- 22 Kasım 2014
- 150
- 150
- 33
- 31
Çok yorgun ve halsiz hissediyorum. 1 saat uyumusum tv izlerken hâlâ uyanamadim sanki. Nefes almakta da zorlanıyorum zaten. Bugün doğumu düşündüm çok korkuyorum ben sanırım. Kuzenimle konuştum o sezeryan yapmıştı her konuştuğumuz zaman tavsiye ediyor. Aklımı celecek nerdeyse deli kuzenim.. Ahhhh ahh. .
Zeki olmasının balık yemekle alakası yok bence öyle olsaydı karadeniz de herkes einstein olurduBebeğinin hatırı için yiyeceksin vallahi haftada 2 diyorlarda aslında 1 bile olur düşünsene akıllı zehir gibi Zeki bir çocuğun olacak hergün yer kız insan
Geçmiş olsun arkadaşım inşallah hepimiz sağ salim alırız yavrularımızı kucağımızaınsallah her kesı ekleye bılmısımdır .Hepınıze cok tesekkur canlar ıyı dıleklerınız ıcın.Cok sukur kızım ıkı haftada 300 gr almıs 1 kıloya ulasmıs.Ama gelısımı daha 1 hafta gerıde dırenc gecmemıs,Preeklamsı rıskı devam edıyor ama suanlık kotu bı sey yok dedı doktor.Onumuzdekı bır ay cok krıtık dedı doktorum boyle devam ederse ıyı varsın bır hafta gerıden gelsın ama arayı acmasın yeterkı.Plasentam yetmeye bılermıs bebegı beslemeye suan tek amac 32-34 cu haftaya cıkarmak kızımı,doktor bu kızdan 3-4 kılo olmasını beklemeyın ,2500 olsun bıze yeter dedı.Ben ınanıyorum kızıma uzmez annesını ınsallah
bende kefiri günlük içmeye çalışıyorum canım ilk zamanlar doktora sormuştum içebiliyosan iç tabiki demişti bağışıklığı kuvvetlendirir ama bende sürekli bi tansiyon düşüklüğü var sebebini kefire bağlıyorumKızlar evde kefir mayalamaya başladım. İki günde bir bardak içiyorum. Kefir in hamilelikte içilmesi ile ilgili net bir bilgi bulamadım. Bilgisi olan var mı?
sağol canım mecbur çekiyorum her gün süt yoğurt eksiltmiyorum ins faydasi olur ağrı kesici atiyorum arada ama vicdan azabi çekiyorum :-(Canım bebişin senin kalsiyumunu alıyor ondan ağrın artıyo, süt yoğurt vb. Şeyleri yemeyi artır faydası olur inş, ben de 3. Ayda çektim bir ay bekle 4ten önce müdahale edemeyiz dediler. Sarımsak karanfil atlatmaya çalıştım senin gibi
Canım benim iki kızım da hamileliğin sonuna kadar 1 hafta geriden gittiler.bide erken doğdular.anlayacağın 2500-2600 gr doğurdum ikisini de.37+3-4 de doğdular ama 36+görünüyorlardı ultrasonda.şükür ki büyüdüler.sağlıklı olsun da kilo alıyorlar doğduktan sonra da.Birde benim doktor gündüz 3 kg olmuş bebek dedi akşam 2.500 Gr doğdu.yani ultrasonlara çok güvenmeyin derim benınsallah her kesı ekleye bılmısımdır .Hepınıze cok tesekkur canlar ıyı dıleklerınız ıcın.Cok sukur kızım ıkı haftada 300 gr almıs 1 kıloya ulasmıs.Ama gelısımı daha 1 hafta gerıde dırenc gecmemıs,Preeklamsı rıskı devam edıyor ama suanlık kotu bı sey yok dedı doktor.Onumuzdekı bır ay cok krıtık dedı doktorum boyle devam ederse ıyı varsın bır hafta gerıden gelsın ama arayı acmasın yeterkı.Plasentam yetmeye bılermıs bebegı beslemeye suan tek amac 32-34 cu haftaya cıkarmak kızımı,doktor bu kızdan 3-4 kılo olmasını beklemeyın ,2500 olsun bıze yeter dedı.Ben ınanıyorum kızıma uzmez annesını ınsallah
o dediğin zor ve acı verici olmuyor mu canım nasıl yapıyorsunKızlar ben Dr eldiveninde genital temizliğimi yapıyorum aynı ağda gibî kökünden alıyor kılları jilet daha çoğaltır yapmayın bence kocaman bir ayna aldım büyüteçli onun karşısına geçip 40 dk yapıyorum göbekten îyice zor olmaya başladı ama
Bizim hamilelik bilgilerinin alt kısmında hamilelik günlüğü imza alanına eklemek için tıklayın yazıyor ona tıklayın, orda anlatıyor zaten detaylıca nasıl yapacağınız, sağlıklı hayırlı doğumlar olsunşafakmeley hanım hamileliğimiz aynı gün .ben de böyle hamileliğimin şu haftasındayım gibi göstermek istiyorum nasıl yapılıyo acaba
Ay evet sabunun erimeme olayını ben de farkettim de aklıma bir iki saat önceden ıslatıp yumuşatmak geldi, sıvı deterjan misali, bi dahakine öyle deneyecegimCanim ben haci sakir sabun tozu ile yikiyorum. Ama farkettimki biraz fazla koyunca erimiyor ve 2 durulamaya ragmen kaliyor. Suan camasirlar temiz sikinti olmaz ama ileride kirlenecek ve sabun tozunu az koyunca nasil olacak bilmiyorum. Sanirim bu bitince sivi deterjan alirim.
Gogus pompasi medela swing ciftli aldim.
Çok iyi anlıyorum senisağol canım mecbur çekiyorum her gün süt yoğurt eksiltmiyorum ins faydasi olur ağrı kesici atiyorum arada ama vicdan azabi çekiyorum :-(
canım sağlıklı olsunlar da herşeye katlanirız insan sabretmeyi öğreniyor bir yandan daÇok iyi anlıyorum seniben hayatım boyunca böyle diş ağrısı çekmemiştim, ilaç kullanmamak için türlü türlü şeyler deniyordum gece hafifletiyordu sonra uykudan ağrıyla uyaniyodum, bazen dayanamayıp parol iciyodum, ay bitsin diye gün sayıyordum .. Allah yardimcin olsun en hafif şekilde atlatırsın inş. Ah ahh annelik fedakarlık işte
Evet bi de çok ilginç gerçekte görmediğimiz, tanımadığımız, biseyler paylaşmadığımiz bebislerimize kimseye yapmadığınız fedakarlığı yapıyoruz, Allah nasıl bi merhamet duygusuyla donatmış anneleri...canım sağlıklı olsunlar da herşeye katlanirız insan sabretmeyi öğreniyor bir yandan da
Tesekkur ederim canim inşallah doğru zamanda gelir yavrularimizJ jasminka83 maşallah kızına bak 2 haftada 300 gr almış, rabbim tardım etsin de kızın nice 300 gramlar alsın, dualarımız seninle ve yavrunla inşallah 40ları görün :)
Canim benim, sevkini kirmak istemem ama goguslerimiz sebebiyle bir muddet daha yuzustu uyuyamayabiliriz:)))yakinda yüzüstü yatabilicezzz ama uyuyamicazz çünkü bebegimiz saat başı emcek. Yerim onu yerim
Kizlar rahat olun ya. Burda insanlar her ogun disardan besleniyo, yine de saglikli bebekler doguruyorlar. Ortalama insan omru 80 :) valla bazen biz de labdan gec cikiyoruz ve disardan yiyoruz. Haftada en az 2 kere disardan yiyorum ben, ne yapayim.ben o zaman atayım kendimi biyerlerden aşağıya
sanırım hamileliğimden beri pizza 10 hamburger 10 fln olmuştur
Canim ben aldim. Medela pump in style aldim ama burda saglik sigortam karsiliyor. Burda yasayla sigortalar pompayi odemek zorunda da.kızlar bebeklerinizin çamaşırlarını neyle yıkadınız? ben daha yıkamadım. ama başlayayım diyorum artık.
birde süt sağma makinası aldınız mı?
Benim de :/Uyku tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?