• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Slm kızlar nasılsınız bebışlerinız iyıdir umarım uzun zamandir giremedim forma benım minnoş kızim iyi çok şükür ama moral olarak çökmüs durumdayım ben öncedn bahsetmiştım benim kız ters duruyodu yanı kafa yukarida hala öyle pazartesi kontröl günümdü hala dönmemis yavrum kendimi normal doğuma okadar hazirlamıştımki şimdi sezeryan düşüncesi benı korkutuyo kabus görüyorum her gece dr.umda 2 hafta dişinı sık dedh sonra doğsada ónemli deil dedı bendn haberler böyle :KK43: he bu arada bebisim 2.500 gr olmuş :)

canım sakın moralini bozma.
bende geçen hafta cuma gittiğimde kafası hala yukardaydı, ve doktor son haftalar yaklaştıkça yeri daraldığı için dönme ihtimali azalır demişti. Benimde moralim çok bozulmuştu, normal doğum istiyorum ama sağlıkla gelsin nasıl gelirse gelsin dedim.
Dün akşam işten çıkınca 10- 15 dakka yürüdüm. karnıma öyle bi ağrı girdiki nefesimi kesti neredeyse, meğersem oğluşum dönmüş :) bugün gene kontrolüm vardı. Dr döndüğünü söyleyince çok sevindim.
normal doğum isteyenlere hep yürüyüşü önerirlerdi, anladım şimdi nedenini. bi kere bile tempolu yürümem dönmesini sağladı kuzumun. O yüzden moralini bozma eğer eben ve doktorun önerdiyse, riskli değilse senin içinde günde en fazla yarım saat yürümeye çalış bence :)

Teşekkür ederim canım. Bir bakımdan öyle diyorum. .doğumu yapıp bir daha suratini gormiyim doktorun. Bir yandan da yaptığını sindiremiyorum. Allaha havale ettim zaten canım.

Dün eve yakın gittiğim hastanede tek kadın doğumcu var canım o da iyi değil. Şimdi yeni bir tane açılıyor iyi 2 tane doktoru var. Haftaya açılacak sözde. Açılırsa o doktora bakacam içime sinerse ona gidecem olmazsa bu doktor dogurtsun bir daha suratini da görmek istemiyorum zaten

inşallah bir daha böyle münasebetsizlik yapmaz çünkü şu zamanlarda anlayışa en ihtiyacımız olduğu anlar, yeni açılacak hastanede de yeni doğan yoğun bakım ünitesi olup olmadığını mutlaka sor canım, ne olur ne olmaz diye,kendimde ilk dikkat ettiğim şeydir bu tedbiri elden bırakmamak için...

Artık 8gun oldu bebegm dogalı.kuveste ama gun gectıkce buyuo daha cok dokunuyorum dun kucagma aldım oglum öle guzel kokuodukı doyamadm kokusuna <3
Az kaldı dedi doktorumuz braz daha sabredicez. dua edin ogluma teyzeleri
rabbim yardımcınız olsun inş bundan sonrası daha kolay ve çabuk geçer..:)

Canım biliyorsun doktorumun ilk vukuati değil önceden de kirmisti beni. Doktor bulamadığım için onda devam etmiştim. Şimdi yine evime yakın yeni bir hastane açılacak sözde ocakta acilacakti açılamadı bir türlü. . Haftaya kesin açılacak diyorlar yeni bir doktor geliyor çok iyiymiş. Ama oturmamis yeni açılmış hastaneye de güven olur mu bilmiyorum işte. .

Inşallah canım teşekkür ederim

Çünkü onlar bize ticari olarak bakıyorlar canım bizi sadece para olarak görüyorlar. Umarim iyi bir doktor bulurum bulamazsam ona mecbur kalacam ve hiç istemiyorum. Eşim eşek gibi doğumunu kendi yapacak kaç aydır para döküyoruz ona ve hastanesine bu onun görevi inadına ona gidecez. Ama.bir doktor daha bulup kendimizi garantiye alacaz diyor.

Peki canım yeni başladığin doktor nasıl. Sana nasıl davrandı. Bizim burdaki doktorlar genelde son ay yanına gelen hastayı pek onemsemiyorlar. Doğum mesai saati dışında olduğunda gelmiyorlar bundan çok korkuyorum

Teşekkür ederim canım inşallah bulurum kendimi çok yalnız hissediyorum. Sanki tek başıma bir ormana düşmüş gibi çaresiz güvensiz. . Doktor idrar yollarında enfeksiyon olduğunu söyledi. Çok fazla hem de. O ağrı yapıyormuş. Olay verdi şimdi de boğazım ağrıyor sanırım iltihaplanmis. Ilac verdi bana kullanmak istiyorum ama veren doktor acil doktoru guvenebilirmiyim bilmiyorum. Ne yapacam ben ya :KK43:
Anladım canım yeni açılmış hastaneye de güven olmaz gerçekten. O hastanede başka doktora gitsen olmaz mı?

Gunaydin tatli anneler ve kuzucuklar.dun yazamadim doktordan sonra 43 cm 2450 gr olmusuZ:anneadayı::nazar: nst ye girdim kasilma cikmadi. 35. Haftadan sonra her hafta gelsen iyi olur dedi doktorum
Gözünaydın maşallah bebişine onda artık bir tosun :))

...

Eklentiler

• kreş.webp
    kreş.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 105
Artık 8gun oldu bebegm dogalı.kuveste ama gun gectıkce buyuo daha cok dokunuyorum dun kucagma aldım oglum öle guzel kokuodukı doyamadm kokusuna <3
Maşallah nasıl sevindim anlatamam. Rabbim hayırlısıyla kucağına aldırsın evinde eşinle yuvanda bebeğimle çok güzel günler nasip etsin. Daha da iyi olacaksınız biraz daha sabredicez.

Merhaba arkadaşlar. Bebek şekeri için etiket tasarlayabilecegimiz bir site vardı. Ismini hatirlayamadim. Bilen var mi?

Çok üzüldüm ya bazı doktorlar böyle şeyleri onur meselesi haline getiriyor, benim hastam başka hastaneye gidip beni neden arıyor diye, keşke aramasaydın ya da evden arayıp ona göre hareket etseydin. Böyle üzülmezdin. Bence bu saatten sonra doktor değiştirmek yerine gidip konuşsan mı neden böyle yaptınız beni bu halde çok üzdünüz diye, yine de sen bilirsin tabi nasıl rahat edeceksen öyle yap
Her şeyi soylicem yüzüne zaten canım içimde birakmicam. Dünkü yaptığı saygisizligi kendi de bilecek doktor diye her insana bagirma hakkına sahip değil. Biz var olduğumuz sürece onlar varlar. Ben hiç aramicaktim aslında acile gidip nst cektirip sonuç kötü çıkarsa aricaktim eşim ısrar etti ama sor diye. Ona uydum aradım. Sonra eşim bana diyor ki ee haklı doktor ne yapsın telefondan onun hastanesine gitmedin. Sanki beyfendiye de gidelim deseydim goturecekti acile zorla gitmedi. Ona da ayrı sinir oldum zaten.
Nerede yaşıyorsun canım. İstanbul'da değildin sanki. Belki doktor önerimiz olur.
Hatay dayım canım
inşallah bir daha böyle münasebetsizlik yapmaz çünkü şu zamanlarda anlayışa en ihtiyacımız olduğu anlar, yeni açılacak hastanede de yeni doğan yoğun bakım ünitesi olup olmadığını mutlaka sor canım, ne olur ne olmaz diye,kendimde ilk dikkat ettiğim şeydir bu tedbiri elden bırakmamak için...
Yoğun Bakım Ünitesi var canım. Ama yeni diye ne kadar oturur nasıl bir düzeni olur kestiremiyorum
Anladım canım yeni açılmış hastaneye de güven olmaz gerçekten. O hastanede başka doktora gitsen olmaz mı?

Gözünaydın maşallah bebişine onda artık bir tosun :))
O hastanedeki doktorlar hep birbirlerini tanıyorlar canım ve diger doktora sormadan kabul etmiyorlar. Bana neden geldiğim sorsa anlatsam kendi doktoruma yetistirecek . Ay bilmiyorum ki bir bakımdan ona inat onun hastanesinde başka doktora gidesim geliyor.

rabbimmm yar ve yardımcınız olsunn bir an önce bebeğinize kavusursunuz inş. dualarım sizinle :KK16:

KIZLAR ŞU YENİ KANUNUN FAYDALI YÖNÜNÜ BEN PEK GÖREMEDİM. ZATEN 3 SAAT SÜT İZNİ VARDI SAAT 1 BİLEMEDİN 2 DE ÇIKILIYORDUK TAM MAAŞ ALINIYORDU, ŞİMDİ 12 YE KADAR ÇALIŞ YARIM MAAŞ, BENCE O KADAR DA GÜZEL BİR DURUM OLMADI, DOĞRU DÜRÜST DOĞUM İZNİNİ 6 AYA ÇIKARSALAR NEYSEEEE....
yarım maaş değil ki, yine tam maaş alınacak.özelde çalışanların yarım maaşını kendi işverenleri ,yarısınıda devlet ödeyecek.kamudakilerin hepsini devlet ödeyecek

yarım maaş değil ki, yine tam maaş alınacak.özelde çalışanların yarım maaşını kendi işverenleri ,yarısınıda devlet ödeyecek.kamudakilerin hepsini devlet ödeyecek

kanun çıkmadı degilmi henuz nereden takip ederiz bilgisi olan varmı aceba ?

Back
X