Kızlar merhaba;
Bu hafta iş yoğunluğundan dolayı çok fazla foruma dahil olamadım ama elimden geldiğince yazılanları okumaya çalıştım,sizinle üzüldüm,sizinle sevindim...Kontrolüm ayın 27 sinde,hatırlarsanız belki de cinsiyeti en çok merak edenlerden biriydim,hatta 2 hafta önce doktorumdan kontrol muayenesi randevusu alarak nolur bi tahminde bulunun demiştim,etraftakiler,testler erkek gösteriyor içimde bi kız aşkı var demiştim,,,Ama şu bir haftadır ne kadar yanlış yaptığımı,yanlış dua ettiğimi anladım.Burda da gördüğümüz üzere bazı arkadaşlarımız ne sıkıntılar yaşıyor;kanamam duracak mı,bebeğim sağlıklı mı diye düşünüyor.Elbette bunları biz de düşünüyoruz diceksiniz,tamamen kendim için bu yorumu yapıyorum,inanın artık bizce erkek diyenlere olabilir,farketmez diyorum,eskiden açıklama yapardım,,şu anda gerçekten merak etmiyorum,haftaya gittiğimde öğrenmesem de olur,sağlıklı olduğunu duyayım yeter.Allahım sen ne verirsen hayırlısı odur diyorum,gönlümdekini de biliyo,,okuduğum bir kitapta Allah dilediğinizi verirse sevinin,vermezse daha çok sevinin diye,çünkü Allah bizi düşünerek bizim için hayırlı olanı vermiştir.Hepimize de dua ediyorum sağlıklı evlatlarımız olsun,hayırlı doğumlarımız olsun inş,hepinizi sevgiyle kucaklıyorum