olmayanlara versin..
Evet ya bende iki hafta geçsin diye gün saydım ama şimdi bakıyorum çabucak geçmiş :) yarın gidicem inşaallah çok heyecanlıyımmminşAllah canım doktorum beni 3 hafta sonra çağırdı ama zaman hiç geçmiyor
Ayy testte çıkar baya gecikmiş,oncomed diye bi test var hızlı testmiş yapıver bi an önce :) silikte olsa çıkarMerhaba canim benimde 8 yasinda bir kizim ve sekiz aylik bir oglum var sat 16 agustos bende adet olmadim ve hamilelik belirtisi yasiyorum uyku halsizlik ve kasiklarimda kramp ...allah herseyin hayirlisini versin test yaptinmi sen canim
test yapsanıza yaa belirtilerden belli olur mu ne meraksızsınızzmerhaba hanımlar..ben 33 aylık oğlu ve 7,5 aylık kızı olan bir anneyim..satım 19 ağustostu..adetim 5 gün gecikti..korunuyordum yani hamile kalmam çok düşük bir ihtimal..fakat gebelik belirtileri yaşıyorum..kasıklarımda acaip bir batma var,çok halsizim..satı benimle aynı olup bu belirtileri yaşayan var mı?bebeğim daha çok küçük inşallah hamile değilimdir,hamileysemde yapacak birşey yokRabbim olmayanlara versin..
Ben 3 buçuk aylıkken uçağa binmiştim,5 aylıkkende baya uzun bi otobüs yolculuğu yapmıştım ödem oldu tabi ama seninki daha küçük doktora sormak daha iyi olur bence hamileliğe görede değerlendiriyor çünküarkadaşlar hamilelikte yolculuk zararlı mı? benim ablam doğum yaptı ve ayrı şehirlerdeyiz 4-5 saat sürecek bi yol onları görmeye gidicem 3 günlüğüne. sizce zararlı olur mu?
Test yaptim 2.cizgi silik cikti benim gibi boyle bebegi kucukkn hamile kalan varmi ..lutfn bana destek olun birseyler soyleyin destege cok ihtiyacim var..korunuyorduk halbuki ben sezeryan oldum vede ayni anda kistimi aldi doktor uzyn bir ameliyatti...Ayy testte çıkar baya gecikmiş,oncomed diye bi test var hızlı testmiş yapıver bi an önce :) silikte olsa çıkar
senin ikinci çoçugun demi? ne güzel bebişini göreceksin..Evet ya bende iki hafta geçsin diye gün saydım ama şimdi bakıyorum çabucak geçmiş :) yarın gidicem inşaallah çok heyecanlıyımmm
zararı olucağını sanmam ama hijyen önemli,evde yapabiliyosan öyle hallet benceKızlar ya bikini bölgesine ağda zararlı olur mu normalde kuaföre gidiyordum ama şimdi kararsızm siz ne yazıyorsunuz
Evet canım ikinci olucak Allah izin verirse,bakalım kalp atışı duyabilicekmiyiz çok merak ediyorum,biber tohumu kadarlarmış ya küçücük :)senin ikinci çoçugun demi? ne güzel bebişini göreceksin..
Hayırlı olsun o zaman :) bende sezeryan oldum,korkma canım ya...kaç aylık bebişin yeni galibaT
Test yaptim 2.cizgi silik cikti benim gibi boyle bebegi kucukkn hamile kalan varmi ..lutfn bana destek olun birseyler soyleyin destege cok ihtiyacim var..korunuyorduk halbuki ben sezeryan oldum vede ayni anda kistimi aldi doktor uzyn bir ameliyatti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?