2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İyi gezmelerrrrrrr :):)

deryaizm arkadaşım aynı durumdayız biz de olabildiğince ekonomik şeyler alıyoruz, indirimleri takip ediyoruz vs. :):)
Herşey 4 4'lük olmak zorunda diil diye düşünüyorum :) Boya alın eşin boyasın odayı, tek bir duvarı duvar kağıdı yapabilirsin canım şu sıralar moda hem de ekonomik olur, yerlere de uygun bir parke alabilirsiniz :):) Kapı süsünün ortasına kurdeleden isim geçirebilirsin :)

arkadaşlar bu 4 sabahlıktan 1. gri olan ve ikinci mavi filli olanı beğendim.hepsi pamuklu.ama kararsızım yardımcı olursanız sevinirim.

Eklentiler

• gri2.webp
    56,2 KB · Görüntüleme: 155
  • mavi3.webp
    116,3 KB · Görüntüleme: 118
  • s1.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 102
  • 4.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 120
Sağol bitanem düşündüğün için. Çalışıyorum ama tembelim ne de olsa yeteri kadar degil. Hadi ins bebislerimiz size de bize de uğur getirsin bu arada benm de büyüdü göbek iyice benim minnak nerdeyse cikacak sabredemiyo heralde artık anası gibi beni uyutmuyor gecee hep uyanik ama gündüzleri sakin. Ayy çok az kaldı ama yaa büyüyolar tabi yerim ben onları. Hepsinin poposunu öperim

İnşallah canım :)
Çok şaşırıyorum ya nasıl büyüyor gün farkediyor :):) Hareketleri değişiyor ve evet gece biz de ayaktayızz hihih :) Az kaldı yaaa heyecanlanıyorum :)

Napalım canım hiçbişey yapmayın cada olmuo .yerlere birsey şart canım buz gibi zaten müstakil ev yerden yiyoz sogugu. Bide kapkara.olmadi naylon parke görünümlü olan marleylerden alırım elli lira tutar ancak o oda. Napalım zamanla yaparız inşallah biraz büyük olur. Hem anlarlar birşeyleri

Kızlar En son doktor a gittiğimde hemşire doktor gelene kadar sen NTs ye gir dedi. Ay nasıl heyecanlandımmm sonra benim emi misin dedim.bakti 27 haftalik missin sen pardon dedi .:) ay lafı bile yetti ya.ama sanırım belirli bi haftadan sonra bağlancaz ona ama ne zaman bilmiyorun

Canım kapi susunun ortasinda bebek ben de sevmiyorum süs derken kurdeladan yada keçeden bi süs yapabilirsin

Bende denizci sekillerinden yapicam dumen demir yelken felan aldim keceden onlarla yapicam

Evet canim bakalım becerebilirmiyim. O tip şeyler tuhafiyecilerde mi olur. Çok cahilim bu konuda
Becerirsin canım önce kalemle cizersin kesersin harfleri. Bi yildiz falan yapabilirsin en basiti süs olarak da. Beyaz keçeyle iyi olur beyaz da kurdela. Tuhafiyede olur iplik satan yerlerde kumas satan yerlere Bak canm bulursun

Bende denizci sekillerinden yapicam dumen demir yelken felan aldim keceden onlarla yapicam
Bana da kapı süsünu arkadaşm yapacakmis keçeden süpriz diye söylemedi nasl yapacağını denizci sekilleryle olani gördüm nette çok begenmstim. Elinden geliyosa çok güzel olur canım

İyiyiz kuzum yaramazlik yapiyolar icerde ama yerleri rahat, kocamaaan bi gobek oldu cekip atmaya utaniyorum artik dogunca da boyle uyumazlarsa yandik biz sen nerelerdesin nasilsinn ozlettin kendini canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…