kizlar biz perşembe gün 11:45 te, 3910 gr 53 cm, 38+1 de dogduk, çarşamba bebeğin hareketletini hissedemedigimi söylemiştim perşembe sabah erkenden doktora gittim, tabi ben rutinkontrol diye gittim, eşim işe giderken bizi hastaneye bırakmıştı, annemle ikimizdik, ne cantamiz hiç bişey yoktu yanımızda, neyse ilk önce nst ye girdim saat 8 di sanırım, doktorum da geldi ve hiç beğenmedi değerleri, sancı falan yoktu ama bebeğin kalp atışlarını beğenmedi ve yine hla hareket etmemişti, hemen odasına geçtik, ultrasonda baktı ilk önce ölçüm yaptı ve en sonki kontrole göre çok kilo almış maşallah dedi, sonra doplerine baktı hareketsizligin sebebi kordonmus malesef

oğlumun boynuna dolanmis, hiç korkma sakın ol birazdan dogurtucam seni dedi:) şok oldum tabi, hiç stres yapmamami zaten haftasını doldurduğunu kilosunun da iyi olduğunu yani kendini kurtardığını söyledi, hiç riske atmayalım kordon takibi yapmayalım dedi ve kendimi teslim ettim, normal olmaz ki dedim ama yine riske atmaya gerek yok zaten kordon olmasa da iri bi bebek dedi, eşimi aradım geri çağırdım kayinvalide ve kayinpederimi aradım, bu arada yatırımı yaptirdim, kv gelince kp le annemi eve gönderdim cantamizi almaya, derken eşim geldi, uzerimi giydirdiler, sonda taktılar, 11:30 gibi ameliyata aldılar, spinal oldum, bebegimin doğduğu ani inanın tarif edemem, su anda bike gözümden yaslar geliyor, yarim saat kadar sonraa da beni çıkardılar, odaya geldiğimde herkes oğlumun başındaydı, ağlıyordu kuzum, sesini duyunca hıçkıra hıçkıra ağladım anne oldum ben diye, kucağıma verdiler sustu hemen Findigim, bembeyaz doğdu o kadar güzeldi ki..
Tek tek alıntı yapamayacak ve geçmişi okuyamayacak kadar meşgulum tahmin edersiniz ki, hepinizi çok merak ediyorum kimler doğurdu acaba,
Ameliyat yerim aciyor sadece bide göğüs uclarim çok fena ama yine de emzirmek kadar güzel bi duygu olamaz,
Şimdilik bu kadar kızlar oğlum ağlıyor, ara ara bakmaya çalışırım