Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 hafta önce kontrole gittiğimde ben 67 kiloydum, oğlum 3 kiloydu. bugüni kontrolde ise ben 66 olmuşum oğlum yine 3 kilo. 1 cm açıklık var, çatın normal doğuma uygun dedi ve 39 haftalığımkalbiminsahibio canım senin kontrol nasıl geçti sayfalara baktım ama yazdıysan da göremedim nasılsınız bakalım :)
Aynen canimkızlar 3 gün sonra doğum olacak ama ben bir türlü inanamıyorum. sanki hep hamile olucam gibi bir psikolojideyim. siz ne durumdasınız?
canım ya sıkma canını bir ara bebişlerde bi duraklama oluyor. plesantası suyu güzelse hiç üzülme. benim de çatım normal doğuma uygunmuş ama açıklık yok ve ben sancı çekiyorum ama nst de çıkmıyor doktor böbrek ağrısıyla karıştırıyorsun ve daha buna dayanamıyorsun dedi. daha bi korktum üzüldüm benim de canım sıkıldı. tamam çok şükür bebeğim iyi ama nasıl olacak bu doğum işi bilemiyorum. Hayrlısı artık canım ya@ mis claire moral sıfır
doktorun hayatında hıc dogum yapmısmı yada bobrek sancısı cekmısmı merak ettım bobrek sancısı normal dogumdan beter dogumdan korkmayın canım ınsallah bıan once acılırsında melegını kucagına alırsıncanım ya sıkma canını bir ara bebişlerde bi duraklama oluyor. plesantası suyu güzelse hiç üzülme. benim de çatım normal doğuma uygunmuş ama açıklık yok ve ben sancı çekiyorum ama nst de çıkmıyor doktor böbrek ağrısıyla karıştırıyorsun ve daha buna dayanamıyorsun dedi. daha bi korktum üzüldüm benim de canım sıkıldı. tamam çok şükür bebeğim iyi ama nasıl olacak bu doğum işi bilemiyorum. Hayrlısı artık canım ya
Anne karninda basliyor sipalar anneleri kandirmaya deseneEvet canım.kendisi de. Söyledi doktor gündüz ama ultrason ölçümlerinde hata payı vardır güvenme çok diye.37+3de 2,5 kg doğdu kızım.kafası büyükse aldatıyor bebiş.
Canim bizim gunlerimiz ayni. Bana doktor 16 sina kadar gelmezse 17sinde aliriz dedi.toist Zeynep bebeğin izinden gidiyor canım benim oğlum da :) Haftaya cuma son. Eğer gelmezse bi hafta daha beklerim ve alırız artık dedi doktor. ne bileyim bi tuhaf oldum. neden gelmiyorlar ki. benle beraber ya da benden önce olan birçok kişi doğum yaptı. Nasip tabii doğum saati Allahn takdiri. vardır bir hayır deyip bekleyeceğiz :)
canım birşey soracağım doktor bugün çatı muayenesı yaptı 2 cm açıklık varmış bu açıklık kapanir mi yoksa açılmaya devam eder mi bilgin var mı tatlım doğum yakın mi ki acabadoktorun hayatında hıc dogum yapmısmı yada bobrek sancısı cekmısmı merak ettım bobrek sancısı normal dogumdan beter dogumdan korkmayın canım ınsallah bıan once acılırsında melegını kucagına alırsın![]()
o daha kapanmaz canım bebegın aşşagıya baskı yaptıgı ıcın acılmaya devam eder ne hızla acıldıgını bılmıyorum ama sancın varsa hafıften bı ıkı gune dogumun olurcanım birşey soracağım doktor bugün çatı muayenesı yaptı 2 cm açıklık varmış bu açıklık kapanir mi yoksa açılmaya devam eder mi bilgin var mı tatlım doğum yakın mi ki acaba
benım ıkıncı dogumda 2 cm acıklıktan sonra 5 6 saat sonra dogumum gerceklestı ama ılk dogumlarda degısıyo hafıften kasılmalar baslayınca tetıkte ol bıde ped kullan nişan gelırse anlamayabılırsın nişan bazen sumuksu akıntının ıcınde kıl gıbı kan seklındede olabılıocanım birşey soracağım doktor bugün çatı muayenesı yaptı 2 cm açıklık varmış bu açıklık kapanir mi yoksa açılmaya devam eder mi bilgin var mı tatlım doğum yakın mi ki acaba
canım ben valızın ıcıne hurc koydum valiz cok temiz olmayacagı icin.dogumdan sonra gıyeceklerını de hurcun içine ayrı bi poşetle koyup üzerıne dogum sonrası gıydırılecek yazdım.esime de gosterdım o verırse hemsırelere dıye.kızlar herkese merhabalar,
bişey danışmak istiyorum sizlere... benim hastane için valizim hazır ancak son anda aklıma bi ayrıntı geldi.
ben bebiş için iki takım hastane çıkışı koydum, (10'lu ve 5'li) ayrıca ağız medilleri, çorap, mama önlükleri tam takım hepsi minik bir hurçta... ama bugünlerde aklıma takıldı hemşireler kıyafetleri istediğinde eşim alır bütün hurcu verir orda karman çorman olur iki farklı takımda hurcun içinde giyeceği takımı seçip tam takım halinde şeffaf yapışkanlı poşete mi koysam yaaa????
Yok cnm hala gelmedisütün hemen geldi mi canım?
amiin canımm inşş. ya bilmiyorum şuan böbreklerimi sardım sıcaklasın vücudum diye napayım artık. hayrlısı deyip tevekkül etmeye çalışıyorum. saolasın moral verdin canım benmdoktorun hayatında hıc dogum yapmısmı yada bobrek sancısı cekmısmı merak ettım bobrek sancısı normal dogumdan beter dogumdan korkmayın canım ınsallah bıan once acılırsında melegını kucagına alırsın![]()
Canim hemsireye verecegin ayri olsun,onlu takim,bir bez ve islak mendil koy.üstüne de yaz,karisir yoksakızlar herkese merhabalar,
bişey danışmak istiyorum sizlere... benim hastane için valizim hazır ancak son anda aklıma bi ayrıntı geldi.
ben bebiş için iki takım hastane çıkışı koydum, (10'lu ve 5'li) ayrıca ağız medilleri, çorap, mama önlükleri tam takım hepsi minik bir hurçta... ama bugünlerde aklıma takıldı hemşireler kıyafetleri istediğinde eşim alır bütün hurcu verir orda karman çorman olur iki farklı takımda hurcun içinde giyeceği takımı seçip tam takım halinde şeffaf yapışkanlı poşete mi koysam yaaa????