- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar yardim edin nolur dogdugundan beri biberonda aliyo gunde birkez falan ama son iki gundur boyle agliyor memede bi heves liyir memeyi sonra aglayip birakiyor neden sizce hic emmedi bugun dogru durustKizlar bebegim hep az surelerle emdi 21 gunluk iki uc saatte bir bes yada on dk..ondan sonra memeyi agzina almiyordu cok geliyodu zaten sutum yeter diyordum...bugun sorun yasadik sutum o kadar cok geliyoki gogsumden fiskiriyoo resmen ve bebegim agzina aldigi an cikariyo memeyi yada sut agzina cok doluyo ya oguruyo yada agzindan sutleri cikariyo yatiriyorum meme araniyo annem sagda verelim dedi 60 cc icti biberonla hemde tek nefeste cok gelmesi de kotu ememiyo beni rahat napcam ben ya bi akil verin nolur
pamukçuk olabilirEmziren anneler meme ucunda beyazlık var mı sizde bende var acaba normal mi emzirirken ve sonrasında inanılmazsızlıyor göğüslerim acaba ilgisi var mı diye merak ediyorum bu ağrılar beni delirtecek çünkü
pompa ile sağıp verin fazlasını depolayınKizlar bebegim hep az surelerle emdi 21 gunluk iki uc saatte bir bes yada on dk..ondan sonra memeyi agzina almiyordu cok geliyodu zaten sutum yeter diyordum...bugun sorun yasadik sutum o kadar cok geliyoki gogsumden fiskiriyoo resmen ve bebegim agzina aldigi an cikariyo memeyi yada sut agzina cok doluyo ya oguruyo yada agzindan sutleri cikariyo yatiriyorum meme araniyo annem sagda verelim dedi 60 cc icti biberonla hemde tek nefeste cok gelmesi de kotu ememiyo beni rahat napcam ben ya bi akil verin nolur
Ben de tutacağım inşallah. Allah yardımcımız olsun, bisey olmaz bence hem bebeklerimiz de bu rahmetten mahrum kalmasın insBen de tutucam canım inşallah bebişler etkilenmez.. Şimdi tutmazsam bir ay kaza tutamam ben çok zor olur..
Allah kabul etsin canım.. Ilk sahurumuzu yaptık inşallah zorlanmadan tutarız..Ben de tutacağım inşallah. Allah yardımcımız olsun, bisey olmaz bence hem bebeklerimiz de bu rahmetten mahrum kalmasın ins
ben de gunde 2 defa 30 cc veriyorum, doktor kiloalımı yavaş dediği ve sarılık olduğu için. biberonla vermeye ben de korkuyorum,bir arkadaşım kaşık biberon önerdi, medelanın bir modeli, henüz almadım ama onla da verilebilir, haftaya kontrolümüz var mamayı arttırırsa ondan alıcam.Canım biberonla mama verdiğim için bebeğim beni emmiyo yazan sendin sanırım ben de Oğluma mama veriyorum ama ben hep kaşıkla yedirdim geçen hafta biberon aldık iki gün verdik ve beni emmesi Değişti.. Biraz daha versem beni bırakacaktı bizde mecbur tekrar kasığa döndük.. Biberon daha kolay oluyor ama beni bırakması her şeyden kötü o Yüzden ben kaşıkla vermeye devam ediyorum..
arkadaşlar kalça usg si kim öneriyor bizim ki için ne doğum dr um nede çocuk dr um hiç bahsetmedi.Haftaya bir aylık oluyor bizimki aşısı yapılacak ve kalça usg'si çekilecek.
bizim 1. ay kontrolünde yapıldı canım. son gittiğimiz doktor hemen sordu yapıldı mı diye aynı gün çektirdik. bir önceki doktorumuz da normalde 2. ayda yapılıyo ama sizin makat geliş olduğu için 1. ay yapılması gerekiyo demişti.arkadaşlar kalça usg si kim öneriyor bizim ki için ne doğum dr um nede çocuk dr um hiç bahsetmedi.