- 22 Ağustos 2014
- 827
- 1.095
- 158
Bende 3- 4kere birşeyler yazdım ama çok düzenli olmadı. Her içimden geldiğinde yazamadım fırsat bulamadığım için. Duygularımın en yoğun olduğu zamanlarda ya iş yerinde oluyorum ya yolda :) bu yüzden telefonuma yazabildim hislerimi. El yazımla çok az yazabildim.Ben de biraz bir şeyler yazıyorum ragyu. Tutmak lazım kaç kere hamile olacağız hayatımızda:) Hatırlanmaya değer günler. Bir arkadaşım blog yazıyordu çok güzeldi, ama ikinci çocuktan sonra zaman bulamamaya başladı.
Foto hiç çekmedim zaten ok adar az belli olyokiiiiiiii
Çok iyi yapıyorsun canım. Bugünler geri gelmiyor. İnsan sonra pişman oluyor yapamadıkları için. İlk hamileliğimde fazla fotoğraf çektirmemişim. Var fotoğraflarım ama fazla değil. Sonradan bir hamile albümüm olmadığı için çok pişman olmuştum. Bunda bol bol fotoğrafçekilicem dedim ama şimdide henüz karnım belli olmadığı için içimden gelmiyor. yine pek fotoğraf ım yokMerhaba canım,çok şükür burda güzel haberler var buaralar böylede devam etsin inş :) benimde haftaya 2li taramam yapılacak,umarım güzel sonuçlar alırız bizlerde diğer arkadaşlarımız gibi..Ben tutuyorum hamile günlüğü,eşim sağolsun kapaklarına resimlerimizi koydurup özel defter yaptırmış bazı önsözlerle.Ben şimdilik muayeneye gittiğimiz onu gördüğümüz günleri anlatabiliyorum ancak,tabi yazarken gözlyaşlarım sel oluyor ama o bile tarifsiz bir duygu,şimdilik ultrason fotolarını görmek isteyen olur diye ayrı tutuyorum onları ama sonra sayfaların altına yapıştırmak niyetindeyim inş :) Kesinlikle sende ufak ufak başla,bi başlayınca devamı geliyor çünkü..Sevgiler :)