arkadaşlar bu 4 sabahlıktan 1. gri olan ve ikinci mavi filli olanı beğendim.hepsi pamuklu.ama kararsızım yardımcı olursanız sevinirim.
Ben de inglesina ve stokke arasinda
kararsizim.Inglesina hafif ama o paraya degmez gibi goruntusu var ama stokke cok guzel gozukuyor ama agir diye yorumlar var Cok kararsiz kaldim
Mrb yok optimumda değil. Kendi başına bi bina demstock outlet. Bi katı mothercare için. Kozyatağı carrefour.un karşısına falan denk geliyo. Otellerin arasında bi bina. Anca navigasyonla bulunur. Ben de iyi bilemiyorum oraları. Ama optimum.a da çok yakın onun karşı tafafında kalıyo.Nerdeku o optimumda vardi ama kapanmis biluyorum baska nerede var
İnglesina kesinlikle o paraya degmio gozumle gordum ve anladim stokke ise turkiye icin iygun bir para degil yurt disindaydim hep gecen haftalard mclaren kullanio adamlar bizim kadarda onemsemiolarCnm Stokke için kararlıydım bir dönem ama araştırdıkça vazgeçtim kullanımı zor geldi bana.Inglesia hiç cazip gelmedi zaten.Jane Rider'da karar kıldım.Bence bu markalar içinde her yönden daha iyi.Mart Ayında alıcam.
kararsizim.Inglesina hafif ama o paraya degmez gibi goruntusu var ama stokke cok guzel gozukuyor ama agir diye yorumlar var Cok kararsiz kaldim
Evt ya orda kapanmistir biliyodum ben demekki acikmis.Tesekkur canim bi bakuyim ben dedenist: 39573344 .!.:Mrb yok optimumda değil. Kendi başına bi bina demstock outlet. Bi katı mothercare için. Kozyatağı carrefour.un karşısına falan denk geliyo. Otellerin arasında bi bina. Anca navigasyonla bulunur. Ben de iyi bilemiyorum oraları. Ama optimum.a da çok yakın onun karşı tafafında kalıyo.
Ya herkes oyle diyor kullanmasi zor diye cok begenmistim oysa[/QUOTE]Cnm Stokke için kararlıydım bir dönem ama araştırdıkça vazgeçtim kullanımı zor geldi bana.Inglesia hiç cazip gelmedi zaten.Jane Rider'da karar kıldım.Bence bu markalar içinde her yönden daha iyi.Mart Ayında alıcam.
Sağol canım gerçekten tansiyon var ben de demek ki. Ben artık tuzu bırakayım tamamen. Allah korusungeçmiş olsun cnm bu aylarda olabılıyomus ama tansıyon takıbı yapmanda fayda var
yaaaaMytwin en cok senın göbişi merak ediyoruz en yakın zamanda beklıyoruz
kızlar bu arada bnm bebiş de gunduzlerı cok az hareket edıyo gece daha hareketlı sizde durumlar nasıl ?? cok tedirgin oluyorum
Aynen ariver bende de başladı biliyor musunKızlar mide bulantısı yaşayan var mı. Normal mi mide bulantısı olması. Ilk aylar daki gibi olmaya başladı sanki
Canim mide sorunun varsa bulgur hic iyi degil sanaKızlar midem yanıyor bulgur yedim yemez olaydım hep yakıyor midemi bulgur((
Yediklerine dikkat et canim mideye dokuncak seyler YemeKızlar midem yanıyor bulgur yedim yemez olaydım hep yakıyor midemi bulgur((
Icinize sinen bir mobilyaysa ne güzel! Bizde Çoktan aldık ama tabi herşey kurulmadiCanım eşim erken davrandı yaptırdı bebek odasını. Ama mobilyacida kalıyor arkadaşı. Orda kalacak park yatak alıcaz tasininca da onu alırız bakalım artık
Bu migde derdimiz basladi simdide hayatim napicaz byle bende bilmiyorum eksiyo cok benimde bogazlarik yaniyo cok kotu hemdeKızlar midem yanıyor bulgur yedim yemez olaydım hep yakıyor midemi bulgur((
Bizde mobilyamizi aldik ama nisan ayinda getirtcez canimIcinize sinen bir mobilyaysa ne güzel! Bizde Çoktan aldık ama tabi herşey kurulmadi
Yeni evimizde herşeyi yapmak istiyoruz Baykal'ım sizin icinde bizim icinde Hayırlısı olsun
Mayisdan önce getiriyorsaniz ve bebek odanizda varsa yine iyi, hic telaş etmeyin.Bizde mobilyamizi aldik ama nisan ayinda getirtcez canim
Ya herkes oyle diyor kullanmasi zor diye cok begenmistim oysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?