2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben sezeryandan daha cok korkuyorum :)

Olsun bundan sonra yemezsin :) işlenmiş et ürünleri önerilmiyo onun yerine çorba sulu yemek faln ya da güvendğin biyerden köfte vs yiyebilirsin

bebeğin kemik gelişimi için çok iyi bir çok doktor tavsiye ediyor bende evde mayalıyorum. Çok sevdiğim bir içecektir devammm
Canım ben hala orayı görüyorum en baştan beri jilet yapıyorum ağdadan korkuyorum zaten doğuma giderken de inşallah temiz gideriz
Masallh canim guzel gelismis yavrun
hamişlik zor ama çok güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin

Kızlar ben Dr eldiveninde genital temizliğimi yapıyorum aynı ağda gibî kökünden alıyor kılları jilet daha çoğaltır yapmayın bence kocaman bir ayna aldım büyüteçli onun karşısına geçip 40 dk yapıyorum göbekten îyice zor olmaya başladı ama

kızlar bebeklerinizin çamaşırlarını neyle yıkadınız? ben daha yıkamadım. ama başlayayım diyorum artık.
birde süt sağma makinası aldınız mı?
Canim ben haci sakir sabun tozu ile yikiyorum. Ama farkettimki biraz fazla koyunca erimiyor ve 2 durulamaya ragmen kaliyor. Suan camasirlar temiz sikinti olmaz ama ileride kirlenecek ve sabun tozunu az koyunca nasil olacak bilmiyorum. Sanirim bu bitince sivi deterjan alirim.

Gogus pompasi medela swing ciftli aldim.

teşekkürler canım. peki makinanın hangi programıyla yıkıyorsun?

Canım bebişin senin kalsiyumunu alıyor ondan ağrın artıyo, süt yoğurt vb. Şeyleri yemeyi artır faydası olur inş, ben de 3. Ayda çektim bir ay bekle 4ten önce müdahale edemeyiz dediler. Sarımsak karanfil atlatmaya çalıştım senin gibi

Ya iş göremez raporuna gerek var mı 37 de, benim raporumda zaten çalışabileceğim tarihler belirlenmiş, bir de neden 37 den sonra çalışamaz almak lazım ki? Emin misin almamız gerektiğine? Bence almamıza gerek yok zaten son 3 hafta yasal olarak çalışamıyoruz hekim raporuyla bildirme yükümlülüğümüz olmamalı bence

Ananemizden el emekleri :)
Ananenin elleri dert görmesin, bayıldım yaa, tek kelime ile ENFES :) güzel günlerde giysin tatlı kızın

Canım inş güzel haberlerle gelirsin bebişimle gayet sağlıklıdır Rabbim yardımcın olsun

hayırlı haberlerle gel inşallah

InsaAllah hayirli haberlerle gelirsin canim

büyümüştür canım, bizi haberdar et, üzme kendini büyümemişse de, doğunca gelişir zaten. Ama sen iyi düşün lütfen...

J jasminka83 canım güzel haberlerle gel insallahh

Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz...

cnm dualarımız senınle ınsallah guzel haberlerle gelcen stres yapma ....

Allah şifa versin inşallah besleniyordur.

Dualarımız sizinle canım umarım güzel haberlerle dönersin

guzel guzel besleniyodur ins canım.. hayirli haberlerle gelirsin inş..

J jasminka83 canim guzel haberlerle gel ins

J jasminka83 cnm dualrim seninle..allahım güzel haberle dönmeyi nasip etsin insallah

J jasminka83 iyi haberlerle gelirsin inşallah sen de
ınsallah her kesı ekleye bılmısımdır .Hepınıze cok tesekkur canlar ıyı dıleklerınız ıcın.Cok sukur kızım ıkı haftada 300 gr almıs 1 kıloya ulasmıs.Ama gelısımı daha 1 hafta gerıde dırenc gecmemıs,Preeklamsı rıskı devam edıyor ama suanlık kotu bı sey yok dedı doktor.Onumuzdekı bır ay cok krıtık dedı doktorum boyle devam ederse ıyı varsın bır hafta gerıden gelsın ama arayı acmasın yeterkı.Plasentam yetmeye bılermıs bebegı beslemeye suan tek amac 32-34 cu haftaya cıkarmak kızımı,doktor bu kızdan 3-4 kılo olmasını beklemeyın ,2500 olsun bıze yeter dedı.Ben ınanıyorum kızıma uzmez annesını ınsallah

Slm kızlar biz de bugun bade hanımı görmeye gittik 1700 gr olmuş her sey yolunda dedi ama dr çok sinir oldum ya hiç bir şey göremedim hemen baktı gecistirdi beni pzts artık rapor alıp evde oturcam eksiklerimiz de bitti şükür

Canı içinde olsun canım buyuyorlar ben de kilo olayını takmiyorum artık inşallah bekler kuzucuk

Çok şükür kilo almış bir hafta geriliği takma bence kafana. Hatta ultrason ölçümlerinde kilo eksik bile çıkabiliyor bazen. Önemli olan sağlıklı olması, 2500 de olsa 3 kilo da olsa sağlıklı olsun kilo önemli değil nasıl olsa alır canım. İnşallah vaktine kadar bekler.

Maşallah senin de bebeğine, iyi haberler geliyor ne güzel :)

J jasminka83 maşallah kızına bak 2 haftada 300 gr almış, rabbim tardım etsin de kızın nice 300 gramlar alsın, dualarımız seninle ve yavrunla inşallah 40ları görün :)
şafakmeley hanım hamileliğimiz aynı gün .ben de böyle hamileliğimin şu haftasındayım gibi göstermek istiyorum nasıl yapılıyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…