2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de inglesina ve stokke arasinda
kararsizim.Inglesina hafif ama o paraya degmez gibi goruntusu var ama stokke cok guzel gozukuyor ama agir diye yorumlar var Cok kararsiz kaldim

Cnm Stokke için kararlıydım bir dönem ama araştırdıkça vazgeçtim kullanımı zor geldi bana.Inglesia hiç cazip gelmedi zaten.Jane Rider'da karar kıldım.Bence bu markalar içinde her yönden daha iyi.Mart Ayında alıcam.[/QUOTE]
İnglesina kesinlikle o paraya degmio gozumle gordum ve anladim stokke ise turkiye icin iygun bir para degil yurt disindaydim hep gecen haftalard mclaren kullanio adamlar bizim kadarda onemsemiolar...ama biz cok ince dokuyup sik elioruz malum neyse ben concordda karar kildim fayda ve fiyat acisindan analiz yapinca en iyisi gibi geldi bu arada bebegin sirt gelisimi acisindan ilkbasta ana kucagina konmasina karsiyim portbebeyle cikarilabilir eger portbebe yoksa battaniyeyle kucakta cikarilsin daha iyi gibi gelio kiyamiyorum hicbirine...

Nerdeku o optimumda vardi ama kapanmis biluyorum baska nerede var
Mrb yok optimumda değil. Kendi başına bi bina demstock outlet. Bi katı mothercare için. Kozyatağı carrefour.un karşısına falan denk geliyo. Otellerin arasında bi bina. Anca navigasyonla bulunur. Ben de iyi bilemiyorum oraları. Ama optimum.a da çok yakın onun karşı tafafında kalıyo.

İnglesina kesinlikle o paraya degmio gozumle gordum ve anladim stokke ise turkiye icin iygun bir para degil yurt disindaydim hep gecen haftalard mclaren kullanio adamlar bizim kadarda onemsemiolar...ama biz cok ince dokuyup sik elioruz malum neyse ben concordda karar kildim fayda ve fiyat acisindan analiz yapinca en iyisi gibi geldi bu arada bebegin sirt gelisimi acisindan ilkbasta ana kucagina konmasina karsiyim portbebeyle cikarilabilir eger portbebe yoksa battaniyeyle kucakta cikarilsin daha iyi gibi gelio kiyamiyorum hicbirine...[/QUOTE]

Eger portbebe senin için önemliyse kesinlikle karar vermeden önce Jane Rider Matrix'in modelini Gör.Sanki Jane Rider'ın reklamını yapıyo gibi olucam ama gerçekten pek kimsenin bilmediği bi marka bende tesadüfen gördüm.forumlarda bu paylaşımlar için var zaten.

kararsizim.Inglesina hafif ama o paraya degmez gibi goruntusu var ama stokke cok guzel gozukuyor ama agir diye yorumlar var Cok kararsiz kaldim

Cnm Stokke için kararlıydım bir dönem ama araştırdıkça vazgeçtim kullanımı zor geldi bana.Inglesia hiç cazip gelmedi zaten.Jane Rider'da karar kıldım.Bence bu markalar içinde her yönden daha iyi.Mart Ayında alıcam.[/QUOTE]
Ya herkes oyle diyor kullanmasi zor diye cok begenmistim oysa

Evt ya orda kapanmistir biliyodum ben demekki acikmis.Tesekkur canim bi bakuyim ben de

Ya herkes oyle diyor kullanmasi zor diye cok begenmistim oysa[/QUOTE]

Jane Rider Matrix'i git bi Gör mutlaka.

Sağol canım gerçekten tansiyon var ben de demek ki. Ben artık tuzu bırakayım tamamen. Allah korusun

Kızlar mide bulantısı yaşayan var mı. Normal mi mide bulantısı olması. Ilk aylar daki gibi olmaya başladı sanki
Aynen ariver bende de başladı biliyor musun

Iyi Akşamlar arkadaşlar.Aranızdaki muhabbete giriyorum kusura bakmayın.Ben ikinci kızıma 2012 yılında Jane Rider aldım matriks modeli yoktu o zaman.Sizler gibi çok araştırmıştım.İçlerinde en güzeli,en konforlusu buydu.Fakat Arabanın ağırlığına bakmamıştım.Çünkü kafama koymuştum bi kere.Araba harika ötesi bişey dışarıda gezerken bi bakan bir daha bakıyordu.Fakat çok Hantal bir araba.Ben o zaman 1.500 tl ye almıştım. Ikinci Ayında yarı fiyatına bile satamadım.Yani diyececeğim o ki daha uygun,kullanışlı,tek elle açılıp kapanan bir araba tercih etmeniz.Çocuk Büyüdükçe ikisini birden taşımanız zor olabilir.Yine tercih meselesi.Ben deneyimimi paylaşmak istedim.Tekrar kusura bakmayın.

Canım eşim erken davrandı yaptırdı bebek odasını. Ama mobilyacida kalıyor arkadaşı. Orda kalacak park yatak alıcaz tasininca da onu alırız bakalım artık
Icinize sinen bir mobilyaysa ne güzel! Bizde Çoktan aldık ama tabi herşey kurulmadi
Yeni evimizde herşeyi yapmak istiyoruz Baykal'ım sizin icinde bizim icinde Hayırlısı olsun

kızlar e bebekte joie markalı bebek travel sistemlerinde indirim var sizce joie muze mu yoksa joie aire lux mu alsam fiyatları gayet uygun

Bizde stokke aldik, iyi bir Secim ama arabanizin bagajina sigmasi gerekiyor. Birde Bebek arabasini bazen katlamasi yada acmasinda zorlana bilecegimizi okumuştum
Ama bunlar diyer arabalardada oluyo

Ya herkes oyle diyor kullanmasi zor diye cok begenmistim oysa

Jane Rider Matrix'i git bi Gör mutlaka.[/QUOTE]
Kulanması gayet rahat, ama sokkenın bir sürü modeli var belki eski modeler Öyledir ama biz almadan önce denedik ıyıdı. Saten abimde kulanıyor, ondan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…