- 2 Eylül 2014
- 78
- 65
- 18
- 40
HAYIRLISI OLSUN CANIM DARISI DUYMAYANLARAMerhaba anneler, biz bugun kalp atislarini gorduk bebegimizin. Darısı herkesin başına. Cok başka bir duyguymuş. Onu hissedebildigim tek sey bu oldu. cunku ne bulanti, ne aserme, ne yorgunluk hicbir hamilelik belirtim yoktu.adet gormeme dışında.
sabahtan beri seni bekliodum çok sevindim darısı başıma ama bi hafta nasıl beklerim bilmiyorummmkızlar kalp atışlarını gördüm dr yenı geldım sımdılık bır soru yok dedı dr kan sulandırıcı iğne verdi 10 gunde 1 tane ılkını oldum rabbım korusun bizi buda yeni fotomuz
Karnimi icime cektigimde kemiklerime dokunuyordum artik dokunamiyorum birazcik cikti göbissgöbeği çıkan oldu mu ? tartıda kilom aynı ama göbek çıktı bende
aslında erken gitme ihtimalin varsa görürsün baya gec vermiş randevuyu doktorsabahtan beri seni bekliodum çok sevindim darısı başıma ama bi hafta nasıl beklerim bilmiyorummm
Canim ne mutlusundur simdiMerhaba anneler, biz bugun kalp atislarini gorduk bebegimizin. Darısı herkesin başına. Cok başka bir duyguymuş. Onu hissedebildigim tek sey bu oldu. cunku ne bulanti, ne aserme, ne yorgunluk hicbir hamilelik belirtim yoktu.adet gormeme dışında.
pazartesi göremedi o yüzden iyice bekleyelim dedi canım bende biraz evham yapıyorum kesinleşsin dedi.aslında erken gitme ihtimalin varsa görürsün baya gec vermiş randevuyu doktor
beklemek cok zsor cnm aklına hergeldıgınde dua et bol bol ben oyle yaptım yasın suresı ve fetıh suresı okudum benı cok rahatlattısabahtan beri seni bekliodum çok sevindim darısı başıma ama bi hafta nasıl beklerim bilmiyorummm
masallah canim ne kadar guzel bi mutluluktur bu yaaa.. darisi daha benim gibi gormeyenlere insFotoyu eklemeyi unutmuşum :)
Âmin canım benimmasallah canim ne kadar guzel bi mutluluktur bu yaaa.. darisi daha benim gibi gormeyenlere ins
Listeye eklemem için isim ,yaş, yaşadığın şehir, sat gibi bilgilerin gerekiyor canım :)beni de listeye ekleyin kızlar. aranıza yeni katıldım. 5+5 de beta hcg 8900 dü. su anda 6+2 deyim.. :) tahmini dogum tarihim 07/05/2015 :) ayrıca ben de cok üşüyorum. oğlan mı geliyo dersiniz? 2 hafta sonrasına kalp atışlarını dinlemek için randevu aldık doktordan. catlıcam meraktan..
benıde ekleyın ısteye olurmuListeye eklemem için isim ,yaş, yaşadığın şehir, sat gibi bilgilerin gerekiyor canım :)
ben de varim ben deAnne adaylarımızı şimdiden kutlar, bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
kan sulandırıcı ve progesteran neden verdi? lekelenme veya pıhtı mı var yoksa normalde de veriliyor mu?Buda bizim Minnak olacak inş. Dr 3 ay günaşırı kullanmam için clexane kam sulandırı iğne 4000 lik, progesteran,aspirin ve folik asit verdi. 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. Yatıp dinlenecekmişim bide.
BERRE , canim hamile imissin??? gözün aydinnnn!!!!! cok sevindim senin adina , insallah bu sefer Rabbimin izni ile evladini kucagina alirsinevet gittim canım vajinadan baktı keseyi gördü bebeği beslicek olan kordon oluşmaya başlamış dedi yolunda dedi herşey ama ben ağrım olunca tedirgin oluyorum yinede..
Aaaa bunu bilmiyodum :) Benim icime erkek doguyor zaten Hayirlisi olsun ya
Sen nasilsin canim tatil bitti miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?