- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
günaydın kızlar.. dün yazamadım.. biz de dün gördük miniminnacık kesemizi.. 15 gün sonra kalp atışları için çağırdı doktor.. yeni bir bekleme süreci başladı yani.. umarım herkes iyidir.. yeni gelenler hoş geldiniz..
bende onu diyorum neden değillllhahah.. çok sevdim bu soruyu.. evet ya bugün neden cuma değil..
ben o kadar bekleyemem belki 1-2 gün tırtıklar azıcık erken giderim..Günaydın canım. Çoksevindim. Yine bir bekleme ssürecine girdik geçmez ki 15 gün artık. . Bende 4 gün gitti kaldı 11 gün. .
ben o kadar bekleyemem belki 1-2 gün tırtıklar azıcık erken giderim..
ben de tam tersini düşünüyorum bi iki gün geç giderim belki gidip de kalp atışını duymazsam stres yapacam çünküüü
hımm evet bi de o durum var.. seninle aramızda bir gün var.. sen gittiğinde görürsen ben de giderim.. yoksa da beklerim 15 günü..
Tebrikler canım gözün aydınNe güzel birgün Bugün.... :) heyecan ve mutluluk var içimde... Kaç gündür yazıp duruyordum " ne zaman test yapsam? Umarım hamleyimdir ...vs vs" dün dayanamayıp test yaptım evde. İkinci çizgi silik çıktı. Büyük ihtimal hamileyimdir dedim ama kesinleştirmeliydim. Hastaneye gittim kan testi yaptırdım. Veeeeeee H A M İ L E Y İ M :) yani bende Sizdenim bayanlarartık beni de aranıza alırsınız dimi ? :)
tebriklerr cnmNe güzel birgün Bugün.... :) heyecan ve mutluluk var içimde... Kaç gündür yazıp duruyordum " ne zaman test yapsam? Umarım hamleyimdir ...vs vs" dün dayanamayıp test yaptım evde. İkinci çizgi silik çıktı. Büyük ihtimal hamileyimdir dedim ama kesinleştirmeliydim. Hastaneye gittim kan testi yaptırdım. Veeeeeee H A M İ L E Y İ M :) yani bende Sizdenim bayanlarartık beni de aranıza alırsınız dimi ? :)
sadece birkac kişi biliyor ben 3 ay olanakadar söylemeyi düşünmüyorum daha annemlere ve k v bıle soylemedıkGunaydin bayanlar
Ne guzel kesesini gorenler hamile oldugunu ogrenenler gozunuz aydin. Benim daha bir haftam var sabirsizlaniyorum doktorum da dedi ki erken gelirsen sonucsuz kalir endiselendiginle kalabilirsin. Ben de hak verdim daha cok kucuk minikim.
Cevrenizdekilere hamile oldugunzu soylediniz mi?
Biz soylemedik cnm nebkadar gec o kadar iyi. Eşimle minik sirrimizGunaydin bayanlar
Ne guzel kesesini gorenler hamile oldugunu ogrenenler gozunuz aydin. Benim daha bir haftam var sabirsizlaniyorum doktorum da dedi ki erken gelirsen sonucsuz kalir endiselendiginle kalabilirsin. Ben de hak verdim daha cok kucuk minikim.
Cevrenizdekilere hamile oldugunzu soylediniz mi?
sadece birkac kişi biliyor ben 3 ay olanakadar söylemeyi düşünmüyorum daha annemlere ve k v bıle soylemedık
evet canım bencede ama kim tutacakya kızlar baya bir kalabalık olduk aslında.. artık bir listemiz olsa keşke.. biraz daha kalabalıklaşırsa hiç yapamıycaz gibi..
Biz soylemedik cnm nebkadar gec o kadar iyi. Eşimle minik sirrimizannelet bile bilmiyor henuz. Daha 9nce bir kaybim vardi bizden cok yikilmislardi resmen. O yuzden kalp atisina kadar soylemeyelim dedi. Bayramda soyleyecegiz herkese insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?