97 günlüğüz hala dönmüyoruzzzKizlar cok mutluyum...cok zorlu birkac hafta gecirdik doktorda buyume atagi donemi oldugunu yeni yetenekler kazanacagini soylemisti..emmiyordu surekli agliyordu uykuya dalamiyirdu..bunlar yavas yavas azalmaya basladi..ve bebegim bu donem sonunda sirt ustunden yuz ustune donmeyi ellerini incelemeyi kikirdayarak gulmeyi kendisine uzattigimda parmagimi yada cingiragini cok kisa sureylede olsa tutmaya basladiucuncu ayimizi dun doldurduk
Bende ole sanki ikiisni birarada yurutemiyecek gibi hissediyorumokul açılcak ve ben hiç işe başlamak istemiyorum
Maşallah canım bebeğine:) evet zor bi süreç geçiriyordun ama sonu güzel oldu.Kizlar cok mutluyum...cok zorlu birkac hafta gecirdik doktorda buyume atagi donemi oldugunu yeni yetenekler kazanacagini soylemisti..emmiyordu surekli agliyordu uykuya dalamiyirdu..bunlar yavas yavas azalmaya basladi..ve bebegim bu donem sonunda sirt ustunden yuz ustune donmeyi ellerini incelemeyi kikirdayarak gulmeyi kendisine uzattigimda parmagimi yada cingiragini cok kisa sureylede olsa tutmaya basladiucuncu ayimizi dun doldurduk
Canım biz 4 aylığız ama yan dönüyoruz tam dönmüyor daha, bazı bebekler 2-3 ay sonra dönermiş,çok hareketli bi kızım yok ağırdan aliyor sanırım97 günlüğüz hala dönmüyoruzzz
Evet ya oglumda da varm reflu. Emdikten sonra en az 20 dk dik pozisyonda tutyoruz. Yataginin bir tarafini da yukselttik doktorun demesiyle. Bir de emerken sik sik gaz cikartmasini saglarsan daha rahat ediyor. Emerken de basi yukarda olsa daha iyi oluyor.Canim reflusu olmasin. Benim cocuklarda var malesef. Su an yeni bebisimizde de var. Beslendikten sonra gazini almak icin kaldirdigimda yemegonin yarisini kusuyor gaz vikartayim derken midesini bisaltiyor yavrum.biraz azalmaya basladi gerci kardesleri 6 aylik olunca iyice azalmisti.
ne zaman yapılıyo zeka testiZeka testlerinde ilk kelimesini ne zaman söyledi diye soruluyor bebekten bebeğe fark olabilir tabiki, hepimizinki çok akıllı olur inşallah
Tatlim bir sitede besinci aya kadar donmemeleri normal diye okudum bebeklerin97 günlüğüz hala dönmüyoruzzz
Cok tesekkur ederim canimMaşallah canım bebeğine:) evet zor bi süreç geçiriyordun ama sonu güzel oldu.
ilk bebeklerimiz olduğundan ne olduğunu bilemeyip bocaliyoruz inşallah ikinciler daha kolay olacak gazdı, atakdı, meme greviydi sakin atlatacağız :)
Benim oğlan çook hareketli deli gibi tepiniyo oyuncaklarina vuruyo onlarla sohbet ediyo ama dönmüyoo hala zamani var demekki bekliycez sabirla inşCanım biz 4 aylığız ama yan dönüyoruz tam dönmüyor daha, bazı bebekler 2-3 ay sonra dönermiş,çok hareketli bi kızım yok ağırdan aliyor sanırım
:) benim kızımda babasıyla oynarken bababa dedi. eşim çok mutlu olduKızlarr gözlerimm dolu dolu yaziyorum çook mutluyumm bebeğim bugün 3. Kez anne dedi bilerek demiyo tabiki rast gele söylüyo ama benim için o kadar değerliki eşimde duydu ağzı açık kaldı bilerek yapti saniyo
Kokmayan kakaya kaka dememmkızlar bebeğinizin kakası kokuyor mu?
son 2 haftadır ekşi ekşi kokuyo da merak ettim :)Kokmayan kakaya kaka dememmkokuyo tabii hemdee çooook feciii hatta kaka yapmadiysa çikardiği gaz da kokuyor
hiçbir fikrim yok doktora sormayı unuttum. sadece anne sütü mü sizin deBenim kizimin da kokuyo buraya sorcaktim ben de.bana usuttuyse kakasi gazi kokar dedi kv ama dogru mu ki
Benim arada mama takviyesi var bazen sutumde azalma hissettigimde mama veriyorum gunde bir kezhiçbir fikrim yok doktora sormayı unuttum. sadece anne sütü mü sizin de
hemde ne kokmak :)kızlar bebeğinizin kakası kokuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?