- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Ay çok sevindim ilk mayıs bebemiz olacak inşallah allah kazasz belasız kucağına almayı nasip etsin canım pazartesi dua ediyor olacağız sana ne güzel böyle doktorlar yok İşte şükret doktoruna canımKızlar biz geldik , bebişimiz çok iyi maşallah. Doğumu konuştuk. Nst de sıfır Sancı. Bebiş hala yukarda :) gelmeye pek niyeti yok. Şaka bir yana doktor gününü bekliyor sorun yok dedi. Bir günde sancıyla iner aşağı merak etme dedi. Ve en güzeli pazartesi son kızlar. Eğer kızım gelmezse pazartesi suni sancıyla çağırıcaz zeynebi. Kordondan ve kilodan dolayı da gelemezse sonunu sezeryanla bitiricez. Hiç de ısrar etmicem sezeryan ya da normal diye. Hayırlısı neyse o olsun. Doktoruma çok güveniyorum. Bıgün suni Sancı hakkında biraz olumsuz şeyler duyduğumu söyledim. Hemen sezeryana alalım diyebilirdi. Kendi sancınla aynı şey hiç korkma. Belki normal gelmek ister bir Soralım biz dedi :) çok çok rahatladık en geç pazartesi kavuşuyorum inşallah yavruma :) darısı güzel haber bekleyen herkesin başına kızlar :)