Geçenlerde bende de oldu bebek sağ tarafıma toplandı inanılmaz biçimsiz bir karın oldu, sancım da vardı öncesinde meğer bebek dönemye çalışıyormuş, korkma olur mu ? Hepimizde var az çok yalancı ağrılar
Bence gecelik alma sabahlık da alma, pazardan bi pijama takımı al kısa kollu yeter, zaten az kullanılıyor biliyorsun, boşuna masraf yapmamış olursun, valla ben sosyete pazarında baktım bugün de gideceğim, penyeleri çok iyiydi, diğer baktığım bir çok mağazadan hem uygun hemde penyesi daha kaliteliydi :) Bu arada hastaneler sıcak oluyor ben geceliği jile alıcam, pijama kısa kollu sabahlık uzun:) Bir de boyayı yapın bence artık temizliği filan da olur, hem kokusu da kalmamış olur bebeğe, hem de sen daha da ağırlaşmadan onu çıkar bence aradan, ben de daha hiç bir şey yapmadım Bu ayın 15'inden sonra başlayacağım, temizliği ve bebek çantasını Nisanın ortasında yapacağım, kendini yalnız hissetme :) Ay ne çok yazdım :)
İyi yapmışsın fırsat buldukça dinlen, çok dikkat eet kendine de kuzuna da , iyi olmana sevindik :)