- 8 Kasım 2013
- 1.009
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.007
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaa herkes kilo aldın popo göbek çıktı kesin kız diyorlar ama ben erkek hissediyorum :) mide bulantım yok yüzüm güzelleşmiş dediklerine göre rüyamda erkek gibiydi gördüğüm bebiş :) çok merak ediyorum gerçekten oyüzden ultrason fotoğrafından anlaşılan forumları okuyorum sürekli :)Evet bende senin gibi duydum cnm...ayy neler neler cinsiyet tahminleri herseyden yola cikarak yapiliyor)...Allah saglikli ve hayirlisini versin insallah...
Canim senin doktorun cinsiyet hakkinda bir ipucu verdimi![]()
Yok zaten bwnim minnak daha kucuk 10+5 olduk bugun bide dun ultrasonda minigi gorduk ense yapiyordu yineEvet yaa herkes kilo aldın popo göbek çıktı kesin kız diyorlar ama ben erkek hissediyorum :) mide bulantım yok yüzüm güzelleşmiş dediklerine göre rüyamda erkek gibiydi gördüğüm bebiş :) çok merak ediyorum gerçekten oyüzden ultrason fotoğrafından anlaşılan forumları okuyorum sürekli :)
Ahhhh keşke yaahiç sormadım ben çünkü bü özele bi devlete gittim şimdiye kadar. Gitmeden önce sorcam diyodum ama o ekrana bakınca heyecandan herşeyi unutuyorum soramadım :) senin dr yaptı mı ki
Ohhh ya acaba çikolata yiyip gidince şimdiden hareketleniyorlar mıdır gerçekten :)Yok zaten bwnim minnak daha kucuk 10+5 olduk bugun bide dun ultrasonda minigi gorduk ense yapiyordu yine![]()
Allahin izniyle yetisir hftasina merak etme:)Ohhh ya acaba çikolata yiyip gidince şimdiden hareketleniyorlar mıdır gerçekten :)
Bu arada bende 11+0 oldum bugün biraz geriden geliyor bizim sıpa :)
Sağolasın canın :) İçim rahat 5 gün gerideydik şimdi 2 güncük kalmış :)Allahin izniyle yetisir hftasina merak etme:)
Nasil kapattiniz aradaki farkiSağolasın canın :) İçim rahat 5 gün gerideydik şimdi 2 güncük kalmış :)
Nasil kapattiniz aradaki farki[/QUOTE
Doktorum ceviz et ve sütü bol tüketmemi söyledi ama ondan mı bilemiyorum. Genelde yetişiyorlarmış günlerine zaten sanırım. Bide bence tamamen kendi tespitim ben geç yumurtluyorum :)
kızlar slmm..ıns ıyısınızdır :) mide bulantınız kusma yoksa cinsiyet kız mıs..varsa erkek imiş..buyuklerimden duydum bugun :) paylasmak istedım...saglıklı olsun da gerisi boşş......![]()
Tamam canım saol.bizimde 1 hafta fark var gec dollenme olabilir dedi ama biseyde onermedi .ceviz sut bende deneyeyim et pek icim almiyor[/QUOTE]OTE="toist, post: 37315444, member: 334531"]
Günaydınlar
Tamam canım saol.bizimde 1 hafta fark var gec dollenme olabilir dedi ama biseyde onermedi .ceviz sut bende deneyeyim et pek icim almiyor
Ceviz onemliymis bnim gibi bakik yiyemiyenler icin sutte icemm ayran iciyorm onun yerine[/QUOTE]Ne demek canım süt çok önemliymiş bol bol süt içebilirsin ceviz de öyle. Sütü çok içince iki saat sonraya pekmez içersen kansızlık etkisini de yok eder pekmez.
Ceviz onemliymis bnim gibi bakik yiyemiyenler icin sutte icemm ayran iciyorm onun yerine[/QUOTE]Ne demek canım süt çok önemliymiş bol bol süt içebilirsin ceviz de öyle. Sütü çok içince iki saat sonraya pekmez içersen kansızlık etkisini de yok eder pekmez.