- 4 Kasım 2014
- 2.250
- 3.408
- 168
İyi gezmelerrrrrrr :):)Olabilir canım ya ebem haklı sanırımbür de gece gerçekten kötü rüya gördüm
Haklısım canım bende kesin tansiyon var demekki. Sabah uyanınca baş mı ağrır mış
Kuzum buradayım ama yazamıyorum misafirliğe gidicem maalesef
Bence mavi filli olan :):) Hangi siteden bakıyorsunarkadaşlar bu 4 sabahlıktan 1. gri olan ve ikinci mavi filli olanı beğendim.hepsi pamuklu.ama kararsızım yardımcı olursanız sevinirim.
Sağol bitanem düşündüğün için. Çalışıyorum ama tembelim ne de olsa yeteri kadar degil. Hadi ins bebislerimiz size de bize de uğur getirsinBenim Minnak Sevgilim canım eşim de ders çalışıyor bu aralar, sen de ihmal etme :):) En azından soru çöz zaman zaman, telefonuna program filan indir :):) Aklıma geldi yazayım dedim :)
Mytwin ikiz annesi, benim karnım her gün büyüyor bebiş durmuyor içinde artık çok uzun zaman uyanık kalıyor uyumak yerine, seni düşünemiyorum ya nasıl gidiyor??
lohusa sepeti sitesinden.mavi filli yi ben de beğendim gri de hosuma gitti.Bence mavi filli olan :):) Hangi siteden bakıyorsun
Üstünde fil mi var kuzu mu göremedim de 2. Beğendim bir de 3. Sade olanı begendimarkadaşlar bu 4 sabahlıktan 1. gri olan ve ikinci mavi filli olanı beğendim.hepsi pamuklu.ama kararsızım yardımcı olursanız sevinirim.
İnşallah canım :)Sağol bitanem düşündüğün için. Çalışıyorum ama tembelim ne de olsa yeteri kadar degil. Hadi ins bebislerimiz size de bize de uğur getirsinbu arada benm de büyüdü göbek iyice benim minnak nerdeyse cikacak sabredemiyo heralde artık anası gibi beni uyutmuyor gecee hep uyanik ama gündüzleri sakin. Ayy çok az kaldı ama yaa büyüyolar tabi yerim ben onları. Hepsinin poposunu öperim
Napalım canım hiçbişey yapmayın cada olmuo .yerlere birsey şart canım buz gibi zaten müstakil ev yerden yiyoz sogugu. Bide kapkara.olmadi naylon parke görünümlü olan marleylerden alırım elli lira tutar ancak o oda. Napalım zamanla yaparız inşallah biraz büyük olur. Hem anlarlar birşeylerideryaizm arkadaşım aynı durumdayız biz de olabildiğince ekonomik şeyler alıyoruz, indirimleri takip ediyoruz vs. :):)
Herşey 4 4'lük olmak zorunda diil diye düşünüyorum :) Boya alın eşin boyasın odayı, tek bir duvarı duvar kağıdı yapabilirsin canım şu sıralar moda hem de ekonomik olur, yerlere de uygun bir parke alabilirsiniz :):) Kapı süsünün ortasına kurdeleden isim geçirebilirsin :)
Canım kapi susunun ortasinda bebek ben de sevmiyorum süs derken kurdeladan yada keçeden bi süs yapabilirsinNapalım canım hiçbişey yapmayın cada olmuo .yerlere birsey şart canım buz gibi zaten müstakil ev yerden yiyoz sogugu. Bide kapkara.olmadi naylon parke görünümlü olan marleylerden alırım elli lira tutar ancak o oda. Napalım zamanla yaparız inşallah biraz büyük olur. Hem anlarlar birşeyleri
Aynen kuzumm düz hesap iki ay kaldi düşününce heyecan basıyorİnşallah canım :)
Çok şaşırıyorum ya nasıl büyüyor gün farkediyor :):) Hareketleri değişiyor ve evet gece biz de ayaktayızz hihih :) Az kaldı yaaa heyecanlanıyorum :)
Üstünde fil mi var kuzu mu göremedim de 2. Beğendim bir de 3. Sade olanı begendim
Burdayim kuzum yeni geldim eve kahvaltiya davetliydim..
Evet canim bakalım becerebilirmiyim. O tip şeyler tuhafiyecilerde mi olur. Çok cahilim bu konudaCanım kapi susunun ortasinda bebek ben de sevmiyorum süs derken kurdeladan yada keçeden bi süs yapabilirsin
Becerirsin canım önce kalemle cizersin kesersin harfleri. Bi yildiz falan yapabilirsin en basiti süs olarak da. Beyaz keçeyle iyi olur beyaz da kurdela. Tuhafiyede olur iplik satan yerlerde kumas satan yerlere Bak canm bulursunEvet canim bakalım becerebilirmiyim. O tip şeyler tuhafiyecilerde mi olur. Çok cahilim bu konuda
Bana da kapı süsünu arkadaşm yapacakmis keçeden süpriz diye söylemedi nasl yapacağınıBende denizci sekillerinden yapicam dumen demir yelken felan aldim keceden onlarla yapicam
İyiyiz kuzum yaramazlik yapiyolar icerde ama yerleri rahat, kocamaaan bi gobek oldu cekip atmaya utaniyorum artikBenim Minnak Sevgilim canım eşim de ders çalışıyor bu aralar, sen de ihmal etme :):) En azından soru çöz zaman zaman, telefonuna program filan indir :):) Aklıma geldi yazayım dedim :)
Mytwin ikiz annesi, benim karnım her gün büyüyor bebiş durmuyor içinde artık çok uzun zaman uyanık kalıyor uyumak yerine, seni düşünemiyorum ya nasıl gidiyor??
Tamam canım saolBecerirsin canım önce kalemle cizersin kesersin harfleri. Bi yildiz falan yapabilirsin en basiti süs olarak da. Beyaz keçeyle iyi olur beyaz da kurdela. Tuhafiyede olur iplik satan yerlerde kumas satan yerlere Bak canm bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?