- 22 Ağustos 2014
- 827
- 1.095
- 158
Bence yanlış biliyorsun canım etrafımda erkek annesi olanlar hiç kusmadılar ama kız anneleri bu arada bende bir kız annesiyim 4 ay kustum
kızlar slmm..ıns ıyısınızdır :) mide bulantınız kusma yoksa cinsiyet kız mıs..varsa erkek imiş..buyuklerimden duydum bugun :) paylasmak istedım...saglıklı olsun da gerisi boşş......![]()
öyle mi bende tam tersini duydum ve okudum :) erkeklerde çok olmuyormuş mide bulantısı dediler bana da Allah bilir hangisi doğru. Dediğin gibi kıZı da erkeği de makbul hayırlısıyla :)
. Kızlar bence bu miğde bulantısına ve kusmaya göre cinsiyet tahmini çok yanıltıcı. Benim ilk hamileliğimde 4 ay aşırı derecede bulantım oldu. Sonuç: bir oğlum var. Annemin bulantısı iki hamileliğinde de hiç olmamış bir kızı bir oğlu var. Daha bunun gibi bir çok örnek var çevremde. Ben şuan hiç bulantı yaşamıyorum çok şükür ve yüzümde sivilceler oluştu. Kim görse " kızın olacak bu sefer, oğlunda güzelleşmiştin" diyor. Ama bu söylenenler inandırıcı gelmiyor. Elbette bir kızım olabilir % 50 ihtimal var zaten. Miğdemin bulanmamasının nedeni kız olduğu için değildir kesinlikle. Bir oğlum daha olabilir. O zaman bütün tezler çürümüş olur. İki hamileliğimde birbirinden çok farklı çünkü. Kısacası bunlar boş şeyler. Ben de sizler gibi bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum. Önce sağlıklı olsunlar sonra da Allah hayırlısı ile herkese gönlünden geçeni versin inşallah... Bu arada 2 li test için gittiğimizde doktorlarımız bir tahminde bulunabilir. Benim 12.hafta da büyük ihtimal erkek demişti. Tahmin doğru çıktı.Evet bende senin gibi duydum cnm...ayy neler neler cinsiyet tahminleri herseyden