- 4 Kasım 2014
- 2.250
- 3.408
- 168
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Yarin 11 de kizima kavusmus olacagim,cok heyecanliyim:)biraz da korkuyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Yarin 11 de kizima kavusmus olacagim,cok heyecanliyim:)biraz da korkuyorum.
yazmayı unuttum arkadaşlarımdan biri sakinleştirici iğne olmuş ve çok rahat geçtiğini söyledi.Kızlar merhaba öncelikle herkese bebişlerine hayırlısıyla kavuşmasını diliyorum kavuşanlara da birlikte sağlıklı uzuuuun yıllar dilerim. ben 39.haftama girdim ama prenses dönmediği için doktorum hftaya gün vericek sezeryan için bana ve epidurali öneriyo ama benim için iğnenin acısı ameliyatta hissedilen duygular vs. daha önemli kaygılarım var örneğin pıhtı atması gibi riskli bi durum oluşabilirmi yada alerjik astımım var aspirin ve penisilin alerjisi..epidurale konan ilaçlardan korkuyorum...bir an önce anestezi dr.umla konuşmam lazım sanırım yoksa bu endişeler beni bitiriyor. Size epiduralden önce kan tetkikleri yapıldımı aynı gün mü yapıldı öncedenmi? birde epiduralden önce sakıinleştirici isteyebiliyormuyuz acaba?![]()
Bende öyle unutuyorum valla kafam yerinde değilYa kızlar ben ilaçları çok başladım. Magnezyum Bi hafta oldu içmeye li.kan şurubu sa öyle . Napim basliyimmi yine yoksa bırakayim mi artık
Daha erken ama acele etmekızlarrr nolr dua edın bana persmbe gunu doktora gdıcem ıns acılma rhım agznda ınclme vrdr da normal dogururm sezryan olmam ınssssssss((
Ne güzel yazmışsın hepimizi ağlatıcaksın çok doğru bir şey var ben de bu vesileyle söylemek istiyorum burası bu forum sizler olmadaydınız bu süreç bu kadar güzel ve hızlı geçmezdi ben de kendi adıma hepinize çoook teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin. Doğumu gerçekleşenlere allah analı babalı büyütmeyinasip etsin biz kalanlara da kolay doğumlar diliyorum.Kızlar yolun sonuna yaklaştım artık... Bugün kontrolüm var. Doktorumla önümüzde ki hafta için sezeryan günü kararlaştıracağız. Garip duygular içerisindeyim... Hamileliğimin son günleri.... Hem biran önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum hemde hamilelik günlerim bitiyor diye üzülüyorum. En iyisi anın tadını çıkarmak. Buarada iyice ağırlaşmaya başladım. Yatıp kalkmakta zorluk çekiyorum özellikle ayakta çok kalınca... Ben gece 4 de bir uyandım bu saate kadar da uyuyamadım. Çok duygusalım, duyguluyum şu sıralar... Her birinize sarılıp ağlamak istiyorum, güzel dileklerde bulunmak istiyorum.. Kaç aydır o kadar şey paylaştık, destek olduk birbirimize. Eylül ayından beri yaxıyorum mayıs anneleri topiğine. Görmeden tanıyor gibi oldum bir çoğunuzu.. Belki bunları bir daha yazacak fırsat bulamayabilirim. Aklımda ve dualarımdAsınız. Allah a emanet olun kızlar...
bu aralar kimin doğum haberini veya doğuracagı günü duysam ağlamaya başlıyorum iyiice duygusallaştık , sizinde cok az kaldı kavuşmanıza cok heycanlı :)Kızlar biz geldik , bebişimiz çok iyi maşallah. Doğumu konuştuk. Nst de sıfır Sancı. Bebiş hala yukarda :) gelmeye pek niyeti yok. Şaka bir yana doktor gününü bekliyor sorun yok dedi. Bir günde sancıyla iner aşağı merak etme dedi. Ve en güzeli pazartesi son kızlar. Eğer kızım gelmezse pazartesi suni sancıyla çağırıcaz zeynebi. Kordondan ve kilodan dolayı da gelemezse sonunu sezeryanla bitiricez. Hiç de ısrar etmicem sezeryan ya da normal diye. Hayırlısı neyse o olsun. Doktoruma çok güveniyorum. Bıgün suni Sancı hakkında biraz olumsuz şeyler duyduğumu söyledim. Hemen sezeryana alalım diyebilirdi. Kendi sancınla aynı şey hiç korkma. Belki normal gelmek ister bir Soralım biz dedi :) çok çok rahatladık en geç pazartesi kavuşuyorum inşallah yavruma :) darısı güzel haber bekleyen herkesin başına kızlar :)
amin canım, yazarsan çok sevinirim :)shine-15 Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi canım. bugün akşam gidicem bende yazarım aldığım cvpları :)
ayy ben de heyecanlandım. sağlıkla doğur büyüt canım.Yarin 11 de kizima kavusmus olacagim,cok heyecanliyim:)biraz da korkuyorum.
Allah korusun seni çocuklarına ve eşine bağışlasın cnm. Hayırlısıyla bir doğursaydık.Bende de aynı duygusallık var ve beni her gören ay bişey kalmamış doğumuna da bitmiş falan diyor.bana da gün geçmiyor.mayıs ayı gelemedi bir türlü.artık hamilelik de çok zorlaştı.bitsin istiyorum artık bebeğime kavuşmak istiyorum.birde ben doğumdayken kızlarım nasıl durucaklar o beni çok üzüyor.büyüğü durur evet ama küçüğü bensiz kalmaz hiç.2 gün hastanede kalsak ne yapıcak babannesiyle kalıcaklar.bakabilecek mi onlara.bakar diyorum ama bir yanım da ya aç kalırlarsa ya bişey olursa diye korkuyorum.kendimi düşünecek durumum da yok ama eşimin korkuları var ya sana bişey olursa falan diyo.öncekilerde hiç öyle bişey gelmezdi aklıma şimdi geliyor diyo.ona da üzülüyorum.geçsin bitsin evimize gelelim hayırlısıyla.daha da bişey istemiyorum inanın.
amin bitanem. ben de aynı şeyleri düşünüyorum. iyi ki varsınız güzel anneler. sizi seviyorum BACILARIMNe güzel yazmışsın hepimizi ağlatıcaksın çok doğru bir şey var ben de bu vesileyle söylemek istiyorum burası bu forum sizler olmadaydınız bu süreç bu kadar güzel ve hızlı geçmezdi ben de kendi adıma hepinize çoook teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin. Doğumu gerçekleşenlere allah analı babalı büyütmeyinasip etsin biz kalanlara da kolay doğumlar diliyorum.
Sagol canim,darisi sizlerin basina. Allah sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin:)Ne kadar guzel..Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim hic korkma..tevekkület bizlerde dua ediyor olacagiz senin icin
aaa hani bugün çatı muayenesi olacaktın. neden yapmadıGeldimmmm kizlarrr :) sukur 3300 gr olmus. Suyun herseyin iyi allttn muayeneyi 1 hafta sonra ac karna gel sabahtan gel dedi. Cati muayenemi oyle yapacakmis. Ama her an suyun nisaninda gelebilir artik dedi. Sukur kuzum iyi. Ay cok rahatladim:)))
Allah hayırlısıyla bebeğine kavuşmayı nasip etsin canım :)Yarin 11 de kizima kavusmus olacagim,cok heyecanliyim:)biraz da korkuyorum.
Tesekkür ederim canim,firsatim oluncA yazacagim dogum macerami:)ayy ben de heyecanlandım. sağlıkla doğur büyüt canım.
haber ver fırsat buldukça
sana da bebişe de kocaman muck