- 2 Eylül 2014
- 78
- 65
- 18
- 40
sora sora birbirimizden bişeyler öğrenicez çünkü doktorlara o heyecanla sormayı unutabiliyoruz yada bazen tam net cevap alamıyoruz en azından burada herkes bişeylerden bahsedince kafamızda bişeyler daha netleşio. doktor haftasını sölemedi bana ama yanlış yere bakmıosam usg kağıdında 6+4 yazıo ben bugun 7+0 oldum.anladım cnm usg kagıdında kac haftalık yazıyor senın cok soru sordum ben galıba
Kizlar benim dunden beri lekelenmelerim var yine.. Dua edin ne olur.. Doktor dusuk tehdidi dedi.. Bu bebisimi de kaybetmiyeyim.. Baska boyle lekelenmeleri olan var mi?..
ben de varım bu arada;
sat:01/08/2014
beklenen doğum tarihi: 07/05/2015
eksik yazmadım herhalde?
bu arada doktorum benden bir sürü tahlil istedi. hemogram, tit, tsh,aks/alt/ast/üre/kreatinin, hepatit marker, toxo igm/cmv igm/rubella igm
var mı bu testleri yaptıracak olan aranızda başka? sağlık ocakları da yapıyormuş orda yaptırayım diyorum
neredesin canım ona göre öneriyim sana doktor...canım sen demi hataydasın bende ama ilçedeyim yeni geldik dr araştıryorum ve hastane tabii önerebileceğin bir hastane ve dr varmı sen nereye gidiyorsun memnunmusun.
bendede aynı seyleri unuttum söylemeyi 7+1 yazıyor altta 6+1 yazıyo bende debirbi
sora sora birbirimizden bişeyler öğrenicez çünkü doktorlara o heyecanla sormayı unutabiliyoruz yada bazen tam net cevap alamıyoruz en azından burada herkes bişeylerden bahsedince kafamızda bişeyler daha netleşio. doktor haftasını sölemedi bana ama yanlış yere bakmıosam usg kağıdında 6+4 yazıo ben bugun 7+0 oldum.
o kısmı anlamadım da kötü bişey olsa söylerdi herhalde doktor. bide daha çok küçükler ölçülmeleri de zor. bu arada senin doğum tarihin 1 mayıs deilmiydibendede aynı seyleri unuttum söylemeyi 7+1 yazıyor altta 6+1 yazıyo bende de
Allah yardımcın olsun canım. Güzel düşün ve bol bol dinlen. Çalışıyorsun sanırım. Rapor alma imkanın var mı?
Canım ben o tahlillerin hepsini bugün devlet hastanesinde yaptırdım. 2 saat içinde sonuçlar çıktı.
usg de yazıyor tahmını tarıhı 07.05.2015o kısmı anlamadım da kötü bişey olsa söylerdi herhalde doktor. bide daha çok küçükler ölçülmeleri de zor. bu arada senin doğum tarihin 1 mayıs deilmiydi
selam tahlillere ne kadar ödedin acaba?
Doktor yatış olarak gösterdi, ödeme yapmadım canım.
o bebeğin boyutuna göre değişiyor ama doktorlar genelde adet tarihini önemsiyo. benim bi önceki ultrason kağıdında 1 mayıs bugünkünde 4 mayıs yazıyorusg de yazıyor tahmını tarıhı 07.05.2015
Hatay İskenderunluyum ama Hatayda değilim malesef, eşimin işinden dolayı Ordudayızcanım sen hataydamısın hataydaysan hangi dra gidiyorsun tavsiye edebileceğin bir dr var mı ben burda yaniyim hataya yeni taşındık ve dr araştırıyorum yardımcı olursan sevinirim canım
İskenderunluyum canım :)Aaaa a öyle mi merkez canım. Sen neresinden
:) sen ordasın ne güzell, nasıl da özledim memleketimi :) bol bol kokusunu çek içine :)ne güzel canımmm
hakıkımızda hayırlısı artıko bebeğin boyutuna göre değişiyor ama doktorlar genelde adet tarihini önemsiyo. benim bi önceki ultrason kağıdında 1 mayıs bugünkünde 4 mayıs yazıyor
çok iimiş bana özel hastanede 470 tl dediler
her tarafı deniz kokuyor güzelim memleketimizin... gelmiyo musunuz hiç canım.. çekerim kuzumm:) sen ordasın ne güzell, nasıl da özledim memleketimi :) bol bol kokusunu çek içine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?