Anladım canım kişisel sanırım ozaman herkesin farklı olsun iyi olalım da :)
Ne edepsizler yahu bu nasıl bir vebal kızı erkeği mi var. Valla bana olsuuunn falan dediler de üzüldüm şimdi kimseye bişey drdirtmiyorum. Eşim de sağolsun destekliyor. Kız istiyorum kız seviyordum da demiyorum. Herşeyin hayırlısı diye dua ettim Rabbim kız verdi kimse Allahtan daha iyisini bilemez diyorum susup oturuyolar. Ki sana kıyamam canım inan şunu anladım böbürlenip mutlu olduğunu gösterince susuyolar ama laflarının altında kalınca çıkıyolar üste. Allah sağlık versin ikisinden de istiyorum ben dersin sende hiiiçç sıkma canını ve vesveselere gelme. Yine de hayırlısını iste onun için. Onun sana yaptığını yapıp da kötü olma.
Kesinlikle canım şu süreçte bunu anladım kız erkek anneye farketmiyor sadece dıl etkenlerden dolayı seçiyoruz bazen. Ayrıca o olayı hatırlıyorum çok üzülmüştüm ben çok inanırım dilden çıkan şeylerin önümüze geldiğine.
Kıyamam sana canım yaa biliyorum söylemek kolay ama yapma canım hastayım de biraz dinleniyim yaparım de. Eşin de merhametsizlik yapmış. Sen en güzelini istemişsin bu cahaletler hala devam ediyor demekki. Yani brn olsam o evi başlarına çalar birdaha da gitmezdim ama yaşamadan bilemiyor insan sen neler yaşıyorsun allah bilir. Sen de haklısın ama sakın üzülme lütfen kimse yoksa Rabbim yanında