Ay maşallah ya senin Kızın kaç günlük oldu ben de merak ettimCanım tam doğum tarihiniz neydi? Benim kızım da ellerini uzatmaya tutmaya başladı hatta dun oyuncağını kendi kendine el değiştirdi bi ona aliyor bi diğer eline :) gazi geldiğinde, heyecanlandiginda, onunla konuşup güldüğünde eller ayaklar durmuyor
canim niye uzuldun ki. benim oglum 3 aylik kontrolunde 6150 g cikti. onemli olan grafikte bir degisiklik olmamasi. ilk dogdugunda da yaklasik %40luk dilimdeydi, simdi de oyle. annesi gibi kilolu olmasin iste.@shine-15 3 aylık kontrolümüzde boyumuz 63 cm kilomuz 7200 canım
3 ay 20 günlük olduk, mayısta doğacaktı biraz acele etti 27 nisanda geldi..Ay maşallah ya senin Kızın kaç günlük oldu ben de merak ettim
Ben ilk dozu yaptırdım 4 tane aşı oldu biraz huzursuzlandi ama yarım ölçek calpol verince rahatladıKızlar rotavirüs aşısı yaptıran var mı ateş filan yapıyor mu
Yani varsa testte çıkması Lazım bencede strese girmeyelimİnşalah olurum bende testlerde çıkmadığını ilk defa duyuyorum benim 15 gün geçti test de yapmadım doktor adet kanamasının büyük ihtimalle yumurtlama olmadan gerçekleştiğini söyledi telde düzene girmesi uzun sürermiş içimi rahatlattı
Dört tane ne ki canım ikinci ayda üç tane yaptırmıştık. Rotavirüsten başka yapılmadı bu ay.Ben ilk dozu yaptırdım 4 tane aşı oldu biraz huzursuzlandi ama yarım ölçek calpol verince rahatladı
Kizlar kizim 3 ay 14 gunluk.
Acayip salyasi akiyoo bide kopurtuyo surekli akiyo nedendir sizce cok sık oluyo bi kac gundur..
Yalanci meme emiyomu senin ki. Nette okumustum bayanlar demis ki ; ya yalanci memeden yada dis demisler.Canım benimkide aynı baloncuklar ağzında resmen.. az büyük olsa diş çıkartıyo diycem ama :/ birde huzursuz..
Sezeryan olan bir arkadaşın çocuğu 4 yaşında idi o zaman zaman hala sızlıyor derdi sezeryan yeri. Benim ilk sezeryan ne zaman geçer bilmiyorun
Ayy canim nazara mi geldin. Gozu olanin gozu ciksin. Tovbe tovbe. Sikma canini sakin duzelir allahin izniyleKizlae moralim cok bozuk dun misafirlige gitmistim hepsi bebegimi gorunce bu bildigin 6 7 aylik cocuk gibi sutun baya yaramis dedi bugun ogleden sonra bi anda sutum azaldi elinle sıkıyorum su gibi bir damla cikiyor sadece
InsaAllah canim ya icim sıkıliyor oglum ac kalacak ddiye bugun dolaba attigim sutlerden verdim yarina insaAllah duzelir dua et bana lutfenAyy canim nazara mi geldin. Gozu olanin gozu ciksin. Tovbe tovbe. Sikma canini sakin duzelir allahin izniyle
Kesik kesik uyaniyor karnini doyuruyorum uyuyor onda da sorun yok :)Gece uyuyosa sorun yok.
Normal canim benimkide cikariyor ilerde dis cikaracaklar salya cikararak anlasilirmis ilk belirtisiKizlar kizim 3 ay 14 gunluk.
Acayip salyasi akiyoo bide kopurtuyo surekli akiyo nedendir sizce cok sık oluyo bi kac gundur..
Benim kizim 3 aylik 2.5 aylikken yapmisti simdi gecti Allaha sukurMeme grevi hakkinda bilgisi olan varmi arkadaslar :-(
Nazar duasi oku hep gogsune canim ahhh bu insanlari anlamiyorum ya sit yariyorsa sanane yaramiyorsa sanane o ceneni ne ddiue kapamazsin ki .bana da aynisini yaptilar simdi sutum var ama kizima yaramiyor mamaya basladik kilo alamamis gecen ayelf21 .!.:Kizlae moralim cok bozuk dun misafirlige gitmistim hepsi bebegimi gorunce bu bildigin 6 7 aylik cocuk gibi sutun baya yaramis dedi bugun ogleden sonra bi anda sutum azaldi elinle sıkıyorum su gibi bir damla cikiyor sadece
Merhaba Fesaa, ben de ikinci bebeğimi normal yapmak istiyorum, bu doğumumu üniversite hastanesinde yaptım mecburi sezaryen oldu, sabah suyum gelmişti ve sancım yoktu 7'den 11'e kadar beklediler sancım gelir mi diye gelmeyince suni sancı verdiler açılmam 3 cm gitmiştim akşam 17:30'da 4,5 cm idi ve hiç su kalmamıştı, bir de bebeğin kafasında ödem oluşmuştu, hoca son muayeneden sonra durumu anlattı ve bana sordu ne yapalım diye ben de yavrumu riske atmak istemedim, iyiki de yapmamışım çünkü başı baya şiş doğdu, kule kafaydı :):):) Velhasıl 2. doğumuma normal çok istiyorum, sen nasıl başardın ilki neden sezaryendi? Çok sordum kusura bakma :):)Benim kızım sezaryandı ilk bebeğim yani şu an 3,5 yaşında sızlama yok ama uyuşukluk var. Uyuşukluğu geçmeyecek hayatımız boyunca.
İkinci bebeğim normal oldu. Çok şükür 3 aylığız hiçbir izi kalmadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?