- 3 Kasım 2014
- 191
- 210
- 48
Slm kızlar nasılsınız bebışlerinız iyıdir umarım uzun zamandir giremedim forma benım minnoş kızim iyi çok şükür ama moral olarak çökmüs durumdayım ben öncedn bahsetmiştım benim kız ters duruyodu yanı kafa yukarida hala öyle pazartesi kontröl günümdü hala dönmemis yavrum kendimi normal doğuma okadar hazirlamıştımki şimdi sezeryan düşüncesi benı korkutuyo kabus görüyorum her gece dr.umda 2 hafta dişinı sık dedh sonra doğsada ónemli deil dedı bendn haberler böylehe bu arada bebisim 2.500 gr olmuş :)
canım sakın moralini bozma.
bende geçen hafta cuma gittiğimde kafası hala yukardaydı, ve doktor son haftalar yaklaştıkça yeri daraldığı için dönme ihtimali azalır demişti. Benimde moralim çok bozulmuştu, normal doğum istiyorum ama sağlıkla gelsin nasıl gelirse gelsin dedim.
Dün akşam işten çıkınca 10- 15 dakka yürüdüm. karnıma öyle bi ağrı girdiki nefesimi kesti neredeyse, meğersem oğluşum dönmüş :) bugün gene kontrolüm vardı. Dr döndüğünü söyleyince çok sevindim.
normal doğum isteyenlere hep yürüyüşü önerirlerdi, anladım şimdi nedenini. bi kere bile tempolu yürümem dönmesini sağladı kuzumun. O yüzden moralini bozma eğer eben ve doktorun önerdiyse, riskli değilse senin içinde günde en fazla yarım saat yürümeye çalış bence :)