bu arada size dün yaşadıklarımı anlatmadım. dün çok sinirlerimiz bozuldu eşimle. benim abim medicalpark personeli. hamileliğimin ilk haberini aldığımdan beri aynı hastane ve aynı doktor hiç değiştirmedim. çok çok memnunum hastaneden ve özellikle doktorumdan. muayene ve doğumumun ücretsiz olacağı söylenmişti, ve biz de hiç başka bir yer araştırmaya gerek yok dedik. 4. aya geldiğimizde bize yönetimin yeni karar aldığını, fiyatlandırmanın 600 tl olduğunu söylediler. olsun dedik, memnunuz hastane ve doktordan, para önemli değil, nazarlık olsun dedik ama saçma geldi tabi bize. neyse dün gittik salak yönetim yine karar almış ve fiyatlandırma personel 1. derece yakınına 1800 tl. dedik şaka yapıyorsunuz. bu nasıl bir tutumdur. başhekime çıktık görüştük. böyle bir idarecilik anlayışı yok, psikolojim bozuldu. parasında da değiliz, sergilenen tutumu görseydiniz inanın çıldırırdınız. ne yapıcaz bilmiyorum. 5 haftam kalmışken sırf bu aptalca tutumlarından dolayı doktor değiştirmek istiyorum. eşim bana bıraktı kararı ama ne yaparım bilmiyorum