2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
cnm o dediklerini bende daha yapmadım inşallah mart ayında bitririz. ben geceliğimi kısa kollu alıcam sabahlığı zaten uzun kollu oluyor hastaneler genelde sıcak oluyor evde sıcak olur üşürsem sabahlığı geçiririm üstüne

bence pazara bakabılırsın cnm ben bır takım netten aldım bır takımda pazardan alcam baktım ınceledım pazarda cok guzel seyler var bu aralar bende alırım ıyıce kılom bellı olsunda ona gore alıyım dıyorum cunku ben hıc gecelık almayı dusunmuyorum acıkcası ıkı takım pıjama alcam o kdr bnm sımdılık planım bu gecelık alınacaksa bence kısa kol olmalı yaza gırcez cunku ewde hastanede sıcak olur bebekler ıcın ztn

ıslakken suruyorum dus bıtınce . anlamaıdm kı canım acaba kremmı sursem. krem hıc surmuyorum sankı zarar vercekmıs gıbı gelıo.

canım varsa kullan zaten nekadar kullancazkı ıkı gun hastanede evdede bı kaç gun. ınsan sıkılır yaaaa. lohusa gıbı ne o oyle :)
ama cıdden gelen gıdende olsa ben evde bı tunık altıma tayt gıymeyı tercıh ederım. utanmasam hastanedede onu yapardım ama utanıyom:) mecbur pıjama alıcam

oda işleri bizimde duruyor canm yapıcaz yavas yavas..
geceliğin warsa sadece bi pijama alman yeeterli olur bence fazlasına ztn gerek yok arkadaslar paylaşmıştı birissine.comda bende baktım guzel seyler war pijama olarak pazardanda daha uygun gibi alanlarda memnun aklında bulunsun :)))
kızlar hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için:) bu sıralar pek giremiyorum çok özlemişim 2015 mayıs annelerini :) ben ağırlaşmaya başladım artık. Gündüz iyiyim ama akşamları kemiklerim ağrıyor. Hiç halim kalmıyor... Şaka maka doğumada az kaldı...

Gelseler dert gelmeseler dert canım dip bucak temizlik yapacam şimdi. Bir eksik görüp konusmasinlar diye. Geçmiş olsun bu arada canım pek bir hasar yok dimi insallah
Cok yorma kendini canim kulp takacak yine takar aldirma.saol canim aralikta olmustu malesef evim bastan asagi simsiyah olmustu cok zor oldu ama duzene girdik coknsukur

Gelseler dert gelmeseler dert canım dip bucak temizlik yapacam şimdi. Bir eksik görüp konusmasinlar diye. Geçmiş olsun bu arada canım pek bir hasar yok dimi insallah
Cok yorma kendini canim kulp takacak yine takar aldirma.saol canim aralikta olmustu malesef evim bastan asagi simsiyah olmustu cok zor oldu ama duzene girdik cokn

Gunaydin kizlar midem cok kotu sabaha kadar uyutmadi beni zehir gibi kezzzab dokmus gibi yaniyor :(sabahta kalktim mide bulantisi eklendi ustune cok fenayim

Gunaydin kizlar midem cok kotu sabaha kadar uyutmadi beni zehir gibi kezzzab dokmus gibi yaniyor :(sabahta kalktim mide bulantisi eklendi ustune cok fenayim

Cok yorma kendini canim kulp takacak yine takar aldirma.saol canim aralikta olmustu malesef evim bastan asagi simsiyah olmustu cok zor oldu ama duzene girdik coknsukur
Çok şükür canım. Size bisey olmamış ya önemli olan o.. cana geleceğine mala gelsin.

geçmiş olsun cnm bnde ılk defa dun gece ayagıma kramp gırdı ne kotuymus ya bende de basladı sanırım kramplar burda duyuyordum
arkadaşlar dun foto olayını napcagınızı sormuştum ama pek de cevap gelmedı..

bende de yok diyordum elevit yeterli geliyor dıye dusunmustum. ama bi kac gun çnce ayağıma gırdı dun de dizimin altına komple. gece uykudan bağırarak uyandım. esim hemen ovdu falan rahatladım. ama cok canım yandı. ayağımda olanda hemen gecmıstı ovunca ama baldırdaki belime kadar vurdu ağrısı. halen de agrı var suan. pazartesi dr a gidince soyleceim. ama simdiye kadar vucudugumda olan karıncalasmaları falan ben kramp sanıyormuşum. bu hafta ne berbat bsey olduğunu anladım.

Gunaydin gece cok zor gecti cok agrim oldu karnim kasildi sertlesti sirtim agridi doguruyrm sandim neyseki sabaha hafifledi suan sadece kasiklarimda ve belimde kaldi hafif agri yalanci sanci bu muymus
Geçenlerde bende de oldu bebek sağ tarafıma toplandı inanılmaz biçimsiz bir karın oldu, sancım da vardı öncesinde meğer bebek dönemye çalışıyormuş, korkma olur mu ? Hepimizde var az çok yalancı ağrılar

Kızlar inanırmısınız hala hiç bir hazırlığım yokk:KK43:(( ne pijama- sabahlık işini halledebildim :KK43: ne bebek şekeri vs. Ne de evin boyasını- duvar kağıdını... Umarım yetiştirenilirim:KK43: 2 ay kaldı doğuma. Nisana herşeyin bitmesi lazım diye düşünürsem de 1 ay zamanım var:KK43:. Bugün acaba pijama sabahlık için sosyete pazarına gidip bir baksam mı diyorum. safakmeley safakmeley pazardan alın demişti. Pazardan alan varmı acaba aranızda ? Bu arada benim ilk doğumumdan 2 tane geceliğim 1 tane sabahlığım yesyeni duruyor. Gecelik almasam da sadece pijama ve bir tane de yeni bir sabahlık alsam diyorum. Bu arada geceliklerim kolsuz ilk doğumum yazın olduğu için. Üşürmüyüm acaba? Siz gecelikleri uzun kollumu aldınız?
Bence gecelik alma sabahlık da alma, pazardan bi pijama takımı al kısa kollu yeter, zaten az kullanılıyor biliyorsun, boşuna masraf yapmamış olursun, valla ben sosyete pazarında baktım bugün de gideceğim, penyeleri çok iyiydi, diğer baktığım bir çok mağazadan hem uygun hemde penyesi daha kaliteliydi :) Bu arada hastaneler sıcak oluyor ben geceliği jile alıcam, pijama kısa kollu sabahlık uzun:) Bir de boyayı yapın bence artık temizliği filan da olur, hem kokusu da kalmamış olur bebeğe, hem de sen daha da ağırlaşmadan onu çıkar bence aradan, ben de daha hiç bir şey yapmadım Bu ayın 15'inden sonra başlayacağım, temizliği ve bebek çantasını Nisanın ortasında yapacağım, kendini yalnız hissetme :) Ay ne çok yazdım :)

canım gitmedim, eve gittim uzandım gece yarısına dogru uyumusum , bugün daha iyiyim. :KK60:
İyi yapmışsın fırsat buldukça dinlen, çok dikkat eet kendine de kuzuna da , iyi olmana sevindik :)

Arkadaşlar şimdi birissine.com a baktım da gerçekten çok uygun fiyatlar. Buradan sipariş vermeyi düşünüyorum aranızda buradan gecelik, sabahlık, pijama alanlar var mı? Beğendiniz mi ürünleri? Kaliteleri nasıl?

bende de yok diyordum elevit yeterli geliyor dıye dusunmustum. ama bi kac gun çnce ayağıma gırdı dun de dizimin altına komple. gece uykudan bağırarak uyandım. esim hemen ovdu falan rahatladım. ama cok canım yandı. ayağımda olanda hemen gecmıstı ovunca ama baldırdaki belime kadar vurdu ağrısı. halen de agrı var suan. pazartesi dr a gidince soyleceim. ama simdiye kadar vucudugumda olan karıncalasmaları falan ben kramp sanıyormuşum. bu hafta ne berbat bsey olduğunu anladım.
DR YA DANISMAK LAZIM BENDE DANISCAM INŞALLAH BIR DAHA OLMAZ COK KOTUYDU KAC SAAT GECMEDI ETKISI BURDAKI KILZAR MAGNEZYUM FLN KULLANIYORLARDI OLMADI DR BIZEDE VERIR

Arkadaşlar şimdi birissine.com a baktım da gerçekten çok uygun fiyatlar. Buradan sipariş vermeyi düşünüyorum aranızda buradan gecelik, sabahlık, pijama alanlar var mı? Beğendiniz mi ürünleri? Kaliteleri nasıl?
BEN LOHUSA SETI ALDIM 3 LU CNM COK BEGENDIM GZL TAVSIYE EDERIM

Çok geçmiş olsun, ben yaşamadığım için bilmiyorum :(
Doğum fotoğrafını mı sordun dün gözümden kaçmış olabilir, bizim makinemiz var, eşim de doğuma girecek o çekecek bizimkini, o yüzden araştırmadım ben

Geçenlerde bende de oldu bebek sağ tarafıma toplandı inanılmaz biçimsiz bir karın oldu, sancım da vardı öncesinde meğer bebek dönemye çalışıyormuş, korkma olur mu ? Hepimizde var az çok yalancı ağrılar

Bence gecelik alma sabahlık da alma, pazardan bi pijama takımı al kısa kollu yeter, zaten az kullanılıyor biliyorsun, boşuna masraf yapmamış olursun, valla ben sosyete pazarında baktım bugün de gideceğim, penyeleri çok iyiydi, diğer baktığım bir çok mağazadan hem uygun hemde penyesi daha kaliteliydi :) Bu arada hastaneler sıcak oluyor ben geceliği jile alıcam, pijama kısa kollu sabahlık uzun:) Bir de boyayı yapın bence artık temizliği filan da olur, hem kokusu da kalmamış olur bebeğe, hem de sen daha da ağırlaşmadan onu çıkar bence aradan, ben de daha hiç bir şey yapmadım Bu ayın 15'inden sonra başlayacağım, temizliği ve bebek çantasını Nisanın ortasında yapacağım, kendini yalnız hissetme :) Ay ne çok yazdım :)

İyi yapmışsın fırsat buldukça dinlen, çok dikkat eet kendine de kuzuna da , iyi olmana sevindik :)
sağol cevabın için safakmeleyciğim. Evet şu boya olayını biran önce halletmek lazım :( şu hamile halimle o kadar gözümde büyüyor ki... Üstelik bütün evi yaptıraz. Buarada Sosyete pazarında nasıldı fiyatlar? Sabahlık falan da varmıydı?

Bu mide bulantısı niye başladı bilmiyorum bende de aynı sorun var canim şimdiye kadar hiç bulanmayan mide bu hafta sürekli bulanıyor :-(

Bu mide bulantısı niye başladı bilmiyorum bende de aynı sorun var canim şimdiye kadar hiç bulanmayan mide bu hafta sürekli bulanıyor :-(
Canım bende de vardı evelsigün miğde buluntısı fakat ben aynı zamanda da ishal olmuştum. Hala da tam iyileşemedim. Salgın varmış.
kızlar vajınal ağrı çekiyomusunuz
Evet canım benim oluyor ağrım. Hem oradaki kemiğim ağrıyor hemde bir yere çarpmışım gibi çürük ağrısı gibi bir ağrım var o bölgede. Ezilmiş gibi acıyor ama normal bu ağrılar...

Back
X