Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben doğduğunda giyeceği ilk giysileri tek bir keseye, yedekleri de ayrı bir keseye koydum canım.kızlar herkese merhabalar,
bişey danışmak istiyorum sizlere... benim hastane için valizim hazır ancak son anda aklıma bi ayrıntı geldi.
ben bebiş için iki takım hastane çıkışı koydum, (10'lu ve 5'li) ayrıca ağız medilleri, çorap, mama önlükleri tam takım hepsi minik bir hurçta... ama bugünlerde aklıma takıldı hemşireler kıyafetleri istediğinde eşim alır bütün hurcu verir orda karman çorman olur iki farklı takımda hurcun içinde giyeceği takımı seçip tam takım halinde şeffaf yapışkanlı poşete mi koysam yaaa????
haklısın canım bende bugün en iyisi öyle yapayım, ben hepsi bir arada olsun die tek bir yere koydum ama ayrı ayrı koyacağım...ben doğduğunda giyeceği ilk giysileri tek bir keseye, yedekleri de ayrı bir keseye koydum canım.
daha iyi olur canım en üste koyarsın çantada, kolay bulunurhaklısın canım bende bugün en iyisi öyle yapayım, ben hepsi bir arada olsun die tek bir yere koydum ama ayrı ayrı koyacağım...
orta boy şeffaf yapışkanlı poşetler var ona yerleştiririm
oo maşallahh ben de bugün hazırlayayımdaniel canım ben onu da düşündüm; hastaneye giderken rahat bir eşofman altı üzerine de yarım kol hafif bir bluz ütüleyip hazırladım unutmazsam onları giyinip gideceğim :):):)
hazırla tabi canım o panikle bi de ne giysem die düşünmeyiz hem:))oo maşallahh ben de bugün hazırlayayım
benim durumumla aynı.ben de de 2 cm yakın açıklık var akşamda sızıdan uyandım.ufak ufak adet ağrısı gibi sancı ve bel ağrısı hissediyorumslm kızlar biz kontrolden geldik 3 hafta önce 2 kilo olan oğluşum 1 kilo almış çok sevindim çatı muayenesi olduk normal doğuma uygunmuş 2 cm açıklık varmış bu hafta gelebilir Bebiş dedi o kadar ağrıdan hissetmistım zaten inşallah Rabbimin izniyle normal yaparım her an doğuma gidebilirim heyecan arttı![]()
36. hafta bitmiş oluyor. yani 37. haftanın içindesin canımSuan 36+2 haftalik hamileyim burda 37 haftanin icindesiniz diyor ama doktorlar 36 nin icindesiniz diyorlar hangisi dogru?
Dunku doktor niye 36 nin icindesin dedi olcumu yanlis yapti diye o zaman olabilir dimi36. hafta bitmiş oluyor. yani 37. haftanın içindesin canım
son adet tarihine göre söylüyolar canım. yanlış söylemiş olabilir ya da doldurduğun haftayı söylemiş.Dunku doktor niye 36 nin icindesin dedi olcumu yanlis yapti diye o zaman olabilir dimi
Cok ilgilendin Allah razi olsun canim :)son adet tarihine göre söylüyolar canım. yanlış söylemiş olabilir ya da doldurduğun haftayı söylemiş.
Cok sagol canim. Peki keki de koysak olur mu ? Cikarinca firida mi cozduruyorsun poacayi yoksa kendi cozunsun diye mi bekliyorsun?Canim benim kusura bakma simdi gordum. Once satma icin cig koyuyorum. Ama daha once donmamis kiymadan doldurman lazim. Sariyorum, buzlodabi poseti ile kaldiriyorum. Poacayi pisiriyorum. Oyle buzluga. Borek cig. onuda, yufkayi 8 e boluyorum. Icine tereyahli su surup icini koyuyorum. Sarip bu sekilde buzluga kaldiriyorum. pisirecegim zaman tam cozulmeden firina. :)
Hadi canim yarim kilo fazla mi olcttuÖlçüyü küçük alınca haftan da küçülüyor canım ondandır.ölçüleri boşver onlarınn ölçüleri çoğunlukla yanlış oluyor.benim kızıma gündüz 3 kilo dediler akşam 2,5 kg doğdu.
bakalım ne zaman gelecek kuzularbenim durumumla aynı.ben de de 2 cm yakın açıklık var akşamda sızıdan uyandım.ufak ufak adet ağrısı gibi sancı ve bel ağrısı hissediyorum
Evet canım.kendisi de. Söyledi doktor gündüz ama ultrason ölçümlerinde hata payı vardır güvenme çok diye.37+3de 2,5 kg doğdu kızım.kafası büyükse aldatıyor bebiş.Hadi canim yarim kilo fazla mi olcttu