2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Saol canım cok tesekkur ederı, inşallah :)

canım yavrun toplar kapatır o bır haftayı sen bol bol dınlen yemene ıcmene yuklen onu yarıcak seyler ye bol bol bızde dualarımızı edelım annesini uzmeden dogar kızın cnm :)

Ay evet sabunun erimeme olayını ben de farkettim de aklıma bir iki saat önceden ıslatıp yumuşatmak geldi, sıvı deterjan misali, bi dahakine öyle deneyecegim
ersağ isminde bir marka var tamamen bitkisel her türlü belgelrini fln gördüm bitkisel olduğuna dair ben onun çamaşır deterjanıyla yıkadım hatta şampuanı flnda ordan alcam konak gibi şeyler oluşmuyormuş.. internetten araştırın sitesi var zaten etrafınıza soruşturun satan yoksa kendiniz üye olun zaten üyelik ücretsiz.. hatta ben üye oldum ve bütün temizlik malzemelerimi artık ersağdan alıyorum ve çok memnunum en azından sağlıklı cildime hiç zarar vermiyor tavsiye ederim..

Ya tabi ki hepsinin zorluğu var. Kimse ağrısız doğum yapamaz. Ama normal doğumda da doğum öncesi çok ağrı cekiyorsun. Arkadaşım 5 gündür 3 cm açıklıkla ve sanciyla doğumu bekliyor canım. Yani her ikisi de zor. . Kafam karışık en iyisi akışına bırakmak. Kismette ne varsa onu yaşıcaz. .

canım hem doktorum hemde çalıştığım kurum presüdür icabı istedi mecburen getirecem, ama senin çalıştığın yer istemeyebilir belki, hatta umarım istemez bir de o raporu getir götür işleriyle uğraşmazsın

Günaydın kızlar. Doğum korkularım ruyama da yansimaya başladı. Sanırım çok korkuyorum. . Önceden hiç korkuyordum ama insanların korkunç doğum hikayeleri beni korkutuyor neden anlatıyorlar bilmiyorum ama gerçekten dinlemek istemiyorum. Bir önceki gün bir yere gittik yok normal doğumda söyle oldu böyle öldüm böyle dirildim. Dün de bir yere gittik sezeryandan ölümden döndüm bilmem ne. Dinlemek istemiyorum yaaaa. . Depresyona sokuyorlar beni bazıları kendini aşıyor artık yarın lohusa olacaksın psikolojin bozulacak vs bilmem ne. Iki gün önce de Hatay da lohusa kadın 2 çocuğunu öldürmüş cinnet geçirmiş ikisini yılan olarak görmüş ve boğarak öldürmüş . Bana bunu örnek veriyorlar aman dikkat et diye. Yaaa psikopat bu insanlar rahat versinler artık

bencede çok düşünme canım..oluruna normaline bırak..ve hiç korkmaaaa...
benim 41. hafta bitti o kadar yürüyüş yaptım ettim bebek gelmedi..inatçı çıktı
sonra günüm geçti yatışım yapıldı..suni sancı veriledi 12 saat..ama ben suni sancıyıda hissetmedim..
tıpta litarütere girecek hastaymışım dr öyle dedi..ilk defa suni sancının etki etmediği hastaymşım..hiç ağrı çekmedim
sonra noldu bebek strese girdi suni sancıdan kalp atışları düzensizleşti hooooppp 5 dk içinde sezeryana alındımmm...
hiçte korktuğum gibi değilmiş szeryan..spinal vurdular hiçbirşey hissetmedim..bebeğim doğdu göğsüme verdileröptüm kokladım..
sonrasıda iyi geçti..
sadece 1 hafta kalkarken biraz dikişer acıyor o kadar..
hakkınıza hayırlı doğumlar olsun..Allah kolaylık versin

5 gün mü? rahat bıraksın, çok kasmış kendini yaa, boşa acı çekiyor... ne kadar rahat olur ve rahat bırakırsanız kaslarınızı o kadar çabuk gerçekleşir doğum...

canım bişey sormak istiyorum . yasal olarak 37+0 a kadar çalışabiliyoruz dimi . sornası istesekte çalışamıyoruz dimi

evet çalışamıyoruz canım. ben 33+1 de aldım raporumu aslında sat'a göre. Ama benim minigim başından beri 10 gün geri olduğu için 31+4 te almışş oldum çalışabilir raporumu. Zaten raporda haftan yazmıyor, doguma 8 hafta hala müracaat ettiğini ve 5 hafta daha çalışmak istediğini; çalıştıgın 5 haftayı dogum sonrasına eklemek istediğini yazıyor, başhekim onaylıyor ve bitiyor.

nette çok güzel doğal doğum hikayeleri var, onları okuyun...güzel ve sağlıklı bir doğum hayali kurun...şimdiden zor olacağa şartlarsanız öyle olur...kötü şeylere tıkayın kulaklarınızı...doğum, dünya tatlısı bebeklerimizle buluşma anımız olacak..bu anın gerekiyorsa ağrının tadını çıkaralım...

Allah hayırlı saglıklı dogum nasıp etsın canım ben ılk dogumumu 2,5 cm le yaptım rahme kadar kesmıslerdı cok zordu 13 saat boyunca sancı cektım ama acılmadı aslında oyle durumda sezeryan yapılması bence daha ıyı bol bol yuruyus yapın ımkanınız varsa havuza felan gıtme şansı suyun ıcınde yuruyun suda yurumek dogumu cok kolaylastırıyo

canım ben de gebelik şekeri çıktı oğlum biraz iri normal olmaz dedi doktorumuz o yüzden sezaryen dedi ve 38. haftada doğurtacak kısmetse
anladım canım sadece 3 haftan kalmış :) hadi hayırlısıyla gelsin inşallah doğumdan sonra bizi aydınlatmayı unutma )

cnm oyle konusulan ortamı terket ya da soyle ben dınlemek ıstemıyorum dıye ben asla yanımda konusturmuyorum dogumla ılgılı konuları hersey bana suprız olsun ıyı kotu ne yasıcaksam o gun yasıyım dıyorum ben senın yarınde olsam o ortamlarda hıc durmam evın farklı odasına gec vc ye gıtcem de bı sekılde kac, hıc de kasma kendını ne olucaksa olucak ztn sımdıden dusunupte son gunlerını zehır etme

canım bende çalışabilir raporumu aldım, personel sorumlusuna verdim. O da dediki; bunu sisteme girmmiyoruz zaten maksat bi sorun çıkarsa raporun vardı diye elimizde olsun, biz çalışamaz raporunu sisteme gireceğiz dedi. Doktorumda 37 de çalışamaz raporumu yazacakmış, bunu iş yerine verecekmişim. Ay ne değişik işler vallahi kafam agrıdı

kızlar bebeklerinizin çamaşırlarını neyle yıkadınız? ben daha yıkamadım. ama başlayayım diyorum artık.
birde süt sağma makinası aldınız mı?

canım ben hacışakir granül sabun tozu aldım makine için. 15 dakikalık programda yıkadım. Süt sağma makinesi almadım; ama alacağım marka konuusunda tecrübesizim araştırıyorum.

Ben sezeryandan daha cok korkuyorum :)
:) :) ben de öyleydim canım şimdi ne istediğimi de bilmiyorum artık :)
Senden cesaret gelmişti zaten canım çok teşekkür ederim içime su serptin biraz :)
5 gün mü? rahat bıraksın, çok kasmış kendini yaa, boşa acı çekiyor... ne kadar rahat olur ve rahat bırakırsanız kaslarınızı o kadar çabuk gerçekleşir doğum...

Cumartesi doğuruyor sandık canım hastaneye götürdk hemen 3 cm açılması çıktı ama nst de hiç sancı çıkmadı doktor da eve gönderdi kaç gündür sancilaniyor. Doktoru sancılar belinden kasiklarina vurunca gelirsin ondan önce gelme dedi. O da bekliyor. Sezeryan istemiyorum diye de inatlasiyor.
Canım. Hoşgeldin öncelikle seni burda görmek çok güzel :) çok seviniyorum. Doğru söylüyorsun o an şartlar neyi gerektiriyorsa o şekilde olmalı her şey. Şu an tasiniyoruz yürüyecek halim kalmıyor malesef..taşınma işi bittikten sonra hep yurucem tabi dogurmazsam :) burdaki havuzlar hijyen bakımından o kadar güvenilir değil canım o yüzden sıcak bakmıyorum

Bana özel anlattıkları için kacamiyorum canım . Anlatıyorlar. Korku filmi izler gibi dinliyorum. Insanlar psikolojiden hiç anlamiyorlar. Ama bundan sonra terslicem sanırım. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…