Arada oluyor öyle zorluklar sınandığımız günler olacağı varsa olacak canım boşyere kendimizi üzmemeliyiz. Hem inşallah bişeycik de olmamıştır ben hergün ayakta dönüyorum eve

Rabbime şükür çok iyi bebiş öyle düşünmek istiyorum çünkü eğer birşey olacaksa da benle alakalı olmayacak. Zaten sağlıksızmış diyicem inşallah olmaz tabi. Bütn gün ayakta olan kasalar taşıyanlara olmuyor. Yani ömür verildiyse ona doğacak merak etme. Bu evhamlar sadece seni yıpratır.
Ben de dün ce bugün ilk defa duygusal çöküntüdeyim. Doğunca çocuğa küm bakacak kaygım var. Herşeye üzülüyorum. Dün eşim iyi geceler derlen sigara kokusu geldi az kalsın kusuyordum ağladım. Dişim ağrıyor diye ağladım.
Misafirliğe gitmiştik bütün gün başmda eşarp başmı sktı herhalde başm çok ağrıdı ağladım. Misafirlikte canımı sıktılar ağladım. Hala ağlamaklıyım. Ve eşime çok kızıyprum annemden uzak biryerde yaşıyorum onun ve ailesi için.
Acaba hamileliğim nasıl geçicek. Nasıl bir anne olacağım. Başarabilecekmiyim bir bebeğe bakmayın işte bu evhamlarşa dertleniyorum.
Kusura bakmayın uzun oldu biraz