- 9 Eylül 2014
- 367
- 269
- 133
F
Canim biliyo musun yazdiklarin icime su serpti cunku dun kanamaileMerhaba hanimlar; Bir kac gundur yazdiklarinizi takip ediyorum. Yazmak bugune kismetmis. Bende 13 haftalik hamileyim ve bir kizim olacagini ogrendim Allahin izniyle. Bu benim 2. hamileligim 21 aylik bir oglum var. Ilk hamileligimde ilk 3 ay dusuk tehlikesi nedeniyle surekli yattim. Progestan 20 hafta kullandim. Ayrica 15 gunde bir igne oldum. Cok sukur yavruma kavustum. Bu gebeligimde evdeki bebekle ilgilenmekten ne agri ne yorgunluk hissetmeye firsatim oluyor. Tek problemim asiri koku hassasiyeti ve mide bulantilari(( Sabir deyip sabrediyorum. Oncelikle progestan kullanan Anne adaylarina tecrubelerime dayanarak nacizane onerim ilaci bir anda kesmemeleri. Benim dr.um gunde uc tane kullandigim zaman yavas yavas azaltarak yaklasik iki hafta icerisinde biraktirmisti. Dr.unuza Bu konuda bir danisin derim. Sonucta disaridan vucuda verilen bir hormon Bu ilac. Sormakta fayda var
Birde henuz cinsiyetini gostermeyen miniklerin anneleri kontrolden yaklasik yarim saat once mutlaka cikolata yiyin. Gorun bakin basil oynayip ziplayacak minikler. Bu dedigimde tecrubeyle sabittir 2 bebegimde de tuttu. Paylasmak ostedim sizlerle. Herkese sevgiler