- 7 Eylül 2014
- 396
- 345
- 73
Yahu ne kadar ayip doktorunun yaptigi. "git gittigin doktoru ara" demek profesyonellikten cok uzak. 40 yillik arkadasin sanki. Ben olsam ben de degistirmem doktoru bosver gidip konus boyle kirici davranirse degistirirsin senden ve bebisten onemli degil canini sikma.Her şeyi soylicem yüzüne zaten canım içimde birakmicam. Dünkü yaptığı saygisizligi kendi de bilecek doktor diye her insana bagirma hakkına sahip değil. Biz var olduğumuz sürece onlar varlar. Ben hiç aramicaktim aslında acile gidip nst cektirip sonuç kötü çıkarsa aricaktim eşim ısrar etti ama sor diye. Ona uydum aradım. Sonra eşim bana diyor ki ee haklı doktor ne yapsın telefondan onun hastanesine gitmedin. Sanki beyfendiye de gidelim deseydim goturecekti acile zorla gitmedi. Ona da ayrı sinir oldum zaten.
Hatay dayım canım
Yoğun Bakım Ünitesi var canım. Ama yeni diye ne kadar oturur nasıl bir düzeni olur kestiremiyorum
O hastanedeki doktorlar hep birbirlerini tanıyorlar canım ve diger doktora sormadan kabul etmiyorlar. Bana neden geldiğim sorsa anlatsam kendi doktoruma yetistirecek . Ay bilmiyorum ki bir bakımdan ona inat onun hastanesinde başka doktora gidesim geliyor.
Kasilmalarin noldu?
kızlar, umarım iyisinizdir. dun kontrolumuz vardı, benim sıpa 2316 gr 45 cm olmus, ve ters duruyormus. doktor donmesi zor olabilir bu saatten sonra, kendini sezeryana hazırla dedibakalım herseyin hayırlısı, yine iltihap cıktı , kanım düşmüş, b12 düşmüş demir düşmüş, tekrar kan ilacına basladık. Bu arada ben de 17 kg almısım
![]()
![]()
bizden haberler boyle.
Masallah bebise. Belki doner uzme kendini, saglikla dogsunlar da nasil dogarlarsa dogsunlar diyorum ben.
Son kontrolde benim kiz donmustu ama benimki de bazen gorebiliyoruz tekrar donduklerini dedi. İnsallah olmaz tabi yeri yok gibi geliyor bana zaten:)
İdrar yolu enfeksiyonu insallah gecer antibiyotige gerek kalmaz. Suyu aksatma hic...
Su hala midemi bulandiryor benim, gebeligin basindan beri boyle... Zorluyorum hep kendimi