Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah. :) Çok sevindim. Bende bu akşam mı idrar testini denesem mi acaba.Merhaba,
Ben de hemen tecrübemi paylaşayım öyleyse. Son adet tarihim yani sat 9 Ağustos. Adet ağrıları gibi ağrı yaşadım. Yaptığım testte pozitif çıktı. Beklenilen adet günü sonum veren testlerden aldım. Şimdi de doktor kontrolünde kan testi yapıldı. HCG 482 çıktı.
Bakalım doktor ne dicek, sıradayım şimdi.
inş cnm allah yardımcımız olsuninsallah meleginin minik kalbini duyarsin canim korkutma kendini hersey iyi olcam insallah... bende insallah pazartesi gidecem daha ilk defa doktora
Benim ikinci hamileliğim olacak ama çok heyecanlıyım. İlkiyle arasında hiç bir fark yok.Merhaba. Çok teşekkür ederim. Sanki benimde içimde öyle bir his var. dediğin doğru 28 günde bir oluyorum. Çok heyecanlı bir süreçmiş ya. Olursa ilk gebeliğim olacak. :) İnşallah ikimizde hayırlı haberler alırız kısa zamanda :)
kusum niye okadarcik uyku ?? calisiyormusun? bende calisiyorum ama sukur bugun izin gunum yarin yine is basi ama yine bu vakitde uyanirim herhaldesoyle 5 6 aylik olaydik da gebe raporu alsaydim hic calismak gelmiyo icimden
İnşallah güzel haberler verir o doktorlar sana...Herkese merhabalar; bende seurekli kimyasal gebelik ve dusuk yasayanlardanimsat 25 temmuz gecen hafta kucuk bir kese gorduk hafif lekelenmelerim vardi once crinone jel sonra igne verdi dr.haftya tekrar randevum var ama cok korkuuorum bakalim ne gorucez.sizler bebek olusumunu veya kalp atislarini gordunuzmu.dr lardan nefret ediyorum artik hicbirsey soylemiyor bakiyor yaziyor su tarihte geldiyor (
canm kalp atislarini duyabildinmievt yaptım bende 7 hafta cıktı ama 6+4 dum bugun usg gore
Ben de en erken pazartesiye randevu alabildim canım. O yüzden beklemeye devam.Rabbim hayırlı haberlerle yüzünü güldürsün inşallah yarın
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah. :) Çok sevindim. Bende bu akşam mı idrar testini denesem mi acaba.
yok cnm ya cumartesı gıttım görülmedi kalp atısı cuma tekrar gıdıcem sen duydunmucanm kalp atislarini duyabildinmi
peki kahverengi oldukça normal hayatımıza devam edebilir miyiz? biz artık ilişkiye girmiyoruz temizlik yapmaya korkuyorum, yürürken bile çekiniyorum doktor 10 gün rapor vermişti işe de gitmiyorum bugünden itibarentabi canım insan çok tedirgin oluyor hele hamilelik döneminde ben birde ebeyim ama hamileykene kendime ebelik yapamıyorum yapmakta istemiyorum zaten. bu arada akıntının rengi kırmızıya dönmedikce herşey yolunda demek için rahat olsun.
Amin canım ins. Heyecanla bekliyoruz..İnşallah güzel haberler verir o doktorlar sana...
Folbiol disinda benexol b12 verdi banaKızlar doktorunuz vitamin olarak ne verdi. Bana decavit pronatal verdi
Benimde lekelenmelerim var dr once progesteronu jel olarak verdi lekelenme devam edince igne verdi ve istirahat onerdi hicbirsey yapmayin riskli olur dedipeki kahverengi oldukça normal hayatımıza devam edebilir miyiz? biz artık ilişkiye girmiyoruz temizlik yapmaya korkuyorum, yürürken bile çekiniyorum doktor 10 gün rapor vermişti işe de gitmiyorum bugünden itibaren
cnm mrhb sen kalp atışlarını duydunmu kacıncı hafta duydunpeki kahverengi oldukça normal hayatımıza devam edebilir miyiz? biz artık ilişkiye girmiyoruz temizlik yapmaya korkuyorum, yürürken bile çekiniyorum doktor 10 gün rapor vermişti işe de gitmiyorum bugünden itibaren
Biz geldiikk :) 4+4 olarak geldiikKesemizii gorduk sonunda.. Mercimek olan bebisimiii :)
10 gun sonra tekrar cagirdi doktorumuz, kalp atislari icin.. Birlikte olmak yasakmis.
gözünaydın canım.. ben de yarın gidicem kese için.. peki vajinal mi baktı doktor yoksa karından mı?..
Gözün aydın canım :) maşallah erken görmüşsün, darısı bize inşallah perşembe günü biz de görürüz :)Biz geldiikk :) 4+4 olarak geldiikKesemizii gorduk sonunda.. Mercimek olan bebisimiii :)
10 gun sonra tekrar cagirdi doktorumuz, kalp atislari icin.. Birlikte olmak yasakmis.
Gözün aydın canım :) maşallah erken görmüşsün, darısı bize inşallah perşembe günü biz de görürüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?