maalesef daha çıkmadı.kanun çıkmadı degilmi henuz nereden takip ederiz bilgisi olan varmı aceba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maalesef daha çıkmadı.kanun çıkmadı degilmi henuz nereden takip ederiz bilgisi olan varmı aceba ?
Yerim ben o kendini hazırlayan zeki bebekleri :) ne çok şey biliyor bu minnoslar :)Benimde oluyor hatta belime de sancı giriyor :) Yalancı sancı bebek kendini hazırlıyorr merak etme :)
rahatı kaçarsa götür yatak odana..Ben de kapi susunu fln yatak odası na asayim diyorum. Salonda bebegin rahati kacar mi bilemedim misafir fln olunca.
aleyhüm selam
Canım nick nasıl değişiyor. Ben bulamadım.
Aman kuzum boswer sana yakin olan hastabeye git arastir dr lari yeni acikiyomus hem hastane gerekirse butun dr lari dene az zamanimiz kaldi yaptigi affedilcek bsey degil terbiyesiz dr unÇok sinirlendim..degistirmek istiyorum ama bu saatten sonra hangi doktora guvenecem ki. Yeni hastane açılıyor haftaya iyi doktorlar geliyor belki oraya giderim.cok incindim bağırarak konuştu
Sanirim başka hastaneye gittiğim için öyle yaptı. Ama onun hastanesi çok uzak bunu o da biliyor. Iltihap çıktı canım çok fazla ondan oluyormuş bebeğim iyi çok şükür
Şimdi iyiyim canım. Bol miktarda enfeksiyon çıktı sınırların çok üstünde ilaç yazdı doktor
Doktor bakıyorum canım haftaya burda yeni bir hastane açılıyor yakın hem de. IYI doktorlar GELİYOR ona giderim belki
Şimdi eve geldim canım çok şükür kötü bişey yok doğum sancisinin çok farklı olduğunu söyledi . Bol miktarda iltihap var ondan oluyor dedi ilaç verdi.
hergün ölçüyorum canım sabah akşamnormal canım bu aylarda oalbiliyor arkadaşımda da oluyordu geçti sonra.
tansiyonunu doktora gittiğinde mi ölçüyorlar sen kendin mi rahatsızlanıp ölçtürüyorsun canım
Benim her camasirim muhakkak sut oluyo canim azda olsaBenimde bir iki kez oldu, biraz araştımıştım ozamanlar bunun normal bir durm olduğu, bebeğin emeceği ilk ağız sütünü etkilemeyeceği vs. Yazıyordu canım. İçin rahat olsun ama yinede doktorunla paylaş bu konuyu
idrarda mı iltihap var?kızlar, umarım iyisinizdir. dun kontrolumuz vardı, benim sıpa 2316 gr 45 cm olmus, ve ters duruyormus. doktor donmesi zor olabilir bu saatten sonra, kendini sezeryana hazırla dedibakalım herseyin hayırlısı, yine iltihap cıktı , kanım düşmüş, b12 düşmüş demir düşmüş, tekrar kan ilacına basladık. Bu arada ben de 17 kg almısım
![]()
![]()
bizden haberler boyle.
idrarda mı iltihap var?
geçmiş olsun canım ya,aksatma suyuevet idrar yolları enfeksiyonu sanırım, bi turlu gecmedi zaten, simdi gunde 3 lt su icicem, 15 gun sonra tekrar gidicem eger degerles dusmemisse mecburen antibiyotik![]()
Teşekkür ederim çok işime yaradı sağol.http://www.zazzle.com/
bu site de her türlü bebek etiket tasarıları var
Aynen bendede var canim korkutuyor beni ama ins normaldir uzsn dinlen mutlakaKIZLAR İKİ GÜNDÜR KARNIM AĞRIYOR YA, DÜZENLİ SANCI GİBİ DEĞİL AMA ARA ARA OLUYOR, NORMAL MİDİR BİLEMEDİM![]()
Nekadar siklikla gdiyosun kontrole canimcanım sakın moralini bozma.
bende geçen hafta cuma gittiğimde kafası hala yukardaydı, ve doktor son haftalar yaklaştıkça yeri daraldığı için dönme ihtimali azalır demişti. Benimde moralim çok bozulmuştu, normal doğum istiyorum ama sağlıkla gelsin nasıl gelirse gelsin dedim.
Dün akşam işten çıkınca 10- 15 dakka yürüdüm. karnıma öyle bi ağrı girdiki nefesimi kesti neredeyse, meğersem oğluşum dönmüş :) bugün gene kontrolüm vardı. Dr döndüğünü söyleyince çok sevindim.
normal doğum isteyenlere hep yürüyüşü önerirlerdi, anladım şimdi nedenini. bi kere bile tempolu yürümem dönmesini sağladı kuzumun. O yüzden moralini bozma eğer eben ve doktorun önerdiyse, riskli değilse senin içinde günde en fazla yarım saat yürümeye çalış bence :)
masallah cnm bebeğinekızlar, umarım iyisinizdir. dun kontrolumuz vardı, benim sıpa 2316 gr 45 cm olmus, ve ters duruyormus. doktor donmesi zor olabilir bu saatten sonra, kendini sezeryana hazırla dedibakalım herseyin hayırlısı, yine iltihap cıktı , kanım düşmüş, b12 düşmüş demir düşmüş, tekrar kan ilacına basladık. Bu arada ben de 17 kg almısım
![]()
![]()
bizden haberler boyle.