• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim biz de iki hafta geriden geliyorduk,kapatti allaha sukur.ben kendimi cok yoruyordum,annem geldi 2hafta dinlendim,cok hareket etmedim.pekmez,muz,hurma,et,süt,baklagil yedim hep,faydasini gördüm özellikle dinlenmenin.son haftalar daha hizli buyuyorlar,bebisin arayi kapatir canim merak etme
ayy ben kendime hiç bakmıyorum zaten sürekli hareket halındeyım sürekli bi yerleri siliyorum temizlik yapıorum. iş yokken iş çıkartıyorum başıma. bu haftadan sonra evde dinlenirim artık zaten kayınvalıdemde kalıcam doguma kadar evımede gıtmeyecegım . temızlık yemek derdinden kurtulmuş olurum bol bol dinlenirim .

Günaydın kizlar size cennet kokulu oglumdan opucukler getirdim artik hic uyuyamasakta ona baktigim an icim eriyor sukurler olsun Rabbimin verdigi su guzellige bugun dogum yapacaklarin Rabbim yar ve yardimcisi olsun dogum yapmislarada hayirli olsun mis kokulu evlatlarini opuyorum:21:
Elifim hayırlı olsun Güle güle büyüt inşallah

kızlar lohusa şerbetini ne kadar zaman önce yapıosunuz ? herhangi bi sıkıntı olurmu 20 gün fln önceden yapılmasının ?
benim doğum 28 mayıs gözüküyor. doktor 15 mayıstan sonra bekleyeceğiz ama haziranin ilk haftasına da sarkarsa beklerim diyor. yani arada baya gün oynuyor napcam ben :)

Kizlar selam. Hastanedeyiz. Doktorumun durumuna gore cuma ya da cumartesi suni sanci verecekler. Normal doguma hazirla kendini dedi. O an korktugmu hissettim. Bebegim minyonmus hic korkma sagligi cok iyi dedi. cok sukur ki iyi. sadece kucuk bir bebekmis. 2700 ile 3000 arasinda dogacak dedi. Bizden haberler boyle. OpUyorum

@Ariver hayırlı doğumlar olsun iiişallah , doğuranları kıskanmaya başladım heaa benim de tosunumu opesim koklayasım geldi : ) perşembe yine kontrole gitcez bakalım ne diyecek safakmeley safakmeley ne guzel buyumuş bebiş beklesinler napalım canları nasıl istiyosa artık

Kizlar selam. Hastanedeyiz. Doktorumun durumuna gore cuma ya da cumartesi suni sanci verecekler. Normal doguma hazirla kendini dedi. O an korktugmu hissettim. Bebegim minyonmus hic korkma sagligi cok iyi dedi. cok sukur ki iyi. sadece kucuk bir bebekmis. 2700 ile 3000 arasinda dogacak dedi. Bizden haberler boyle. OpUyorum

ayy hadi bakalım inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım

Kızlar Allah izin verirse yarın saat 2 de sezeryan olucam. Sabah istediğimi söyledim doluymus 15. Sezeryan hastasıyım yarın için. Spinal olucak eğer çok korkarsan sikilirsan seni on dk uyuturum dedi. Biraz moral verdi rahatladım açıkçası. Ama eşimde garip haller var suratı asikti neyin var zaten korkuyorum bir de bu suratla sen daha da psikolojimi bozuyorsun dedim. Ay çok asabiyim ben de sanırım ya
hadi bakalım canım güzel haberlerini bekliyoruz artık kontrol için değil bebisinizi almak icin gidiyosunuz ne heyecanlı :)
bu eşlerde bizden cok tribe giriyor ya benmkide erkek oldugunu duyunca 2 gun trip yapmıştı , simdide senin karmaşık duygular içinde olman gerekirken o surat asıyor, mayıs bebekleri biraz aceleci mayıs babalarıda biraz tripli sanırım :KK48:

Hakkinda hangisi hayırlıysa öyle olsun canım kolay bi doğumn olur ins sagliklica kavusursn bebisine, bebislerimizee ;)

Kızlar tek tek alintı yapamadım kusura bakmayın hepimizden Allah razı olsun sancım yok pek fazla anneme geldim oda sancım sıklaşmadan göndermiyo hastanexe ama döğuma gidince muhakkak haberdar ederim sizleri dün dr kontrolüm vardı dr,um kanaman olursa gel dedi ama direk suni,yi istemiyorum acaba yanlismı yapiynqum şuan hafif adet sancisı gibh sancım var sizler ne dersiniz kizlar

Cnm hayırlı Doğumlar inşallah hepimize.Onceden neden suni Sancı Plani yapildi sana anlayamadim hic duymamistim.Benim bildigim annenin durumuna gore gerekli olursa verilir doktorun durumuna gore degil.

Çok teşekkür ederiM canım

Çok teşekkür ederim canım

Çok teşekkür ederim canım ilk fırsatta haber verecem.

Sorun değil canım. Bütün gece uyku girmedi gözüme. Bir an kızımı düşündüm. Daha sonra ameliyatı falan. Biraz korku biraz mutluluk biraz heyecan. . Senin de durumunu okudum canım yazmaya fırsatım olmadı. Hakkında hayırlısı olsun doktoruna guveniyorsan onu dinle.guvenmiyorsan başka doktora görün

Teşekkür ederim canım

Inşallah canım benim. .

Kızlar bu arada doktor sabah 9 a kadar bişeyler yiyebilirsin hatta güzel bir kahvaltı et dedi.ben yaptıM kahvaltimi narkoz için kaç saat aç olmak gerekiyor ki ben 8 saat diye biliyordum 9 dan 2 ye kadar 5 saasaat var bir de planlı sezeryanda lavman yapılıyor mu
Tatlım Allah kolay bi doğum nasip etsin sağ salim eylül prensese kavus inşallah senle günlerimiz aynıydı senin kız benim oğlani geçecek şimdi maşallah:)en kısa zamanda haberlerini bekliyoruz allah yardimcin olsun canim

Canim seninle gunlerimiz ayni neden suni sanci verecek doktorun?.. Neden kendiliginden gelmesini beklemiyor?.. Bu arada hayirli olsun.. Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah..

Canim hep bakti ve hep cok iyi bebek cok iyi dedi durdu.. Simdi de yine ayrintili usgye girdim sikinti cikmadi cok sukur.. Olayin sokunu yeni atlattik yarin bir ozel bir de devlete gidicem ama bu saatten sonra nasil doktor bulurum bilmiyorum.. İnsallah bebgim.iyidir de doktor sezaryen icin boyle yapiyordur.. Dua edin..

Evet canim onu ayarlamaya calisiyoruz.. Doktoruma sezaryen.olsam bile haftaya olmak istiyorum dedim o zamana kadar da arastircaz.. İnsallah iyi haberler aliriz.. Sezaryen ya da.normal.umrumda degil bebegim iyi olsun da..
canım ozaman kesin sezeryan için yapıyor. valla ben olsam kesin kavga ederdim şimdiye kadar hep iyi iyi de son gün sıkıntı olabilirde öyle şeymi olur manyak adam canını sıkma inşallah iyi haberler alacaksın

Pakistandayım. Mesela hemsireler cok iyiydi. Baya ilgilendiler. Sıcakkanlılar. Az basşim donsün hemen koşup su getiriyolar moral veriyolar falan. Ama ebeler iyi degildi. o zaman ben onu dusunememiştim bile. tek derdim kızımı kucagıma alıp eve gitmekti. Ama şimdi dusununce gercekten canım skılıyor. Allah hepimizi ve yavrularımızı iyi insanlarla karşılaştırsın.
aminn canım inşallah sağlıcakla alırsın ama hiç mi inasnlıkları yok bunların nasıl vicdanları var yaa hayret bişey
Günaydın kizlar size cennet kokulu oglumdan opucukler getirdim artik hic uyuyamasakta ona baktigim an icim eriyor sukurler olsun Rabbimin verdigi su guzellige bugun dogum yapacaklarin Rabbim yar ve yardimcisi olsun dogum yapmislarada hayirli olsun mis kokulu evlatlarini opuyorum:21:
maşallah canım oğluşuna bizdende öpücükler ver :)
Allah yardımcın olsun canım minyonların doğması dah akolay derler korkma hiç güzel haberlerlini bekliyoruz

Back
X