Oh çok rahatladım canım benim, ya resmen seni her gün yordu doktor ya, sen içini ferah tut canım, şartların nasıl bilmiyorum ama bence artık o doktora devam etme :)
Maşallahhh yavruna, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, ömrü bereketli olsun yavrunun, sen de bir an önce toparlan inşallah :)
Canım bol bol yürü, merdiven in çık, yapabiliyorsan squat yap :) Darısı bizlere :) Bir de hiç korkma :)
Oh herkes uyumuş benim arkadaşım nöbette kıyamam canım :) Ama anneliğin şanından uykusuzluk, bir an önce toparlan inşallah, çok öptüm seni, yavrunu da kokladım :)
Öncelikle güzel haberlerle dön inşallah :) Çok güzel yazmışsın ya, duygulandım okuyunca, aynen hep destek olduk birbirimize, siz olmasaydınız gerçekten bu kadar güzel geçmezdi benim hamileleiğim, tecrübeli anneler bizi kardeşleri gibi görüp destek oldular, zaten ilk bebeği olanlar da yoldaşlık ettiler, iyi ki varsınız :):) Sana da kolay bir doğum diliyorum canım :)
Güzel haberlerle gel canım benim bebek son 3 haftada 900 gr aldı bu belki sana umut olur canım, maalesef ağzı boş çok durduk yere insanın kafasına sokuyorlar, takma sen canım :)