Akşamları bende nefes nefese kalıyorum canım yaa. Sanki kendimi 9 aylık hamile gibi hissediyorum eğilip doğrulurken bile zorlanıyorum. Acaba benimki de mi şişkinlikten...
aslında bu sefer hiç birşey hissedemiyorum. Sağolsun benim dışımdaki herkes benim için birşeyler hissediyor. Belkide hislerimi karıştırıyorlar o yüzden hissedemiyorum. Rüyalarında kızım olduğunu görenler var. Herkes kızın olcak senin diyor. Bende sağlıklı olsun hayırlısı olsun ama ben sanki oğlum olacak gibi hissediyorum diyorum çok da hissetmediğim halde. Niye mi? Eğer erkekse diye insanları alıştırmaya çalışıyorum. Sonra bana binbir türlü yorum yapmasınlar diye. İlk çocuğum erkek ya. Bu da erkek olursa yapılcak yorumları biliyorum. "Olsun sağlıklı olsun da" "neyse üçüncü kız olur artık" vs vs gibi... İnsanların çoğunun bunu kötü niyetle demediğinden eminim fakat yine de insan rahatsız oluyor. Aslında cinsiyet takıntısı toplumsal baskılardan kaynaklanıyor. Yoksa hiçbir anne&baba için çocuğunun cinsiyeti önemli değildir. Önemli olan bir evlat sahibi olmaktır.