• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydınlarr, dün doktor kontrolüm vardı ve bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendim:KK9:13. haftamda doktorum kıza benzettiğini söylemişti ama yanılmış:KK48: Ben de hamileliğimin başından beri rüyalarımda hep kız olduğunu gördüm ama en son rüyamda dünyalar güzeli bir erkek bebek doğurduğumu gördüm ve bu rüyamdan sonra erkek olduğuna inandım şimdi o kadar güzel hayaller kuruyorum ki en çok da eşim için seviniyorum, bebeğimin, babası ile oynayacağı oyunları ve kuduracakları zamanları düşündükçe çokk mutluu oluyorumm:KK49:

Ayy banada 13 haftada kıza benzetti 15 dk sonra ultrasona gîrecem benimkide erkek olsa dua et bana cnm:)

Merhaba arkadaşlar sitede yeni sayılırım.hamileliğimin 14.haftasına girdim.Allahın izniyle mayısta alıcam bebişimi elime.Benim sizlere sormak istediğim birşey var.İkili tarama testini yaptırmasak ne olur.etrafımda yaptırma diyen okadar fazla insan varki sonuçlar yalnış çıkıp insanların hamileliği kabusa dönebiliyormuş.C tesi günü randevum var ne yapacağımı inan bilmiyorum.
Canım bende yaptırırım diyordum dr ense kalınlığı iyi burun kemiği çıkmış 11. Haftada. Down sendeomlularda burun keniği çıkmaz hemen demişti. Amniyosentez sonucun riskli çıkarsa aldırabiliyorsun aldracakmısın dedi hayır dedi kesinlikle. Ozaman hiçbir anlamı yok dedi. Bende yaptırmadım çok da rahatım eğer aldırırım diyorsan yaptır tabi canım amniyosentezle kesin sonç öğreniyosun

Biyokimyasal riskim olması gerekenden yüksekmiş. 4lü de istedi. Kafamı çok taktım galiba. Daha da 2 hafta var teste. Ben biliyorum vi şeyi yok bebeğimin allahın izniyle ama yine de kötüyüm iki gündür
Biyokimyasal risk ne demek bilmiyorum ama inşallah iyisindir şimdiden canını sıkma canım ferahla

Kizlar akintiniz oluyo mu bnim bi kac gundur beyaz sut gibi akintim var oyle koyu kivamli degil su gibi

Canım felak nas ve ayetel kürsi okumanı tavsiye ederim kafamız hallaç oldu bi de nazar vardır enerji oatlaması yaşıyor vücut :)
Okuyorum sık sık şimdi sen diyince yine okudum.
Biz eşime cinsiyeti önemsemedik hiç, evet kız da sempatik geliyordu ama hep dedik hayırlı sağlıklı olsun nolursa olsun. Doktor bize ilk kız dedi paylaştık ailemizle herkes sevindi. Anne babalarımıza bi şey diyemem ama diğerleri şçin aynı şeyi düşünmüyorum artık. Kız diyince çok sevinenler erkek olunca aramadı bile. Bilemiyorum artık kimsenin günahını almak istemem ama özellikle eşimin kızı olan kuzrnleri yorum bile yapmadılar. Kıskançlık demek istemiyorum çünkü çok çirkin. Evladın kızı erkeği olmaza hayırlısı olur. Yine de üzüldüm üzğlmedim diyemem

Canım bende yaptırırım diyordum dr ense kalınlığı iyi burun kemiği çıkmış 11. Haftada. Down sendeomlularda burun keniği çıkmaz hemen demişti. Amniyosentez sonucun riskli çıkarsa aldırabiliyorsun aldracakmısın dedi hayır dedi kesinlikle. Ozaman hiçbir anlamı yok dedi. Bende yaptırmadım çok da rahatım eğer aldırırım diyorsan yaptır tabi canım amniyosentezle kesin sonç öğreniyosun

Bizde aldırmayı düşünmüyoruz O zaman bende yaptırmıyorum...Teşekkür ederim cevabın için :)

Merhaba arkadaşlar sitede yeni sayılırım.hamileliğimin 14.haftasına girdim.Allahın izniyle mayısta alıcam bebişimi elime.Benim sizlere sormak istediğim birşey var.İkili tarama testini yaptırmasak ne olur.etrafımda yaptırma diyen okadar fazla insan varki sonuçlar yalnış çıkıp insanların hamileliği kabusa dönebiliyormuş.C tesi günü randevum var ne yapacağımı inan bilmiyorum.
Canim ben de yaptirmadim.. Doktor sorun ciktiginda aldirmayacaksan ayptirma dedi ben de yaptirmadim.. Ama ense kalinligina ve burun kemigine bakti doktor.. Ben zaten cok stresli bi gebelik yasadim bi de onun stresi olmasin diye yaptirmadim cok da rahatim cok sukur..

Günaydınlarr, dün doktor kontrolüm vardı ve bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendim:KK9:13. haftamda doktorum kıza benzettiğini söylemişti ama yanılmış:KK48: Ben de hamileliğimin başından beri rüyalarımda hep kız olduğunu gördüm ama en son rüyamda dünyalar güzeli bir erkek bebek doğurduğumu gördüm ve bu rüyamdan sonra erkek olduğuna inandım şimdi o kadar güzel hayaller kuruyorum ki en çok da eşim için seviniyorum, bebeğimin, babası ile oynayacağı oyunları ve kuduracakları zamanları düşündükçe çokk mutluu oluyorumm:KK49:
Hayırlı olsun çok güzel..

Kizlar akintiniz oluyo mu bnim bi kac gundur beyaz sut gibi akintim var oyle koyu kivamli degil su gibi
Progestronu vaginal mi alıyorsun bende onu kullandığımdan beri hep var öyle su gibi..

herkese gunaydin melegimle kahvaltimizi yaptik. anneler sakin olun bebeginizi dusunun. bizde cok tartisiyrz ama bebegim etkilenmesin diye sakin oluyorum. erkeklerin en nefret ettigi sey aglamadir.

Hiç içimden gelmiyor nedense gizotum ya kızlarınki cicli bicili erkeğinkiler soğuk soğuk zaten ikili test aonucuna da canım sıkıldı. Bilemiyorum moralim bozuk gibi isteksizlik var ama hayır olsun inşallah
Canım kızlarınki çok güzel cıvıl cıvıl olabilir ama kız erkek bizim evladımız olucak biliyorum üzgün olduğun sebepler içinden gelen herşey farklı ama bebeğine inan güven ve ona güç ver hayal kur ki o iyi olsun lütfen ben erkek odalarını çok araştırdım çok güzel seçenekler var country kızda şirin ama erkekte de iskandinav yapmak çok kolay en basit ikea yani orayı örnek alırsın

Canim ben de yaptirmadim.. Doktor sorun ciktiginda aldirmayacaksan ayptirma dedi ben de yaptirmadim.. Ama ense kalinligina ve burun kemigine bakti doktor.. Ben zaten cok stresli bi gebelik yasadim bi de onun stresi olmasin diye yaptirmadim cok da rahatim cok sukur..

Anladım canım.Eşim biraz sorun çıkarıyor yaptıralım diye.Ama bende sizler gibi yaptırmayı düşünmüyorum.birde ben çok pinpirikliyim düşünürde düşünürüm artık.:( kendime bu stresi yaşatmak istemiyorum...

İkili test için dr geliyorum.dr ölçümleri ense kalınlığı falan normal hepsi dedi.13+1 haftalık.boyu baştan ayaklarına kadar 9-10 cm dedi.cinsiyet için kıza benziyor dedi.1 ay sonra bir sonraki kontrol.ozaman daha iyi netleşir cinsiyeti dedi.sizce cinsiyette değişme olurmu 1 ay sonra

Back
X