- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
Ben sezeryandan daha cok korkuyorum :)Çok yorgun ve halsiz hissediyorum. 1 saat uyumusum tv izlerken hâlâ uyanamadim sanki. Nefes almakta da zorlanıyorum zaten. Bugün doğumu düşündüm çok korkuyorum ben sanırım. Kuzenimle konuştum o sezeryan yapmıştı her konuştuğumuz zaman tavsiye ediyor. Aklımı celecek nerdeyse deli kuzenim.. Ahhhh ahh. .
Olsun bundan sonra yemezsin :) işlenmiş et ürünleri önerilmiyo onun yerine çorba sulu yemek faln ya da güvendğin biyerden köfte vs yiyebilirsinben kendimi çok mutsuz hissediyorum
elimde olmadan bu 1 haftadır hep pizza hamburger fln yiyorum . yani bilerek canım istiyo gibide değil. haftasonu dışarda olunca hamburgerlere patates kızartmalarına sardık. her zaman yemiyorum nasıl olsa bişey olmaz diye düşünüp yedim. ki hamılelıgımden beri çok az yemişimdir dikkat edıyordum kendime. bazönce işyerinde pizza yedim . kendimi çok suçlu hissediyorum bebeğime karşıhiç yararlı şekilde yemedim ve besleyemedim onu galiba bu hafta
Tesekkyrler canim„ evet bu sefer baya buyumusuz :)="Ariver, post: 40116200, member: 527775"]Oy maşallahh kuzuya canım. Kocaman olmuş :)
bebeğin kemik gelişimi için çok iyi bir çok doktor tavsiye ediyor bende evde mayalıyorum. Çok sevdiğim bir içecektir devammm
Canım ben hala orayı görüyorum en baştan beri jilet yapıyorum ağdadan korkuyorum zaten doğuma giderken de inşallah temiz gideriz
hamişlik zor ama çok güzel rabbim isteyen herkese nasip etsinMasallh canim guzel gelismis yavrun
Canim ben haci sakir sabun tozu ile yikiyorum. Ama farkettimki biraz fazla koyunca erimiyor ve 2 durulamaya ragmen kaliyor. Suan camasirlar temiz sikinti olmaz ama ileride kirlenecek ve sabun tozunu az koyunca nasil olacak bilmiyorum. Sanirim bu bitince sivi deterjan alirim.kızlar bebeklerinizin çamaşırlarını neyle yıkadınız? ben daha yıkamadım. ama başlayayım diyorum artık.
birde süt sağma makinası aldınız mı?
teşekkürler canım. peki makinanın hangi programıyla yıkıyorsun?Canim ben haci sakir sabun tozu ile yikiyorum. Ama farkettimki biraz fazla koyunca erimiyor ve 2 durulamaya ragmen kaliyor. Suan camasirlar temiz sikinti olmaz ama ileride kirlenecek ve sabun tozunu az koyunca nasil olacak bilmiyorum. Sanirim bu bitince sivi deterjan alirim.
Gogus pompasi medela swing ciftli aldim.
Sade suyla yıkadım ben hiçbirşey kullanmadım ilk kullanım olacağı içinkızlar bebeklerinizin çamaşırlarını neyle yıkadınız? ben daha yıkamadım. ama başlayayım diyorum artık.
birde süt sağma makinası aldınız mı?
Canım bebişin senin kalsiyumunu alıyor ondan ağrın artıyo, süt yoğurt vb. Şeyleri yemeyi artır faydası olur inş, ben de 3. Ayda çektim bir ay bekle 4ten önce müdahale edemeyiz dediler. Sarımsak karanfil atlatmaya çalıştım senin gibiböyle bir agri yok canım ya doktora kaçıncı gidişim kanal tedavisi gerekiyormuş yapamayız üniversite hastanesine randevu al dediler ist zor randevu almak üç ay sonraya veriyorlarmis ben zaten doğum yapacağım o zamana antibiyotik verip yolluyorlar onu da ben kullanmak istemiyorum :-(
Elde yikama yapiyorum canim. Sikma iptal ediyorum. Sonra bir durulama daha. Gayet yeterli oluyor.teşekkürler canım. peki makinanın hangi programıyla yıkıyorsun?
Ya iş göremez raporuna gerek var mı 37 de, benim raporumda zaten çalışabileceğim tarihler belirlenmiş, bir de neden 37 den sonra çalışamaz almak lazım ki? Emin misin almamız gerektiğine? Bence almamıza gerek yok zaten son 3 hafta yasal olarak çalışamıyoruz hekim raporuyla bildirme yükümlülüğümüz olmamalı bencekızlar size bir şey danışacağım bana yardımcı olursanız sevinirim,
benim sata göre 32. haftam 16 mart pazartesi, 16 martta 32+00 da çalışabilir raporumu aldım
37.haftamda 20 nisan pazartesi, yani 20 nisanda 37+00 çalışamaz/iş görmez raporu almaya gideceğim.ben raporu 37+2'de çarşamba günü alsam olur mu?kamudayım herhangi bir sorun teşkil eder mi?
Ananenin elleri dert görmesin, bayıldım yaa, tek kelime ile ENFES :) güzel günlerde giysin tatlı kızınAnanemizden el emekleri :)
Ne kadar cici olmuşlar :) Güle güle giysin miniğinAnanemizden el emekleri :)
Canım inş güzel haberlerle gelirsin bebişimle gayet sağlıklıdır Rabbim yardımcın olsun
hayırlı haberlerle gel inşallah
InsaAllah hayirli haberlerle gelirsin canim
büyümüştür canım, bizi haberdar et, üzme kendini büyümemişse de, doğunca gelişir zaten. Ama sen iyi düşün lütfen...
J jasminka83 canım güzel haberlerle gel insallahh
Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz...
cnm dualarımız senınle ınsallah guzel haberlerle gelcen stres yapma ....
ee cnm dogumdan sonra tekrar mı gıdıp ugrasıcaz o halımızle yaa ne bıleyım 16 hafta butun olarak verılen arkadaslarım var...
inşaallah hayırlı haberlerle dönersın cnm rabbım yardımcın olsundualarımız senınle
Allah şifa versin inşallah besleniyordur.
Dualarımız sizinle canım umarım güzel haberlerle dönersin
Canim rutinnolcumler icin yani bpd ac hc fl olcumleri icin 1 haftalik 10 gunluk farklilik onemli degilmis gc dollenme vs ile ilgili olabiliyormus .idrar kulturunun sonucunu beklediler canim simdi hastanedeyim kulturde ureme olmamis bakalim dr ne dicek canim
guzel guzel besleniyodur ins canım.. hayirli haberlerle gelirsin inş..
J jasminka83 canim guzel haberlerle gel ins
J jasminka83 cnm dualrim seninle..allahım güzel haberle dönmeyi nasip etsin insallah
gulcin30 MAŞALLAH canim bebise kocaman olmus çok güzel kilo almış. Dediklerini uygulicam. Hatta bugün balık yapacam ama canım hiç istemiyor.
J jasminka83 canım güzel haberlerle geleceğini ümit ediyorum.
ınsallah her kesı ekleye bılmısımdır .Hepınıze cok tesekkur canlar ıyı dıleklerınız ıcın.Cok sukur kızım ıkı haftada 300 gr almıs 1 kıloya ulasmıs.Ama gelısımı daha 1 hafta gerıde dırenc gecmemıs,Preeklamsı rıskı devam edıyor ama suanlık kotu bı sey yok dedı doktor.Onumuzdekı bır ay cok krıtık dedı doktorum boyle devam ederse ıyı varsın bır hafta gerıden gelsın ama arayı acmasın yeterkı.Plasentam yetmeye bılermıs bebegı beslemeye suan tek amac 32-34 cu haftaya cıkarmak kızımı,doktor bu kızdan 3-4 kılo olmasını beklemeyın ,2500 olsun bıze yeter dedı.Ben ınanıyorum kızıma uzmez annesını ınsallah
Canı içinde olsun canım buyuyorlar ben de kilo olayını takmiyorum artık inşallah bekler kuzucukınsallah her kesı ekleye bılmısımdır .Hepınıze cok tesekkur canlar ıyı dıleklerınız ıcın.Cok sukur kızım ıkı haftada 300 gr almıs 1 kıloya ulasmıs.Ama gelısımı daha 1 hafta gerıde dırenc gecmemıs,Preeklamsı rıskı devam edıyor ama suanlık kotu bı sey yok dedı doktor.Onumuzdekı bır ay cok krıtık dedı doktorum boyle devam ederse ıyı varsın bır hafta gerıden gelsın ama arayı acmasın yeterkı.Plasentam yetmeye bılermıs bebegı beslemeye suan tek amac 32-34 cu haftaya cıkarmak kızımı,doktor bu kızdan 3-4 kılo olmasını beklemeyın ,2500 olsun bıze yeter dedı.Ben ınanıyorum kızıma uzmez annesını ınsallah
Çok şükür kilo almış bir hafta geriliği takma bence kafana. Hatta ultrason ölçümlerinde kilo eksik bile çıkabiliyor bazen. Önemli olan sağlıklı olması, 2500 de olsa 3 kilo da olsa sağlıklı olsun kilo önemli değil nasıl olsa alır canım. İnşallah vaktine kadar bekler.ınsallah her kesı ekleye bılmısımdır .Hepınıze cok tesekkur canlar ıyı dıleklerınız ıcın.Cok sukur kızım ıkı haftada 300 gr almıs 1 kıloya ulasmıs.Ama gelısımı daha 1 hafta gerıde dırenc gecmemıs,Preeklamsı rıskı devam edıyor ama suanlık kotu bı sey yok dedı doktor.Onumuzdekı bır ay cok krıtık dedı doktorum boyle devam ederse ıyı varsın bır hafta gerıden gelsın ama arayı acmasın yeterkı.Plasentam yetmeye bılermıs bebegı beslemeye suan tek amac 32-34 cu haftaya cıkarmak kızımı,doktor bu kızdan 3-4 kılo olmasını beklemeyın ,2500 olsun bıze yeter dedı.Ben ınanıyorum kızıma uzmez annesını ınsallah
Maşallah senin de bebeğine, iyi haberler geliyor ne güzel :)Slm kızlar biz de bugun bade hanımı görmeye gittik 1700 gr olmuş her sey yolunda dedi ama dr çok sinir oldum ya hiç bir şey göremedim hemen baktı gecistirdi beni pzts artık rapor alıp evde oturcam eksiklerimiz de bitti şükür
şafakmeley hanım hamileliğimiz aynı gün .ben de böyle hamileliğimin şu haftasındayım gibi göstermek istiyorum nasıl yapılıyo acabaJ jasminka83 maşallah kızına bak 2 haftada 300 gr almış, rabbim tardım etsin de kızın nice 300 gramlar alsın, dualarımız seninle ve yavrunla inşallah 40ları görün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?